15. maaliskuu 2017 09:47 kategorioissa Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

Tuotteet niin mökkiajoon, moottoriteille kuin ammattilaisillekin

Nokian Renkaiden moderni kesärengasvalikoima tarjoaa kestävyyttä, mukavuutta ja turvaa

Aurinko paistaa, lumi sulaa ja asfaltti kuivuu: mikäpä olisi varmempi merkki kesänrenkaiden vaihdon lähestymisestä. Nokian Renkaiden kattavasta kesärengasvalikoimasta löytyy premium-luokan tuotteet kaikkiin autoilijan tarpeisiin, olipa menopelinä sitten kompakti kaupunkiauto, vankka neliveto tai luontoa säästävä hybridi.

Nokian Hakka -kesärengasperheen vuoden 2017 tulokas on pohjoismaiseen arvaamattomaan kesään suunniteltu Nokian Hakka Blue 2. Rengas etenee sateen piiskaamalla tiellä turvallisesti ja tasapainoisesti, pysähtyy napakasti ja torjuu vaivattomasti vesiliirtoa. Nokian Hakka Blue 2 tarjoaa autoilijalle siis mielenrauhaa, ja lisäksi tunnokasta ja konstailematonta ajotuntumaa, joka tekee ajamisesta helppoa, loogista ja nautittavaa. Rengas on myös tuplavoittaja: Nokian Hakka Blue 2 nappasi kärkisijan sekä Tekniikan Maailman (5/2017) että Tuulilasin (3/2017) tuoreissa kesärengasvertailuissa.

Nokian Hakka Blue 2

Nokian Renkaiden kesärenkaat on kehitetty ystävällisiksi sekä autoilijalle että ympäristölle. Kevyesti rullaava Nokian Hakka Green 2 -kesärengas säästä polttoainetta jopa 0.6 l/100 km. Laajasta valikoimasta löytyy myös viisi sekä märkäpidoltaan että vierintävastukseltaan EU-rengasmerkinnän parhaaseen A-luokkaan kuuluvaa rengasta.

Nokian Hakka Green 2

Lisää suorituskykyä ja turvallisuutta löytyy katumaastureille suunnatusta valikoimasta, kun ainutlaatuisella Aramid Sidewall -teknologialla vahvistetut sivupinnat löysivät tiensä yhä useampiin Nokian Renkaiden kesärengasmalleihin. Myös maastossa tai vaativissa olosuhteissa ajavat ammattikuskit ilahtuvat Nokian Rockproof -uutuustuotteesta, jota eivät terävät kivet tai yllättävät kuopat hetkauta.

Nokian Rockproof

-Kesärengasvalikoimamme laadukkaat tuotteet toimivat turvallisesti kaikenlaisina kesäpäivinä ja kaikenlaisilla tienpinnoilla. Olipa kyse kevään ensi hetkistä tai syksyn kylmenevistä illoista, kuivasta moottoritiestä tai sateen piiskaamasta maaseutureitistä, renkaiden huippuinnovaatiot takaavat turvallisen perillepääsyn. Katumaastureihin kehittämämme entistä laajempi ja moderni Nokian Hakka SUV -tuotevalikoima on löytänyt tiensä mainiosti kuluttajien autojen alle, ja siksi olemme todella tyytyväisiä voidessamme hyödyntää Aramid-teknologiaa nyt myös muissa suurempiin ajoneuvoihin kehitetyissä tuotteissamme. Kesävalikoimamme on yksi kaikkien aikojen moderneimmista. Viime kesänä toimme markkinoille luonnollisen turvallisen Nokian Hakka Green 2 -tuotteen ja jatkamme tällä uudistamisen tiellä nyt miellyttävää matkantekoa tarjoavan Nokian Hakka Blue 2 -renkaan kanssa. Uusien tuotelanseerausten myötä voimme tarjota autoilijoille viimeisimmän teknologian tuomaa turvallisuutta, Nokian Renkaiden tuotehallintajohtaja Petri Niemi kertoo.

Kesän 2017 Nokian Nordman -kesärengasmalliston uusi jäsen Nokian Nordman SX2 -kesärengas on kestävä, pidoltaan ja ajotuntumaltaan hyvä uutuustuote, joka tarjoaa miellyttävän hiljaisia ja vakaita ajokilometrejä. Nokian Renkaiden tuotteisiin kuuluva ainutlaatuinen Hakka-turva ja sen tiepalvelu takaavat matkan jatkumisen, vaikka rengasongelma yllättäisikin tienpäällä.

Nokian Hakka Blue 2 – Wet performer

Uusi Nokian Hakka Blue 2 huokuu turvallista ja kestävää liikkumista kevään ensihetkistä syksyn viileämpiin keleihin, mitä tukee erityisesti pohjoiseen räätälöity kumisekoitus. EU-rengasmerkinnän märkäpitoluokitus on suurimmassa osassa kokoja A eli paras mahdollinen. Kattava 15-17-tuuman kokovalikoima on suunnattu tehokkaisiin keskikoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin. Premium-kesärenkaan valikoimassa on sekä V- (240 km/h) että W-nopeusluokan (270 km/h) tuotteita.

Nokian Hakka Blue 2:ssa tasapainoinen tiekosketus optimoidaan uuden sukupolven pintamallin, rakenneratkaisuiden ja Dry Touch -konseptin avulla. Uusi Dry Touch -konsepti varastoi vettä tienpinnan ja renkaan välistä sekä johdattaa sen nopeasti pois, mikä parantaa pitoa ja estää vaarallisen vesiliirron syntymisen.

Lue lisää

Lataa tuotekuvia

Katso video

Uusi vahva erikoisrengas Nokian Rockproof vaativalle ammattilaiselle

Nokian Renkaiden uutuustuote Nokian Rockproof tarjoaa äärimmäistä kestävyyttä vaativaan ammattiajoon sekä off-road harrastajille. Nokian Rockproof etenee pelottomasti louhoksissa, metsässä sekä kaivosalueella. Vankkarakenteinen uutuusrengas on väsymätön työjuhta, jonka haastavaan maastoajoon räätälöity täysiverinen kaivossekoitus kestää odottamattomatkin iskut.

Uusi viillonkestävä Nokian Rockproof Hybrid- kulutuspintasekoitus sekä aggressiivinen pintakuvio antavat renkaalle äärimmäisen kestävyyden rankassakin maastoajossa. Erityisesti raskaaseen työkäyttöön ja vaativaan (kevytkuorma-autoihin, katumaastureihin ja) off road-ajoon suunnattu Nokian Rockproof on kehitetty yhteistyössä Nokian Raskaiden Renkaiden kanssa ja ammattilaisvoimin testattu kaivoksissa ja louhoksissa Euroopan ja Pohjois-Amerikan mantereilla.

Nokian Rockproof on maailman pohjoisimman rengasvalmistajan ainutlaatuinen taidonnäyte. Renkaassa yhdistyy saumattomasti raskaiden työkonerenkaiden erikoiskestävyys ja henkilöauton renkaiden käyttömukavuus. Nopeusluokassa Q (160km/h) tarjoiltavan uutuusrenkaan kokovalikoima Euroopassa kattaa 8 kokoa.

Lue lisää

Lataa tuotekuvia

Katso video

Aramid-vahvistetut sivupinnat suojaavat tehokkaasti vaurioilta

Nokian Renkaiden kehittämä Aramid Sidewall -teknologia tuo uudenlaista kestävyyttä ja suojaa vaativiin ajotilanteisiin. Renkaiden sivupintasekoituksessa käytetty vahva synteettinen Aramid-kuitu vahvistaa renkaan sivupintaa. Kuidun ansiosta rengas kestää entistä paremmin iskuja ja viiltoja, jotka helposti rikkoisivat renkaan keskeyttäen matkanteon.

Nokian Renkaat tehostaa kehittämänsä Aramid-sivupintateknologian hyödyntämistä vaihtelevaan ja vaativaan käyttöön suunnatuissa katumaasturirenkaissa. Lisäturvaa tarjoava ja kestävyyttä parantava ainutlaatuinen Aramid–teknologia on saatavilla entistä laajemmin vuoden 2017 alusta alkaen. Teknologiaa hyödynnetään jatkossa myös Nokian Hakkapeliitta LT–talvirenkaissa ja Nokian Rotiiva–kesärenkaissa.

Aramid Sidewall-teknologia löytyy seuraavista kesätuotteistamme:

Nokian Hakka Blue SUV 
Nokian Hakka Black SUV 
Nokian Rotiiva AT Plus & Nokian Rotiiva AT 
Nokian Rotiiva HT 
Nokian Rockproof

Lue lisää

Ennen kokematonta kestävyyttä – katso video

Katso -näin toimii Nokian Aramid Sidewall-teknologia

Hakka-turva viimeistelee turvallisen ajokokemuksen

Nokian Renkaiden ainutlaatuiseen Hakka-konseptiin kuuluvat myös Hakka-turva ja Hakka-turvan tiepalvelu. Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoontuu normaalikäytössä tapaturmaisesti käyttökelvottomaksi, kuluttaja saa vioittuneen renkaan tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta. Hakka-turva on voimassa neljän millimetrin uransyvyyteen saakka, enintään yhden vuoden ostohetkestä. Jos rengas rikkoontuu tienpäällä tulee Hakka-turvan tiepalvelu avuksi.

Lue lisää Hakka-turvasta

Lisätietoa Nokian Hakka kesärenkaista ja lisäpalveluista Katso video: Nokian kesärenkaat – Testausta äärioloissa 

Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi 

Nokian Renkaat Oyj
Tuotehallintajohtaja Petri Niemi
puh. +358 10 401 37646
[email protected]

Teknisen asiakaspalvelun päällikkö
Matti Morri
puh. +358 10 401 7621
[email protected]