5. kesäkuu 2009 04:14 kategoriassa Yhtiöuutiset

Kesäkisa 2009: Etsintäkuulutus - Nokian työkonerengas

Nokian Raskaat Renkaat, Vianor ja Suomalainen Maaseutu etsivät kesäkisassa Suomen vanhinta edelleen käytössä olevaa Nokia(n)-merkkistä työkonerengasta.

"Tyynnä saa metsäimme hongat jo humista – renkaat on Nokian kumista"
 
Nokian Renkaat on erikoisrenkaiden ammattilainen. Mestari, joka on ja on aina ollut muita edellä jo vuosikymmenien ajan. Useat sukupolvet tietävät kuinka tehokkaasti ja ympäristöä kunnioittaen Nokian työkonerenkaat uurastavat vailla väsymystä pelloilla, metsissä, työmailla ja tehtaiden takapihoilla.
 
Nyt etsimme Suomen vanhinta edelleen käytössä olevaa Nokia(n)-merkkistä työkonerengasta.
 
Säännöt:
 
Kilpailuun osallistuminen edellyttää valokuvaa ja tarinaa työkonerenkaan historiasta sekä mahdollisimman tarkkoja tietoja renkaan iän määrittämiseksi. Työkoneen ja renkaan tulee edelleen olla käytössä vaihtelevissa töissä kuten kaupunkilaisserkun perunannostossa, anopin metsäpalstalla tai muissa vaativissa edustustehtävissä.
 
Kilpailun arvovaltainen tuomaristo varaa itselleen oikeuden arvioida renkaan ikää, käytön määrää ja laatua sekä tarpeen vaatiessa erikseen osoitettua sitkeyttä, kulutuksen kestävyyttä ja suurta arjen sankaruutta oman vakaan harkintansa mukaan.
 
Palkinnot:
 
Vanhimman edelleen käytössä olevan työkonerenkaan löytäjä saa omakseen henkilöautojen Nokian Hakkapeliitta -talvirengassarjan Vianorista. Lisäksi palkitsemme lahjakortein ja myönnämme 5 erityistä kunniamainintaa parhaille tarinoille ja mielenkiintoisimmille renkaille.
 
Kilpailuaika: 12.6.- 31.8. Voittajat julkaistaan ja palkitaan lokakuussa KoneAgria-näyttelyssä.
 
Osallistuminen:
 
Kilpailuun liittyvä materiaali tulee toimittaa 31.8. mennessä joko postitse Nokian Raskaat Renkaat/ Seija Holstila, PL 20, 37101 Nokia tai sähköpostilla [email protected]
 
Kuoreen ja sähköpostiin merkintä Kesäkisa 2009.
 
Lisätiedot: Markkinointipäällikkö Juha Lehtinen, p. 050-308 4937 tai [email protected]