27. huhtikuu 2020 12:00 kategoriassa Yhtiöuutiset

Adrian Kaczmarczyk nimitetty Nokian Renkaiden tuotannosta, toimitusketjusta ja hankinnoista vastaavaksi johtajaksi

Adrian Kaczmarczyk (Dipl. Ing.  Engineering, MBA) on nimitetty Nokian Renkaiden tuotannosta, toimitusketjusta ja hankinnoista vastaavaksi johtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä viimeistään 1.11.2020. Nokian Renkaiden nykyinen tuotannosta, toimitusketjusta ja hankinnoista vastaava johtaja Esa Eronen on päättänyt jäädä eläkkeelle tämän vuoden lopussa työskenneltyään yhtiön palveluksessa yli 30 vuotta. 

Nokian Renkaat Oyj Yhtiötiedote 27.4.2020 klo 12.00

– Haluan kiittää Esaa hänen tärkeästä panoksestaan Nokian Renkaiden rakentamisessa yhtiöksi, joka se nykyään on. Hän on ollut tärkeässä asemassa yhtiömme menestyksen luomisessa, kun olemme rakentaneet tehokkaita tuotantolaitoksia Suomessa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Tuotantolaitoksemme ovat yksi tärkeistä kilpailueduistamme, sanoo Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Hille Korhonen.

Adrian Kaczmarczyk siirtyy Nokian Renkaille Chemours Companysta, jossa hänen tehtävänsä on Vice President, Global Operations and Supply Chain. Tätä ennen hänen työpaikkojaan ovat olleet muun muassa Imperial Logistics, Henkel, Siegwerk ja Avery Dennison, joissa hän on toiminut useissa eri johtotehtävissä Saksassa, Australiassa, Alankomaissa ja Yhdysvalloissa. Adrian Kaczmarczykista tulee Nokian Renkaiden johtoryhmän jäsen ja hän raportoi toimitusjohtaja Hille Korhoselle.

– Adrian Kaczmarczykillä on laaja osaaminen tuotannon ja toimitusketjujen johtamisesta globaaleissa eri toimialojen yrityksissä ja useissa eri maissa. Hänen kattava kokemuksensa toimitusketjun kokonaisvaltaisten prosessien parantamisesta on meille erittäin arvokasta, kun pyrimme edelleen vahvistamaan toimitusketjumme reagointikykyä ja tuotannon kokonaistehokkuutta, sanoo Hille Korhonen.

Nokian Renkaat Oyj

Päivi Antola
Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja

Lisätietoja: Hille Korhonen, toimitusjohtaja, puh. 010 401 7733