Menu

Tuote­arvostelut

Järkevä kuluttaja vaatii ostamiltaan tuotteilta paljon. Vuosia kestävän käytön aikana syntyy vahva tunne siitä, oliko ostos onnistunut.

Olemme saaneet yhteensä 14071 käyttäjäarviota.

4.5
tähteä keskimäärin
96%
arvioijista suosittelee tuotteitamme

Lue käyttäjien kokemuksia renkaistamme tai kirjoita oma arviosi

Olen ollut kaikin puolin erittäin tyytyväinen Nokian Renkaisiin

Yksinkertaisesti parhaimmat renkaat, mitkä minulla on koskaan ollut.

Käyttäjämme ovat pitäneet näitä arvioita hyödyllisimpinä

Nokian Hakkapeliitta 9

Sopeutumiskykyä pohjoisen talveen

25

testatut

nyt yhden talven ajaneena voi sanoa,että jarrutuspito alustasta riippumatta on erinomaisen hyvä ja ajettavuus myös,etenkin jäisellä tiellä eron huomaa aikasempiin renkaisiin verrattuna,jotka oli hakkapeliitta 7,että ohjaustuntuma pysyy jämäkkänä ja tarkkana,eikä ole tunnoton.mutta kiihdytys pito voisi olla parempi,sitä ei voi kehua.

17 kuukautta sitten
17

Luotettava rengas

Maaliskuun lopulla, juuri ennen pääsiäisen Lapin lomaa, huomasin, että vanhat talvirenkaat olivat kadottaneet nastansa. Vaikka kevät oli jo pitkällä etelässä, tiesin, että Lapissa oli edessä jäisiä maanteitä. Silti hieman arvelutti uusien talvirenkaiden osto ja tieto siitä, että suurin osa matkasta ajetaan kuivalla asvaltilla. Olin lukenut ristiriitaisia kommentteja Hakkapeliittojen aiheuttamasta äänestä. Toisena vaihtoehtona mietin Continentalin renkaita, joita kehuttiin hiljaisiksi. Päädyin kuitenkin lopulta nokialaisiin. Heti rengasliikkeestä lähdettyäni totesin, etteivät renkaat olleet ainakaan yhtään äänekkäämmät kuin vanhat, jo nastansa menettäneet, Michelinit. Ajomatka Kolariin asti vahvisti tuntemukseni melun suhteen. Kuivalla asvaltilla renkaat eivät tuntuneet juurikaan nastarenkailta. Ajotuntuma oli hyvä ja johdonmukainen. Kolarin jälkeen alkoivat jäiset tiet. Vältin tietoisesti syviä ja kapeita jäättömiä uria ajamalla niiden vierellä. Renkaat purivat hyvin jäähän ja tekivät ajosta rentoa. En tiedä voisiko talvirenkaat olla paremmat, mutta ainakin oman kokemukseni mukaan nämä ovat toistaiseksi parhaimmat talvirenkaat, joilla olen ajanut. Kokemuksia on vanhemmista nokialaisista sekä Continentalin ja Michelinin renkaista.

17 kuukautta sitten

Kerro oma kokemuksesi 

Valitse alta renkaasi niin pääset lomakkeelle. Osallistut samalla arvontaan!

Nokian Hakka - kesärenkaat

Nokian Hakka - talvirenkaat