Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Nokian RASKAAT RENKAAT

Nokian Renkailla on maailmanlaajuisesti kattava myynti- ja jakeluverkosto. Omat myyntiyhtiöt toimivat Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Sveitsissä, Venäjällä, Ukrainassa, Kazakstanissa, Tsekin tasavallassa, Kiinassa, Valko-Venäjällä ja USA:ssa, muissa maissa toimivat itsenäiset maahantuojat. Nokian Renkaiden omalla rengasketjulla, Vianorilla, on yhteensä 1 390 myyntipistettä 27 maassa. Toimivien logistiikkajärjestelmien avulla renkaat pystytään toimittamaan myyntipisteisiin nopeasti ja Vianorien laajat huolto- sekä rengaspalvelut takaavat, että asiakasta voidaan palvella kokonaisvaltaisesti.

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla tekninen kysymys tai haluatko meiltä tarjouspyynnön?

ASIAKASPALVELU

Ammattitaitoiset teknisen asiakaspalvelun ja logistiikan palvelumme ovat ainutlaatuisia omissa liiketoimintasegmenteissään.

Pääkonttori

Pääkonttori

Nokian Raskaat Renkaat Oy
Pirkkalaistie 7
PL 20
37101 Nokia
Suomi

Puh. 010 401 7000 (ks. puheluhinnat alla)
Fax 010 401 7318

www.nokianrenkaat.fi/raskaat
e-mail: heavytyres(at)nokiantyres.com
[email protected]

MATERIAALIPANKKI

MATERIAALIPANKKI

Materiaalipankkiin on kerätty mm. tärkeimmät logo-originaalit, uusimpia tuotekuvia ja –esitteitä, valmiita ilmoituspohjia, videoita ja teknisiä käsikirjoja. Tuotekuvia voi käyttää esim. lehtijuttujen kuvituksessa, kun lähde mainitaan. Tuotekuvien käytöstä markkinoinnissa ja mainonnassa tulee sopia erikseen Nokian Renkaiden viestintäosaston kanssa.

Puheluhinnat +358 10 401 –alkuisiin yritysnumeroihimme:

Matkapuhelimesta soittaessa: 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min
Lankapuhelimesta soittaessa: 0,0835 €/puh + 0,0691 €/min