FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

Daytonin tehdas

Nokian Renkaiden tuleva Pohjois-Amerikan tehdas tukee yhtiön strategista kasvusuunnitelmaa

Nokian Renkaat rakentaa rengastehtaan Yhdysvaltoihin. Uusi tehdas nousee Daytoniin, Tennesseen osavaltioon ja on yhtiön ensimmäinen tuotantolaitos Pohjois-Amerikassa. Tehtaan vuotuinen kapasiteetti on 4 miljoonaa rengasta, ja tehdasta on mahdollista laajentaa tulevaisuudessa. Tehtaan yhteyteen rakennetaan myös logistiikkakeskus sekä varastotilat 600 000 renkaalle. Rakennustyöt aloitettiin vuoden 2018 alussa, ja ensimmäiset renkaat valmistetaan vuonna 2020. Tehtaan vuotuinen kapasiteetti on neljä miljoonaa rengasta vuonna 2023.Lataa kuvia

tehTAAN RAKENTAMINEN ETENEE AIKATAULUSSAAN

Nokian Renkaiden uuden tehtaan rakennustyöt Daytonissa, Tennesseessä etenevät aikataulussaan. Uudishankkeena rakennettava tehdas tulee palvelemaan asiakkaita Yhdysvalloissa ja Kanadassa, keskittyen Pohjois-Amerikan markkinoille suunnattuihin henkilöauton ja kevytkuorma-auton renkaiden tuotantoon. Tehdas mahdollistaa tuotanto- ja varastointikapasiteetin kasvattamisen ja edesauttaa Nokian Renkaita vastaamaan Pohjois-Amerikan alati kasvavaan kysyntään. Tehtaan vuotuinen kapasiteetti on 4 miljoonaa rengasta ja tehdasta on mahdollista laajentaa myöhemmin. Alueelle rakennetaan myös logistiikkakeskus, jonka varastokapasiteetti on 600 000 rengasta.

Uusi tehdas pähkinänkuoressa

Nokian Renkaiden uusi tehdas rakennetaan Yhdysvaltoihin - Uusi tehdas pähkinänkuoressa


”Nokian Renkaiden investointi Tennesseehen tukee kasvutavoitteitamme ja sitoutumistamme asiakkaiden palvelemiseen Pohjois-Amerikan markkinoilla”, totesi Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Hille Korhonen. "Lisääntyneen tuotantokapasiteetin ansiosta voimme valmistaa uusia Pohjois-Amerikkaan suunnattuja erikoistuotteita, lyhentää toimitusaikoja sekä vahvistaa valmiuksiamme palvella asiakkaitamme Yhdysvalloissa ja Kanadassa. "

"Lisääntyneen tuotantokapasiteetin ansiosta voimme valmistaa uusia Pohjois-Amerikkaan suunnattuja erikoistuotteita, lyhentää toimitusaikoja sekä vahvistaa valmiuksiamme palvella asiakkaitamme Yhdysvalloissa ja Kanadassa. "
Hille Korhonen, Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Ensimmäisten Pohjois-Amerikassa tuotettujen renkaiden odotetaan valmistuvan vuonna 2020. Tehtaan vuotuinen kapasiteetti on neljä miljoonaa rengasta vuonna 2023.

Investoimme tulevaan kasvuun
Sen lisäksi, että Daytonin tehdas palvelee Pohjois-Amerikassa olevia asiakkaita entistä tehokkaammin, se vapauttaa kapasiteettia muista tehtaista toisille kasvumarkkinoille. Myynnin ennakoidaan kasvavan ja lisää tuotantokapasiteettia tarvitaan. Jokaisella tehtaalla on tärkeä rooli Nokian Renkaiden kasvusuunnitelmassa, eri markkina-alueita palvellen.

Huippuluokan teknologia vahvistaa globaalia kilpailuasemaamme ja lisääntyneen tuotantokapasiteetin ansiosta voimme lyhentää toimitusaikoja, kasvattaa tuotevalikoimaamme ja vahvistaa kykyä palvella asiakkaitamme maailmanlaajuisesti.

Huippulaadukasta tuotantoa
Nokian Renkaiden tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa ja Venäjällä. Pääkonttorin yhteydessä Nokialla tapahtuvat keskitetysti tuotekehitys sekä prototyyppien ja koe-erien valmistus. Yhteenlaskettu tuotantokapasiteetti Nokialla ja Venäjällä Vsevolozhskissa on yli 20 miljoonaa rengasta. Lue lisää tuotannosta