FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube

Uutiset

Tärkeä merkkipaalu digitaalisella matkallamme – Nokian Tyres Intuitu™ -älyrenkaat nyt saatavilla Suomessa

1.9.2020 – Tuoteuutiset

Raskaiden renkaiden digitalisaatio muuttaa jokapäiväistä työskentelyä sekä kalustonhallintaa merkittävästi. Nokian Renkaat esitteli Intuitu-älyrenkaat ensimmäistä kertaa Agritechnica 2019 -messuilla Hannoverissa marraskuussa. Nyt Intuitu on saatavilla valikoituihin maatalous- ja urakointitraktoreiden renkaisiin, ja tuotteiden myynti aloitetaan Suomesta.

Lue lisää

Paikallis- ja kaupunkikuljetuksiin luotuja renkaita – uusi Nokian E-Truck 17.5 -rengassarja valloittaa kaupunkien kadut

19.8.2020 – Tuoteuutiset

Katuja sukkuloivat keskikokoiset jakeluautot ja bussit pitävät ihmiset ja tavarat liikkeessä erottamattomana osana kaupunkielämää. Nokian E-Truck -rengassarja on osoittanut luotettavuutensa keski- ja pitkän matkan maantiekuljetuksissa, joten laajensimme sitä kattamaan nämä kevyemmätkin ajoneuvot Nyt Nokian E-Truck 17.5 -rengassarja tarjoaa yhtä taloudellisia kilometrejä myös paikallis- ja kaupunkiliikenteelle.

Lue lisää

Enemmän kokoja, tehokkaampaa urakointia – Nokian Ground King -rengasperhe laajenee

1.7.2020 – Tuoteuutiset

Nokian Ground King oli Nokian Raskaiden Renkaiden merkittävin tuotelanseeraus vuonna 2019. Sen ainutlaatuinen Hybrilug™-teknologia yhdistää tehokkaasti ripa- ja palakuvioiden parhaat ominaisuudet, mikä mahdollistaa niin erinomaisen liikkuvuuden peltotöissä kuin mukavat maantiesiirtymätkin. Vuoden 2020 aikana Nokian Ground King -rengas saa kahdeksan uutta kokoa, mikä mahdollistaa sopivuuden entistä useampaan työkoneeseen.

Lue lisää

Etuakselin rengas raskaan sarjan tie- ja maastokäyttöön – uusi XL-versio täydentää Nokian R-Truck -tuotesarjaa

10.6.2020 – Tuoteuutiset

Nokian R-Truck -rengassarja kehitettiin erityisesti tie- ja maastoajon eli on/off-road-käytön erityistarpeita silmällä pitäen. Sarjan renkaat ovatkin kuin kotonaan molemmissa maailmoissa – mutaisilla metsäteillä tai rakennustyömaalla yhtä lailla kuin maantielläkin. Ei ihme, että kuljetusammattilaiset, joiden työ vie niin tielle kuin maastoonkin, ottivat renkaat innostuneesti vastaan. Nyt raskaaseen käyttöön tehty Nokian R-Truck Steer XL -ohjausakselin rengas koossa 385/65R22.5 mahdollistaa raskaimpienkin työmaa- ja tukkirekkojen käytön molemmissa maailmoissa.

 

Lue lisää

Saksalaisyliopisto testasi hybridikuvioista Nokian Ground King -traktorinrengasta suuren maatalousurakoitsijan töissä – tulokset osoittivat huomattavia hyötyjä

29.4.2020 – Tuoteuutiset

Vuonna 2019 esitelty hybridikuvioinen Nokian Ground King -traktorinrengas lupaa tarjota ennennäkemätöntä tehokkuutta maataloustöihin, joissa tarvitaan sekä pelto- että maantieajoa. Kielin yliopiston yhteistyössä paikallisen maatalousurakoitsija Blunk GmhH:n kanssa toteuttama tutkimus koekäytti rengasta erilaisissa päivittäisissä käytännön töissä. Tulokset puhuvat puolestaan: Hybrilug™ -kuvio tekee, minkä lupaakin.

Lue lisää