2. lokakuu 2015 07:59 kategoriassa Yhtiöuutiset

eNewsletter 2/2015 - Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaille tuplavoitto Tekniikan Maailman vertailussa

Tästä pääset tutustumaan uutiskirjeeseen.

Liittymällä postituslistalle saat uusimman uutiskirjeen automaattisesti sähköpostiisi.

Nokian Hakkapeliitta 8 - Autolehtien testivoittoja ympäri maailmaa kahminut huipputuote
Tekniikan Maailman (17/2015) arvion mukaan nastallinen Nokian Hakkapeliitta 8 on jäällä markkinoiden ykkönen. ”Sen jarrutus- ja vetopito ovat erinomaiset ja hallinta on helppoa ääritilanteissakin. Lumella Nokian tarjoaa myös varman pidon ja ohjattavuuden”, TM kirjoittaa. Testivoittaja myös Tuulilasissa (12/2015).

Nokian Hakkapeliitta R2 – Tasapainoinen ja looginen kaikilla keleillä, testin alhaisin vierintävastus
Tekniikan Maailman (17/2015) kitkarengasvertailussa taiturimainen talvipito siivitti Nokian Hakkapeliitta R2:n kärkeen. ”Nokian Hakkapeliitta R2 on paras kitkarengas jäisille ja lumisille teille. Jarrutus- ja kiihdytyspito ovat hyvät, mutta parasta on renkaan hallittavuus liukkaimmillakin keleillä, myös pidon rajan ylittämisen jälkeen”, TM arvioi.

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV - Ennenkokematonta pitoa ja kestävyyttä
Talvirenkaan kehittäjän katumaastureihin suunnattu nastarengasuutuus Nokian Hakkapeliitta 8 SUV taltuttaa pohjoisen talven ääri-ilmiöt täysin uusin keksinnöin. Alan modernein nastateknologia synnyttää ennenkokemattoman pidon jäälle ja lumelle.

Hakka-turva - Asiakasetumme sinulle on onni onnettomuudessa!
Tee turvallinen rengasostos ja me varmistamme perillepääsysi pahimpanakin mahdollisena päivänä.

Valitako kitka- vai nastarenkaat talviliikenteeseen?
Annamme muutamia vinkkejä helpottamaan valintaasi nastallisten ja nastattomien renkaiden välillä. Valitsetpa kummat renkaat tahansa, muista, että talvi on taitolaji. Ennakoiva, rauhallinen ajotyyli, oikea tilannenopeus ja väljät ajoaikataulut lisäävät talviautoilun turvallisuutta ja mukavuutta.

Pohjoisen teille uusi AA-luokiteltu kesärengas: Nokian Hakka Green 2 rullaa kevyesti ja kestävästi
Pohjoiseen räätälöidyn Nokian Hakka -kesärengasperheen huolettomasti rullaava esikoinen uudistui täysin. Keväällä 2016 rengasliikkeisiin porhaltava uusi Nokian Hakka Green 2 etenee tasapainoisesti sadekelillä, minimoi polttoaineenkulutuksen ja lisää nautinnollisia ajokilometrejä.