Tekninen rengaskäsikirja

Tekninen rengaskäsikirja

Lataa tekninen manuaali

Lataa manuaalin kevyt versio Manuaali saatavilla olevien raskaiden renkaiden pääominaisuuksista, mitoista ja kantavuuksista.
Lataa manuaalin täysi versio Manuaali saatavilla olevien raskaiden renkaiden rengaskohtaisista pääominaisuuksista ja mitoista.
Lataa yleistä tietoa renkaista Yleistä tietoa renkaista, vanteista ja tarvikkeista
Lataa manuaalin kevyt versio imperiaalisilla numeroilla Manuaali saatavilla olevien raskaiden renkaiden pääominaisuuksista, mitoista ja kantavuuksista imperiaalisin numeroin.
Lataa manuaalin täysi versio imperiaalisilla numeroilla Manuaali saatavilla olevien raskaiden renkaiden rengaskohtaisista pääominaisuuksista ja mitoista imperiaalisin numeroin.

Tämä tekninen rengaskäsikirja toimii oppaana, jonka avulla voit löytää oikean renkaan työtäsi varten ja tehdä työtä huoletta.

Nokian Raskaiden Renkaiden intohimona on kehittää laadukkaimpia ratkaisuja metsänhoidon, maatalouden, urakoinnin, kuljetusterminaalien ja kaivosten vaativimpiin olosuhteisiin. 

TeKNINEN rengasKÄSIKIRJA

Renkaita ja lisätarvikkeita koskevien tietojen lisäksi tämä ohjekirja keskittyy kunkin tuotekategorian erityisvaatimuksiin. Esimerkiksi metsäkoneosio sisältää tarkan ohjeen, jossa on kuvattu oikea rengas ja paine kuhunkin käyttötarkoitukseen.

Tekninen asiakaspalvelu

Tekninen asiakaspalvelu palvelee Nokian Raskaiden Renkaiden kaikkia asiakkaita ja sidosryhmiä – loppukäyttäjiä, konevalmistajia, kumppaneita ja rengasmyymälöitä – kaikkialla maailmassa.  Tarjoaa apua, tietoa ja opastusta teknisiin rengasongelmiin.