22. maaliskuu 2018 09:00 kategorioissa Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

 

Jokavuotinen kesärenkaiden vaihtosesonki on jälleen pian käsillä. Tänä keväänä autoilijoita hellitään täysin uudistuneella Nokian Hakka -tuoteperheellä, kun Nokian Renkaiden kesän 2018 premium-uutuudet Nokian Hakka Black 2, Nokian Hakka Black 2 SUV ja Nokian Hakka Blue 2 SUV rullaavat asvalttibaanoille ja sorateille.

Uudet kesärenkaat Nokian Hakka Black 2, Nokian Hakka Black 2 SUV ja Nokian Hakka Blue 2 SUV: Täysin uudistunut Nokian Hakka -kesärengasvalikoima on modernimpi ja kattavampi kuin koskaan

Katumaastureiden omistajia hemmotellaan jopa kahdella uutuudella. Nokian Hakka Blue 2 SUV ja Nokian Hakka Black 2 SUV tarjoavat mielenrauhaa, tasapainoista ajonautintoa ja erinomaista pitoa sateen yllättäessä. Äärimmäisen vakaa Nokian Hakka Black 2 SUV on suunniteltu erityisesti suorituskykyisille SUV-autoille. Luotettava Nokian Hakka Blue 2 SUV puolestaan on sadekelien taitaja. Molemmat laaturenkaat on vahvistettu Nokian Renkaiden patentoidulla Aramid Sidewall -sivupintateknologialla, joka takaa renkaiden kestävyyden myös yllättäviä iskuja ja viiltoja vastaan.    

Kesän 2018 kolmas tulokas on urheilullisiin ja tehokkaisiin henkilöautoihin suunniteltu Nokian Hakka Black 2. Rengas yhdistää tasapainoisen märkäpidon tarkkaan ja tunnokkaaseen ohjaustuntumaan. Nokian Hakka Black 2 on ehtinyt tänä keväänä jo vakuuttaa Tekniikan Maailman tuoreessa kesärengasvertailussa (5/2018), jossa rengas sijoittui toiselle sijalle. Lehdessä rengas todettiin toimivaksi märällä sekä väistö- että jarrutustilanteissa. Testissä kehuttiin myös renkaan tarkkaa ja rauhallista ohjautuvuutta kuivalla sekä hiljaista ajoääntä ja matalaa vierinvastusta.

Nokian Hakka Black 2 täydentää Nokian Hakka -henkilöautonrenkaiden sukupolvenvaihdoksen, johon kuuluvat keskikoisiin henkilöautoihin suunnattu Nokian Hakka Blue 2 ja pienempiin autoihin täsmätty Nokian Hakka Green 2. Nokian Renkaiden kesärengasvalikoima kattaa menopelit pienimmästä kaupunkikiitäjästä isompaan off-road hirmuun. Tuotekehityksessä on myös huomioitu sähkö- ja hybridiautojen omistajat niin ensiluokkaisen turvallisuuden kuin toimintasädettä kasvattavan ultrakevyen rullauksen osalta.

-Nokian Hakka -kesärenkaat tarjoavat huoletonta ja mukavaa menoa pohjoisen kesän arvaamattomissa keleissä. Olemme uudistaneet koko tuoteperheen, ja se on nyt entistä laajempi, modernimpi ja kilpailukykyisempi. Uuden sukupolven suorituskykyiset Nokian Hakka-kesärenkaat ovat ystävällisiä sekä autoilijalle että ympäristölle. Renkaamme ovat myös entistä kestävämpiä, sillä aiemmin SUV-renkaistamme tuttua Aramid Sidewall -teknologiaa hyödynnetään nyt myös pakettiautonrenkaissamme. Kaikki uudet tuotteet ovat tarjolla kuluttajille heti sesongin alkaessa, Nokian Renkaiden tuotehallintajohtaja Petri Niemi kertoo. Nokian Renkaiden Hakka-tuotteisiin kuuluva ainutlaatuinen Hakka-turva ja sen tiepalvelu takaavat matkan jatkumisen, vaikka rengasongelma yllättäisikin tien päällä.

Nokian Hakka Black 2 SUV – Tough Cool Performer

Isompiin katumaastureihin suunnattu uusi Nokian Hakka Black 2 SUV etenee tehokkaasti ja sujuvasti olipa kyse kaupungin katuvilinästä tai maaseudun kumpuilevista sorateistä. Jämäkkä rakenne ja Aramid-vahvennetut sivupinnat tuovat kaivattua kestävyyttä torjumalla matkantekoa kampittavat iskut ja viillot.

