Lähde mukaan digitaaliselle matkalle

Meillä on visio

Nokian Renkaiden toiminnan ytimessä on kaiken läpi menevä ajatus lisätä mielenrauhaa tekemällä työstäsi turvallisempaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää. Nokian Tyres IntuituTM on tämän luovan hengen ruumiillistuma, joka lisää renkaiden käyttämiseen elintärkeän palasen – tiedon.

Pitkän tähtäimen visiossamme kaikki raskaat renkaamme tarjoavat tulevaisuudessa arvoa lisääviä digitaalisia palveluita, kuten kattavaa renkaiden valvontaa, suoran viestintäkanavan Nokian Renkaisiin sekä ominaisuuksia, jotka minimoivat inhimillisten virheiden mahdollisuuden.

etusivulle

Tulevat ominaisuudet

Nokian Renkaat on sitoutunut Intuitu-palvelun jatkuvaan kehittämiseen. Kehitteillä olevat uudet ominaisuudet sisältävät muun muassa:

  • Urasyvyyden seuranta
  • Koneintegraatio

Valmiina koneintegraatioon

Mitä jos näkisit Nokian Tyres Intuitu -älyrenkaiden lähettämät tiedot myös ajoneuvosi näytöllä? Nokian Renkaat etsii ekosysteemikumppaneita, jotta renkaista voi tulla yhtenäisempi osa traktoreita ja muita koneita. Vain taivas on rajana – ota meihin yhteyttä!

Yhdestä renkaasta koko kalustoon

Joustavan pilvipalvelun ansiosta voit lisätä Intuitu-sovellukseen niin monta kuljettajaa, konetta ja kalustovastaavaa kuin haluat kutsumalla heidät suoraan puhelimestasi käsin.

Kytkeydy hyötyihin

Nokian Tyres Intuitu

Lataa Nokian Tyres
Intuitu-sovellus