Uutiset

Nokian Renkaat laajentaa rengasvalikoimaansa kuorma-autoille: uusia kokoja Nokian E-Truck ja R-Truck -tuoteperheisiin

4.11.2021 – Tuoteuutiset

Kuljetustyössä on tärkeää, että raskaan kaluston renkaat valitaan tarkoin käsillä olevaan työhön sopiviksi. Nokian E-Truck -rengasperhe on suunniteltu tarjoamaan luotettavia ja taloudellisia kilometrejä alueellisissa ja keskipitkän matkan kuljetuksissa. Nokian R-Truck -rengasperhe sen sijaan loistaa vaativassa tie- ja maastokäytössä. Nokian Renkaat laajentaa rengasvalikoimaansa uusilla kokovaihtoehdoilla palvellakseen kumpaakin tarvetta entistäkin paremmin.

Lue lisää

Renkaiden digitaalinen ulottuvuus – Nokian Tyres Intuitu™ -älyrenkaat helpottavat traktoriurakointia Tampereella

18.10.2021 – Tuoteuutiset

Traktoriurakoinnin ammattilaisen rutiineihin kuuluu myös renkaiden paineen ja kunnon tarkkailu. Älyrenkaat tekevät tarkkailusta helpompaa ja tarkempaa ja niiden avulla on mahdollista nähdä renkaan pintaa syvemmälle– sinne, missä ongelmat näkyvät ensimmäisenä. Tamperelainen traktoriurakoitsija Kalle Riihimäki on käyttänyt Nokian Tyres Intuitu -älyrenkaita jo pidempään, ja liputtaa niiden tuoman mukavuuden, polttoainesäästön ja luotettavuuden puolesta.

Lue lisää

Kestävä rengas vaativiin oloihin – uusi Nokian TR Forest 2 -rengas tarjoaa metsissä koeteltua lujuutta ja vakautta kevyille sekä keskiraskaille metsätraktoreille

15.9.2021 – Tuoteuutiset

Kaikkia laaturenkaita ei tehdä suurimmat ja tehokkaimmat traktorit mielessä. Jo vuosien ajan Nokian TR Forest -rengas kattavine kokovalikoimineen on ollut toimivaksi havaittu ja luotettava valinta kevyille ja keskiraskaille metsätraktoreille. Nyt rengas on uudistettu päivitetyillä ominaisuuksilla – luopumatta piirteistä, jotka ovat tehneet siitä vaativien olojen klassikkotuotteen. Esittelyssä uusi Nokian TR Forest 2 -traktorinregas!

Lue lisää

Tehokkaampaa työntekoa suuremmilla kuormilla – Nokian CT -perävaunurenkaan kantavuus paranee entisestään

2.9.2021 – Tuoteuutiset

Painavimpia kuormia ja vaativimpia alustoja silmällä pitäen suunniteltu Nokian CT -maatalousperävaunun rengas on jo vuosia tuonut maansiirto- ja urakointitöihin vakautta, pitkää käyttöikää ja massiivista kantavuutta. Nyt renkaan suosittu 600/55R26.5-koko on päivitetty kestämään entistä suurempia kuormia ja korkeampia rengaspaineita – mahdollistaen entistä tehokkaamman työnteon.

Lue lisää

Varmuutta kaikilla teillä ja joka säällä – uusi Nokian Hakka Truck Trailer -perävaunurengas tarjoaa turvallisempia ja taloudellisempia kilometrejä vaativimpiin kuljetuksiin

10.8.2021 – Tuoteuutiset

Kun kuormat ovat raskaita ja tieolosuhteet vaihtelevat, on jokaisen akselipaikan renkaalla merkitystä. Painava perävaunu vaikuttaa koko ajoneuvoyhdistelmän ajettavuuteen, mikä asettaa renkaiden pidolle, vakaudelle ja luotettavuudelle kriittisiä vaatimuksia.  Vaarallisten aineiden (ADR), nesteiden tai puuhakkeen kaltaisen massatavaran kuljetuksissa laadukkaat renkaat tuovat varmuutta koko yhdistelmän ajettavuuteen. Uusi Nokian Hakka Truck Trailer on premium-luokan perävaunun rengas vaativimpiin kuljetuksiin. Se tarjoaa enemmän kilometrejä, erinomaisen pidon ja matalan vierintävastuksen, jotta kuljetukset olisivat varmoja, mukavia ja taloudellisia.

Lue lisää