FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterYouTube
Menu

 Rakennamme menestystämme hakkapeliittahengessä

Yrityksemme tehtävänä on valmistaa maailman turvallisimpia, laadukkaimpia ja ympäristöystävällisimpiä renkaita. Haluamme olla paras kaikessa, mitä teemme, toimia suunnannäyttäjänä rengasalalla.

Vahva yrityskulttuurimme, hakkapeliittahenki, muodostuu arvoistamme, tavoitteistamme, tavastamme johtaa ja toimia jokapäiväisessä työssä. Ilman vankkaa arvopohjaa emme voisi ponnistaa menestyksen tielle tai kasvattaa yritystämme kannattavasti. Hakkapeliittahengen ydin muodostuukin arvoistamme, jotka ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme.

Arvomme: yrittäjyys, kekseliäisyys ja joukkuehenki näkyvät yrityksemme historiasta nykyhetkeen. Yli satavuotisen historiamme aikana konsernissamme on työskennellyt monia sukupolvia. Olemme nähneet nousuja ja laskuja, kamppailleet ja voittaneet. Olemme selviytyneet vaikeistakin tilanteista takaisin menestyksen tielle.

Meitä yhdistää vankka usko omiin kykyihimme ja yhteiseen tekemiseen, eikä mikään ole meille mahdotonta. Arvomme todentuvat teoissamme, joista loistava esimerkki on jäälläajon maailmanennätykset: teimme ne ammattitaidolla, yritteliäisyydellä ja kekseliäisyydellä, mutta ennen kaikkea tahdolla.

Mitä meille merkitsevät yrittäjyys, kekseliäisyys ja joukkuehenki?

Yrittäjyys = voitonjano
Olemme voitonjanoisia, nopeita ja rohkeita. Asetamme tavoitteemme korkealle; teemme työtämme pitkäjänteisesti emmekä luovuta helpolla. Toimimme dynaamisesti ja täsmällisesti asiakkaan tyytyväisyys tärkeimpänä päämääränämme.

Kekseliäisyys = selviytymisen taito
Meillä on taito selviytyä ja yltää huippusuorituksiin vaikeissakin tilanteissa. Taitomme perustuu luovuuteen ja uteliaisuuteen sekä rohkeuteen kyseenalaistaa olemassa olevaa. Meillä on into oppia, kehittää ja luoda uutta.

Joukkuehenki = taistelutahto
Meillä on aito ja iloinen tekemisen meininki. Toimimme joukkueena toisiimme luottaen ja toisiamme tukien sekä rakentavaa palautetta antaen. Kunnioitamme erilaisuutta ja rohkaisemme joukkueemme jäseniä tekemään ja tavoittelemaan tähtisuorituksia myös yksilötasolla.