Nokian Hakka Blue 2 SUV – Tough Wet Performer

Uusi Nokian Hakka Blue 2 SUV -kesärengas on turvallinen ja luotettava valinta katumaastureihin ja crossover-malleihin. Renkaan tärkein ominaisuus on erinomainen märkäpito, jonka ansiosta ajaminen myös sadekelillä on helppoa ja mukavaa. Renkaan lujatekoinen rakenne yhdistettynä erikoisvahvaan Aramid-sivupintaan varmistaa, että rengas kestää matkanteossa sattuvia iskuja ja viiltoja.

Nokian Hakka Black 2 – Cool Performer

Uusi Nokian Hakka Black 2 -kesärengas hallitsee tasapainoisesti pohjoisen kesän ankarat vaatimukset. Äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus pääsevät oikeuksiinsa uraisilla teillä ja nopeissa kaistanvaihdoissa. Uusi Dynamic Grip -konsepti pitää huolen, että nopeaan ja urheilulliseen ajoon suunnitellun renkaan kosketuspinta tiehen säilyy täsmällisenä ja tarkkana.

Lue lisää vuoden 2018 kesärengasuutuuksista ja lataa kuvia

Nokian Hakka Blue 2 ja Nokian Hakka Green 2 tuovat henkilöautoihin turvaa ja tasapainoa

Nokian Hakka Blue 2 liikkuu hallitusti sateen liukastamalla tiellä. Se pysähtyy napakasti ja torjuu vaivattomasti vesiliirtoa. Tarkka tuntuma tiehen tekee ajamisesta helppoa, loogista ja nautittavaa. Myös Nokian Hakka -kesärengasperheen huolettomasti rullaava esikoinen Nokian Hakka Green 2 tarjoaa pohjoisen teille ainutlaatuisen kestävää turvallisuutta. Rengas torjuu tehokkaasti vesiliirtoa, pienentää polttoainelaskua ja antaa enemmän ajokilometrejä.

Lue lisää Nokian Hakka Blue 2:sta
Lataa tuotekuvia
Lue lisää Nokian Hakka Green 2:sta

Lataa tuotekuvia

Aramid-vahvistetut sivupinnat suojaavat tehokkaasti vaurioilta nyt myös pakettiautonrenkaita

Aramid Sidewall -teknologia kehitettiin tuomaan lisäkestävyyttä haastaviin olosuhteisiin. Kestävää aramid-kuitua sisältävä sivupintarakenne laajennettiin vuoden alusta koskemaan myös Nokian Renkaiden paketti- ja matkailuautojen renkaita. Teknologian vahva ydin on aramid-kuitu, jota sivupinnan kumisekoitus sisältää. Aramid-kuitu vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja viiltoja ja voi jopa estää rengasvahingon kokonaan.

Pakettiautoihin suunnattu Nokian Hakka C2 -kesärengas saa myös sivupintoihinsa vahvan aramid-kuidun. Painaville kuormille ja kovaan käyttöön optimoitu Nokian Hakka C2:n teräsvyöpaketti ja kumisekoitus tuovat pohjoisen ankarille teille rakenteellista kestävyyttä, turvaa ja ajomukavuutta, jotka säilyvät myös renkaan kuluessa. Ajotuntumaltaan miellyttävä Nokian Hakka C2 pihistelee myös polttoainekuluissa.

Aramid Sidewall -teknologia löytyy seuraavista kesätuotteistamme:

Pakettiautoihin:
Nokian Hakka C2

SUV- ja LT-autoihin:
Nokian Hakka Black 2 SUV 
Nokian Hakka Blue 2 SUV 
Nokian Rockproof 
Nokian Rotiiva HT 
Nokian Rotiiva AT 
Nokian Rotiiva AT Plus

Hakka-turva viimeistelee mielenrauhan tien päällä

Nokian Renkaiden ainutlaatuiseen Hakka-konseptiin kuuluvat myös Hakka-turva ja Hakka-turvan tiepalvelu. Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoontuu normaalikäytössä tapaturmaisesti käyttökelvottomaksi, kuluttaja saa vioittuneen renkaan tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta. Hakka-turva on voimassa neljän millimetrin uransyvyyteen saakka, enintään yhden vuoden ostohetkestä. Jos rengas rikkoontuu tien päällä, tulee Hakka-turvan tiepalvelu avuksi.

Lue lisää Hakka-turvasta

Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi 

Nokian Renkaat Oyj
Tuotehallintajohtaja
Petri Niemi
puh. +358 10 401 37646
[email protected]