Ivalon ”White Hell” -testikeskus

Ivalon ”White Hell” -testikeskus

Raskaiden renkaiden testausta äärimmäisissä talviolosuhteissa

Katso video

Kuorma-autojen, bussien, traktorien ja muun ammattiliikenteen asialla

Ihmisten, tavaroiden ja materiaalien pitää liikkua turvallisesti myös Pohjolan talvessa. Töiden on jatkuttava maatiloilla, maansiirtotyömailla ja tehtaissa myös lumen sataessa ja pakkasen paukkuessa. Siksi on elintärkeää testata niin kuorma- ja linja-autojen kuin koneiden ja traktorin renkaitakin myös talven äärioloissa. Tervetuloa Ivaloon, Nokian Renkaiden White Hell -testikeskukseen!

 

Löydä jälleenmyyjä

Koeajoa yötä päivää

Pitkä talvi hämärtää valtavan 700 hehtaarin testialueen kuukausiksi kaamoksen kouriin, mutta vuotuiset koeajot tuovat hyvinkin valaisevaa tietoa tuotekehityksemme hyödyksi. Sen myötä joka sään kuorma- ja linja-autojen renkaidemme talviominaisuudet kehittyvät aina vain paremmiksi.

Tiellä ja maastossa

Jo ensilumesta alkaen traktorit, pyöräkuormaajat ja kiinteistönhoitokoneet pitävät tiet, ratapihat ja pysäköintialueet puhtaina lumesta. Myös näiden renkaat testataan Ivalossa, jossa vuosikymmenien saatossa kehitetyt testimenetelmät pitävät Nokian Renkaat talvirengasteknologian kärkijoukossa.

"White Hell" - täydellinen paikka innovaatioiden testaamiselle

"White Hell" -testikeskus on maailman suurin talvirenkaiden testauspaikka, jossa testataan raskaiden renkaiden rajoja sellaisin tavoin, mihin mikään tietokone ei koskaan pystyisi. Ainoastaan kaikkein haastavimmassa ympäristössä testaaminen takaa todellisen turvan ja mielenrauhan kaikissa olosuhteissa.

Löydä lähin Nokian raskaiden renkaiden jälleenmyyjäsi

Asiantuntevat rengasmyyjämme ovat valmiina palvelemaan! Jälleenmyyjähausta voit etsiä ja valita juuri sinulle sopivimman tai lähimmän myyjän.

Löydä jälleenmyyjä