22. toukokuu 2024 15:00 kategoriassa Yhtiöuutiset

Elisa Erkkilä nimitetty Nokian Renkaiden lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Nokian Renkaat Oyj Lehdistötiedote 22.5.2024 klo 15.00

Elisa Erkkilä (varatuomari) on nimitetty Nokian Renkaiden lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.6.2024 alkaen. Hän toimii myös yhtiön hallituksen sihteerinä. Elisa siirtyy Nokian Renkaille Fondia Oyj:stä, missä hän työskentelee Senior Legal Counselina and Group Compliance Officerina. Nokian Renkailla Elisa raportoi toimitusjohtaja Jukka Moisiolle.

Elisalla on laaja kokemus johtavista lakiasiain, compliance ja riskienhallinnan tehtävistä kansainvälisesti toimivissa pörssiyhtiöissä kuten Musti Group Oyj, Neles Oyj ja Metso Oyj.

Elisa Erkkilän kuva ja ansioluettelo on saatavilla osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/yritys/sijoittajat/hallinto-ja-ohjausjarjestelma/konsernin-johtoryhma/


Lisätietoja:

Päivi Antola, Johtaja, viestintä, sijoittajasuhteet ja brändi, puh. 010 401 7327
Mediatiedustelut: [email protected] 

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli noin 1 174 miljoonaa euroa. Vuoden 2023 lopussa työllistimme yli 3 400 asiantuntijaa. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi.