FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterYouTube
Menu

Nokian
Hakka Green 2

Kesärengas pienempiin ja keskikokoisiin perheautoihin

95%

246 / 260 käyttäjästä suosittelee tätä tuotetta

Luonnollisesti turvallinen

Kesärengas pienempiin ja keskikokoisiin perheautoihin

Uusi kesärengas, joka tarjoaa pohjoisen teille ainutlaatuisen kestävää turvallisuutta. Rengas torjuu tehokkaasti vesiliirtoa, pienentää polttoainelaskua ja antaa enemmän ajokilometrejä.

  • TINKIMÄTÖN PITO MÄRÄLLÄ TIELLÄ
  • MIELLYTTÄVÄ JA TASAPAINOINEN AJOTUNTUMA 
  • ERITTÄIN ALHAINEN POLTTOAINEENKULUTUS
  • KULUMISKESTÄVYYS JOPA 15 % AIKAISEMPAA PAREMPI
Nokian Hakka Green 2

Suosittelemme tätä rengasta myös sähkö- ja hybridiautoihin!

Lue lisää

Enemmän turvallisuutta, vähemmän polttoainetta

Laajassa valikoimassa useita märkäpidoltaan ja vierintävastukseltaan EU-rengasmerkinnän parhaaseen A-luokkaan rankattuja rengaskokoja. Pysähdy märällä tiellä jopa 18 metriä aikaisemmin, kuluta jopa 0,6l/100 km vähemmän polttoainetta.

Katso video!

Miellyttävämpää matkantekoa

Silent Sidewall Technology lisää ajomukavuutta katkaisemalla ajoalustasta kulutuspinnan kautta välittyvän äänen ja värähtelyn.

Lue lisää

Tehokasta vesiliirrontorjuntaa

Sisäolkapään kuviopalojen kulmien kaareva, hyppyrimäinen muotoilu ohjaa ja kiihdyttää veden virtausta pitkittäisurista poikittaisuriin.

Lue lisää

Enemmän kestävyyttä, turvallisuutta, ajomukavuutta ja polttoainetehokkuutta.

Intelligent Green Silica -kumisekoitus, ympäristöystävällinen mänty- ja rypsiöljy sekä mm. kaivosrenkaissa käytetyn pienipartikkelisen noen yhdistelmä sopeutuu tien, lämpötilan ja ajokäytöksen mukaan.

Lue lisää

Lisää innovaatioita

Renkaan valmistuksessa on käytetty vain puhdistettuja öljyjä eikä lainkaan myrkyllisiä tai syöpävaarallisia kemikaaleja. Puhdistetut öljyt Lue lisää
Enemmän kilometrejä ja hiljaisempaa ajoa Silent Groove Design Lue lisää
Turvallisuutta märälle tielle Sirppiura Lue lisää
Kasvattaa repimislujuutta ja tuo kumiseokseen viillon- ja pistonkestävyyttä High Modulus Carbon Black -nokipartikkelit Lue lisää
Lisää nautinnollisia ajokilometrejä Uusi teräsvyörakenne Lue lisää
Lisää turvallisuutta Kulumis- ja vesiliirtovaroitin Lue lisää
Tehokasta vesiliirron ehkäisyä Kiillotetut pääurat Lue lisää
Käyttömukavuutta ja turvallisuutta Infoalue Lue lisää
Yhdistää tasapainoiset turvallisuusominaisuudet ja vihreän liikkumisen Intelligent Green Silica Lue lisää
Kepeää rullausta Mänty- ja rypsiöljyn yhdistelmä eli Green Hybrid Oil Lue lisää
Lisää turvallisuutta (AA-luokitellut koot) Uuden sukupolven uransyvyysmittari Lue lisää

Hakka-turva rikkoutumisen varalle

Asiakasetumme sinulle on onni onnettomuudessa!

Yllättävä este tiellä voi rikkoa renkaan tapaturmaisesti. Hakka-turva korvaa korjauskelvottomaksi vaurioituneen renkaan veloituksetta!

Hakka-tyytyväisyyslupaus

Nokian Hakka -renkaat on suunniteltu pohjoisen kesään. Ne kestävät karkeat asvaltit ja antavat turvan rankkasateilla. Kokeile itse, ja jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa renkaat toisiin 14 päivän kuluessa ostoksestasi. Tarjoamme vaihtorenkaiden asennustyöt sinulle maksutta.

Lue lisää tyytyväisyystakuusta

Testivoitot ja lehtiarvostelut

Testivoittaja

Tuulilasi 4/2016

Suomi

Nokian Hakka Green 2 205/55 R16

Hyvin tasapainoinen tuote. Toiminta märissä olosuhteissa on erinomainen ja luotettavan turvallinen. Rengas on hyvin mukava ja äänetön. Polttoaineen kulutus on pieni. Ajokäytös on kiitettävän rauhallinen ja yllätyksetön sekä kuivissa että märissä olosuhteissa.

Testivoittaja

Tekniikan Maailma 5/2016

Suomi

Nokian Hakka Green 2 205/55R16

Yllätyksetön ja luotettava. Ajokäytös on loogista ja turvallista märillä teillä, vesiliirron välttämisominaisuudet ovat huippuluokkaa. Hyvin pieni vierintävastus.

Testivoittaja

Aftonbladet 23.2.2016

Ruotsi

Nokian Hakka Green 2 205/55 R16

Erinomainen märällä asfaltilla. Nopea ohjausvaste ja erinomainen pito äärimmäisissäkin olosuhteissa. Testin pienin vierintävastus, mikä tarkoittaa pientä polttoaineenkulutusta.

3. sija

Vi Bilägare 4/2016

Ruotsi

Nokian Hakka Green 2 205/55 R16

Turvallinen ajaa märillä teillä. Onnistuu erinomaisesti vesiliirron välttämisessä. Pieni vierintävastus.

Testivoittaja

Motor 3/2016

Norja

Nokian Hakka Green 2 205/55 R16

Nokian Hakka Green 2 on kesärengas, joka toimii erinomaisesti märillä teillä. Se rullaa kevyesti ja tuntuu hyvin vakaalta ja turvalliselta ajaa, myös täpärissä tilanteissa.

Testivoittaja

Za Rulem 3/2018

Venäjä

Nokian Hakka Green 2 195/65 R15

Paras jarrutustulos ja erinomaiset ajo-ominaisuudet märällä. Vakaa ja mukava kuivalla tiellä.

Testivoittaja

Auto Review 5/2018

Venäjä

Nokian Hakka Green 2 195/65 R15

Erinomainen pito ja ohjautuvuus sekä kuivalla että märällä asfaltilla. Mukava ajettava.

Jaettu 1. sija

Za Rulem 3/2017

Venäjä

Nokian Hakka Green 2 195/65R15

Erinomaiset jarrutusominaisuudet märällä ja looginen ajokäyttäytyminen. Nopein rengas kaarreajotestissä, kiitettävä käytös myös ääritilanteissa sekä kuivalla että märällä asvaltilla.

2. sija

AutoReview 5/2016

Venäjä

Nokian Hakka Green 2 185/65 R15

Hyvät pito-ominaisuudet kuivalla ja märällä asfaltilla. Hyvä ohjattavuus märällä asfaltilla. Hyvä törmäyskestävyys. Pieni vierintävastus.

Testivoittaja

Za Rulem 3/2016

Venäjä

Nokian Hakka Green 2 195/65 R15

Erinomaiset pito- ja käsittelyominaisuudet sekä märällä että kuivalla asfaltilla. Erinomaisen mukava. Pieni polttoaineenkulutus.

Testivoittaja

Auto Centre 4/2017

Ukraina

Nokian Hakka Green 2 185/65R15

Erittäin hyvät pito- ja käsittelyominaisuudet sekä kuivalla että märällä asvaltilla. Tarkka ja nopea ohjausvastus. Hyvät arvosanat myös polttoainetehokkuudesta

Piilota

Suosituin arvostelu

Kulumiskestävyys ja renkaan taloudellisuus oli suuri pettymys!

Kirjoitinkin tänne ensiarvioinnit jo pari kuukautta sitten ja lupasin palata asiaan kun minulla on enemmän kokemusta 195/65 R15 koon HakkaGreen 2:sta, näissä merkinnät olivat 95XL AA (Treadwear 400). Autona Toyota Auris Hybrid 2011 jolla omamassa noin 1400 kg. Tätä ennen alla olivat saman kokoiset Michelin Energysaverit 91H:t. Rengaspaineet aina 0,3-0,5 bar päälle suositusten, koska täten parempi rullaavuus ja pienempi renkaan kuluminen. HakkaGreen 2:t ehtivät olla autoni alla pari kuukautta ja 2395 km, kunnes siirtyivät uudelle omistajalle. Renkaat ehtivät kulua tässä ajassa 8,1 millistä edessä 7,3 ja 7,5 ja takana 7,7 ja 7,8 milliin. Samalla kulumisnopeudella yhdessä kesässä renkaista olisi ollut omilla ajoilla arviolta 10 tkm ajon jälkeen pintaa edessä noin 5,2 ja takana 6,6 milliä. Toisin sanoen kulumistahti oli näillä Nokialaisilla sittenkin aika kova, keskinmäärin (0,5 mm/2395km)*10 000 = 2,1 mm/10 tkm. Esimerkiksi edellisillä Michelinin ES:llä (Treadwear 400). kulumisnopeus oli 0,8 mm/10 tkm. Ero on siis jo todella iso eikä näitä Hakkagreen2:sia voi suositella kenellekään joka haluaa pitkäikäiset renkaat ja taloudelliset renkaat. Minusta tällä osa-alueella Nokian renkailla olisi vielä paljon kehitettävää. Positiivisena jäi mieleen, että renkaat olivat hiljaiset ja hyvin märällä pitävät. Rullaavuus ihan ok-tasolla, mutta ei mitään mullistavaa vaikka vierinvastusluokka olikin A. Tällä hetkellä autoni alla pyörii nyt jälleen kerran Michelinin Energy Saverit mutta vain uudempana painoksena plussa -versiona. Samalla vaihdoin vanteet halkaisijaltaan tuumaa isompiin. Nämä Michelin Energy Saver + koossa 205/65 R16 91V (Treadwear 400). ovat silti mukavemmat kuin HakkaGreen 2:t, ehkäpä juuri pienemmän kantavuuden takia vaikka nopeusluokka onkin korkeampi. Urasyvyys oli uutena vain 6,8 mm, mutta jos kulumiskestävyys on lähelläkään samaa tasoa vanhempien versioiden kanssa niin tulevat kestämään varmasti yli 40 tkm. Olen ajanut nyt ES+:lla 1500 km ja tämän perusteella HG2: oli hieman hiljaisempi rengas. Muuten rullaavuus vaikuttaisi olevan ES+:lla hitusen parempi vaikka vierintävastus onkin B-luokkaa. Tällä hetkellä tuntuu vain siltä että paljon mainostettu kulumiskestävyyden paraneminen vähintään 15 % on pelkkää markkinointipuppua tai sitten edellinen versio oli vielä surkeampi kulumiskestoltaan. Renkaan kyljessä oleva Treadwear -lukema ei tunnu olevan vertailukelpoinen eri valmistajien välillä. En ymmärrä miksi suomalaiset autolehdet Tuulilasi ja Tekniikan maailma ei kulumisen kestoa testeissään mittaa. Kuitenkin saksalaiset ADAC ja Autobild tätä ominaisuutta mittaavat. Tuntuu hieman pahalta maksaa kotimaisesta renkaasta 30 % korkeampaa hintaa kuin muista merkkirenkaista ja pettyä sen kestävyyteen. Nyt jouduin pudottamaan kokonaisarvosanaa neljästä tähdestä kahteen.

Foxit2
2 vuotta sitten

Suosittelut

95%

246 / 260 käyttäjästä suosittelee tätä tuotetta

Katso kaikki käyttäjäarviot

Kuvat Nokian Hakka Green 2

Näytä kuvagalleria