Daytonin tehdas

Daytonin tehdas

Nokian Renkaiden Pohjois-Amerikan tehdas tukee yhtiön
strategista kasvusuunnitelmaa

Nokian Renkaiden uusi Yhdysvaltain-tehdas vietti avajaisiaan 3.10.2019. Daytonissa, Tennesseen osavaltiossa sijaitseva tehdas on yhtiön ensimmäinen tuotantolaitos Pohjois-Amerikassa. Renkaiden kaupallinen tuotanto alkoi vuonna 2020.

Lataa kuvia

tehDAS VALMISTUI AIKATAULUn mukaisesti

Nokian Renkaiden kolmanne tehtaan rakennustöiden avajaisia juhlittiin Daytonissa vuonna 2017. Tehdas palvelee asiakkaita Pohjois-Amerikassa ja keskittyy tuottamaan alueen markkinoille suunniteltuja auton- ja kevyt kuorma-autojen renkaita.

Tehtaan sijainti Tennesseen osavaltiossa mahdollistaa tuotannon ja varastokapasiteetin lisäämisen, jolloin Nokian Renkaat voi paremmin palvella Pohjois-Amerikan markkinoita. Tehtaan yhteyteen rakennetaan myös logistiikkakeskus sekä varastotilat 600 000 renkaalle. Tehtaan avajaisia juhlittiin lokakuussa 2019 ja kaupallinen tuotanto aloitetiin tammikuussa 2020.

Nokian Renkaiden uusi tehdas rakennetaan Yhdysvaltoihin - Uusi tehdas pähkinänkuoressa

Investoimme tulevaan kasvuun

Sen lisäksi, että Daytonin tehdas palvelee Pohjois-Amerikassa olevia asiakkaita entistä tehokkaammin, se vapauttaa kapasiteettia muista tehtaista toisille kasvumarkkinoille.

Jokaisella tehtaalla on tärkeä rooli Nokian Renkaiden kasvusuunnitelmassa, eri markkina-alueita palvellen.

Huippuluokan teknologia vahvistaa globaalia kilpailuasemaamme ja lisääntyneen tuotantokapasiteetin ansiosta voimme lyhentää toimitusaikoja, kasvattaa tuotevalikoimaamme ja vahvistaa kykyä palvella asiakkaitamme maailmanlaajuisesti.

Huippulaadukasta tuotantoa
Nokian Renkailla on Yhdysvaltain lisäksi tuotantolaitos Suomessa. Pääkonttorin yhteydessä Nokialla tapahtuvat keskitetysti tuotekehitys sekä prototyyppien ja koe-erien valmistus. Lue lisää tuotannosta