FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu

Daytonin tehdas

Nokian Renkaiden Pohjois-Amerikan tehdas tukee yhtiön
strategista kasvusuunnitelmaa

Nokian Renkaiden uusi Yhdysvaltain-tehdas vietti avajaisiaan 3.10.2019. Daytonissa, Tennesseen osavaltiossa sijaitseva tehdas on yhtiön ensimmäinen tuotantolaitos Pohjois-Amerikassa. Tehtaan vuotuinen kapasiteetti on 4 miljoonaa rengasta, ja tehdasta on mahdollista laajentaa tulevaisuudessa. Tehtaan yhteyteen rakennetaan myös logistiikkakeskus sekä varastotilat 600 000 renkaalle. Rakennustyöt aloitettiin vuoden 2018 alussa, ja renkaiden kaupallinen tuotanto alkoi vuonna 2020.

Lataa kuvia

tehDAS VALMISTUI AIKATAULUn mukaisesti

Nokian Renkaiden uusi tehdas Daytonissa, Tennesseessä palvelee asiakkaita Yhdysvalloissa ja Kanadassa, keskittyen Pohjois-Amerikan markkinoille suunnattuihin henkilöauton ja kevytkuorma-auton renkaiden tuotantoon. Tehdas mahdollistaa tuotanto- ja varastointikapasiteetin kasvattamisen ja edesauttaa Nokian Renkaita vastaamaan Pohjois-Amerikan kasvavaan kysyntään.

Tehtaan vuotuinen kapasiteetti on 4 miljoonaa rengasta ja tehdasta on mahdollista laajentaa myöhemmin. Alueelle rakennetaan myös logistiikkakeskus, jonka varastokapasiteetti on 600 000 rengasta.

Uusi tehdas pähkinänkuoressa

Nokian Renkaiden uusi tehdas rakennetaan Yhdysvaltoihin - Uusi tehdas pähkinänkuoressa

Nokian Renkaiden investointi Tennesseehen tukee kasvutavoitteitamme ja sitoutumistamme asiakkaiden palvelemiseen Pohjois-Amerikan markkinoilla. Lisääntyneen tuotantokapasiteetin ansiosta voimme valmistaa uusia Pohjois-Amerikkaan suunnattuja erikoistuotteita, lyhentää toimitusaikoja sekä vahvistaa valmiuksiamme palvella asiakkaitamme Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Investoimme tulevaan kasvuun

Sen lisäksi, että Daytonin tehdas palvelee Pohjois-Amerikassa olevia asiakkaita entistä tehokkaammin, se vapauttaa kapasiteettia muista tehtaista toisille kasvumarkkinoille. Myynnin ennakoidaan kasvavan ja lisää tuotantokapasiteettia tarvitaan.

Jokaisella tehtaalla on tärkeä rooli Nokian Renkaiden kasvusuunnitelmassa, eri markkina-alueita palvellen.

Huippuluokan teknologia vahvistaa globaalia kilpailuasemaamme ja lisääntyneen tuotantokapasiteetin ansiosta voimme lyhentää toimitusaikoja, kasvattaa tuotevalikoimaamme ja vahvistaa kykyä palvella asiakkaitamme maailmanlaajuisesti.

Huippulaadukasta tuotantoa

Nokian Renkailla on Yhdysvaltain lisäksi tuotantolaitokset Suomessa ja Venäjällä. Pääkonttorin yhteydessä Nokialla tapahtuvat keskitetysti tuotekehitys sekä prototyyppien ja koe-erien valmistus.

Yhteenlaskettu tuotantokapasiteetti Nokialla ja Venäjällä Vsevolozhskissa on yli 20 miljoonaa rengasta. Lue lisää tuotannosta