Nokian Tyres IntuituTM 
älyrenkaat
 

Tiedä mitä renkaillesi kuuluu –
yhdestä renkaasta koko kalustoon

Katso video

Älyrenkaat traktoreille – digitaalinen etulyöntiasemasi

Oletko valmis täysin uudenlaiseen traktorityöskentelyyn? Valmiina työntekoon, joka on hallittua, turvallisempaa, tehokkaampaa ja taloudellisempaa? Rengaspainetta ja lämpötilaa tarkkailevien Nokian Tyres IntuituTM -älyrenkaiden sekä puhelinsovelluksen yhteistyöllä olet aina kärryillä siitä, mitä renkaillesi kuuluu.

Langattoman ja koneesta riippumattoman Nokian Tyres Intuitu -palvelun rengaspaineen ja lämpötilan tarkkailu toimii sisäänrakennettujen sensoreiden ja Bluetooth-yhteyden avulla. Nokian Tyres Intuitu pitää sinut ajan tasalla niin hälytysten kuin kalustohallintaan tarvittavan datankin avulla.

Lataa Intuitu-sovellus  

Nokian Tyres Intuitu –sovellus tuo kaikki renkaasi suoraan taskuusi. Yhdestä ajoneuvosta koko kalustoosi, traktoreista metsäkoneisiin, Nokian Tyres Intuitu –sovellus varmistaa, että saat renkaistasi kaiken mahdollisen hyödyn irti.

LÄHDE MUKAAN DIGITAALISELLE MATKALLE

Digitalisaatio tekee työstä tehokkaampaa, turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää. Yhdessä digitaalisen palvelujärjestelmän kanssa Nokian Tyres Intuitu -älyrenkaat ovat paljon enemmän kuin vain TPMS (tire pressure monitoring system, rengaspaineen valvontajärjestelmä) -sensori. Kun älyrenkaan rengaspaine- ja lämpötilasensorit sijoitetaan renkaan sisäpinnalle, saat tarkkaa ja reaaliaikaista sensoridataa renkaistasi. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia niin renkaiden kunnon päivittäiseen seuraamiseen kuin koko liiketoimintasi hallintaan.

SÄÄSTÖJÄ

Oikea rengaspaine on tärkeä niin renkaan pidon ja vakauden kuin polttoainekulutuksen ja käyttöiänkin kannalta. Nokian Tyres Intuitu auttaa sinua saamaan kaiken irti rengasinvestoinnistasi.

TURVALLISUUTTA

Renkaan korkea lämpötila on turvallisuusriski, joka voi johtaa renkaan vaurioitumiseen. Nokian Tyres Intuitu hälyttää lämpötilarajan lähestyessä ja tekee näin työstäsi varmempaa, turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää.

PIDEMPI TAKUU

Rekisteröimällä renkaasi Nokian Tyres Intuitu -sovelluksen kautta saat vuoden jatkon normaalille rengastakuulle sekä suoran viestintäkanavan Nokian Renkaiden kanssa.

Intuitun visio

Nokian heavy tyres
Kuljettajat

Kuljettajat

  • Renkaan seuranta
  • Parempi tuottavuus
  • Turvallisempi työskentely
Kalustovastaavat

Kalustovastaavat

  • Pidempi renkaan käyttöikä
  • Vähemmän koneiden seisokkiaikaa
  • Matalammat ylläpitokulut
Laitevalmistajat

Laitevalmistajat

  • Lisää asiakasuskollisuutta
  • Edelläkävijyyttä ympäristöystävällisyydessä
  • Helppo plug & play -ratkaisu

“Arkiaamut ovat huomattavasti vaivattomampia, kun voin tarkistaa puhelimesta kaiken olevan kunnossa yhdellä vilkaisulla.”

Jari Suontausta, Nokia

Parempaa renkaidenhallintaa faktoihin perustuvan, reaaliaikaisen tiedon avulla

Urakointi tehostuu polttoainesäästöillä ja luotettavammilla renkailla

Koska Kalle Riihimäki urakoi teiden kunnossapidon parissa vuoden ympäri – hankalimmat talvipäivät mukaan luettuna – ovat luotettavat traktorinrenkaat tarpeen. Noin puolitoista vuotta sitten Riihimäki otti auraustraktoriinsa käyttöön Nokian Tyres IntuituTM -älyrenkaat, jotta työskentely olisi tehokkaampaa ja vaivattomampaa.

”Ennen tarkistin renkaideni kunnon muutamia kertoja vuodessa. Nyt voin tehdä sen vaivattomasti joka päivä tarpeen mukaan”, Riihimäki ylistää. ”Voin tarkistaa renkaiden lämpötilan ja paineen pelkällä puhelimella avaamalla Nokian Tyres IntuituTM -sovelluksen. Tällä tavoin kaikki tarvitsemani tieto perustuu faktoihin eikä vain visuaaliseen arviointiin”, hän kertoo.

Palautetta, kysyttävää tai huolia?

Nokian Tyres Intuitu -tukihenkilöstö on valmiina auttamaan kaikenlaisissa ongelmissa. Intuitu usein kysytyt kysymykset -osiosta löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin ja haasteisiin.

Lataa Nokian Tyres
Intuitu-sovellus