Tekninen käsikirja verkossa

4.7.2011 4:02 kategoriassa Yhtiöuutiset

Teknisiä käsikirjoja on Nokian Raskailla Renkailla ollut eri muodoissa jo 1980-luvulta lähtien. Ongelma painetuissa versioissa on se, että tiedot vanhenevat nopeasti.

Tämän vuoden alussa julkaistiin internetissä sähköinen tekninen käsikirja. Sitä voidaan helposti päivittää aina, kun uusia tuotteita lanseerataan ja uutta tietoa tulee julkaistavaksi. 
 
Asiakas näkee teknisestä käsikirjasta yksityiskohtaisia tietoja renkaista, oheistuotteista ja jokaisen tuotekategorian erityisvaatimuksista. Siinä on omat osionsa metsätaloudelle, maataloudelle, materiaalinkäsittelylle, kaivostoiminnalle, maansiirrolle ja tienhoidolle sekä monikäyttörenkaille. Myös erityissovelluksiin löytyy tietoa.
 
Kunkin rengasmallin tekniset tiedot on esitelty kattavasti. Samoin kirjasta löytyvät eri renkaiden oikeat ilmanpaineet eri suuruisille kuormauksille, ajonopeuksille ja maastopohjille.
 
– Kun toiminta on laajentunut vahvasti ympäri maailman, verkossa oleva opas on erittäin käytännöllinen. Sinne saa päivitettyä uudet tiedot nopeasti, ja se myös välittää tiedot nopeasti eteenpäin. Sivusto on paitsi tärkeä palvelu asiakkaille, myös hyvä tietolähde Nokian Raskaiden Renkaiden omalle väelle, päällikkö Mikko Pukkila NRR:n teknisestä asiakaspalvelusta korostaa.
 
– Tekninen käsikirja ei ole koskaan valmis, vaan se kehittyy jatkuvasti. Niinpä sitä varten meille voi antaa vinkkiä uusista mahdollisista sisällöistä.