30. syyskuu 2014 11:06 kategoriassa Yhtiöuutiset

eNewsletter 2/2014 - Ennenkokematonta turvaa talviteille

Tästä pääset tutustumaan uutiskirjeeseen.

Liittymällä postituslistalle saat uusimman uutiskirjeen automaattisesti sähköpostiisi.

Ennenkokematonta turvaa talviteille
Syksyn talvirengaskampanjamme pääroolissa ovat ennenkokematon pito ja maailman parhaat talvirenkaat, Nokian Hakkapeliitat. Uudistunut ja entisestään kasvanut talvirengasperhe tuo ylivoimaista turvallisuutta talven kaikkiin keleihin. Talvirenkaan keksijän kehittämät, moninkertaiset testivoittaja-Hakkapeliitat ovat valmiit selättämään pohjoisen talven. Viime vuonna runsaasti huomiota herättänyt menestyksekäs talvikampanjamme näkyy tänäkin syksynä vahvasti eri medioissa aina lokakuun loppuun saakka.

Nokian Hakkapeliitat testivoittajat sekä Tekniikan Maailman että Tuulilasin talvirengasvertailussa
Nokian Hakkapeliitta 8 -nastarengas ja Nokian Hakkapeliitta R2 -kitkarengas valloittivat kärkisijat Tekniikan Maailman (17/2014) ja Tuulilasin (12/2014) talvirengasvertailuissa. 

Montako tähteä annat Nokian-renkaillesi?
Tee käyttäjäarvio ja voita talveksi ennenkokematonta pitoa! Palkintona arvotaan viisi Nokian Hakkapeliitta -rengassarjaa. Kilpailuaika on 15.9.-12.10.2014. Voit toki osallistua arvontaan, vaikka sinulla ei vielä olisikaan kokemusta renkaistamme.

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV –nastarengas tuo talviteille ennenkokematonta pitoa ja kestävyyttä
Talvirenkaan kehittäjän katumaastureihin suunnattu nastarengasuutuus Nokian Hakkapeliitta 8 SUV taltuttaa pohjoisen talven ääri-ilmiöt täysin uusin keksinnöin. Alan modernein nastateknologia synnyttää ennenkokemattoman pidon jäälle ja lumelle.

Hakka-turva - Asiakasetumme sinulle on onni onnettomuudessa!
Yllättävä este tiellä voi rikkoa renkaan tapaturmaisesti. Hakka-turva korvaa korjauskelvottoman renkaan veloituksetta. Turvaa rengasostoksesi ja ota Hakka-turva käyttöösi!

Hakkapeliitta-talviajokoulu
Nokian Renkaat on koko historiansa ajan tehnyt talviajosta turvallisempaa ja mukavampaa. Pelkät loistavat renkaat eivät talvisilla teillä kuitenkaan riitä, vaan tietojen ja taitojen pitää myös olla kunnossa. Näille sivuille olemme koonneet kattavan paketin tietoa talvella ajamisesta.

Nokian Renkaiden jälleenmyyjäpalvelut
Nokian Renkaiden Jälleenmyyjäpalvelut -sivu on paikka, josta Nokian Renkaiden jälleenmyyjät voivat käyttää liiketoimintasovelluksiamme.