FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube

Uutiset

Enemmän kokoja, tehokkaampaa urakointia – Nokian Ground King -rengasperhe laajenee

1.7.2020 – Tuoteuutiset

Nokian Ground King oli Nokian Raskaiden Renkaiden merkittävin tuotelanseeraus vuonna 2019. Sen ainutlaatuinen Hybrilug™-teknologia yhdistää tehokkaasti ripa- ja palakuvioiden parhaat ominaisuudet, mikä mahdollistaa niin erinomaisen liikkuvuuden peltotöissä kuin mukavat maantiesiirtymätkin. Vuoden 2020 aikana Nokian Ground King -rengas saa kahdeksan uutta kokoa, mikä mahdollistaa sopivuuden entistä useampaan työkoneeseen.

Lue lisää

Etuakselin rengas raskaan sarjan tie- ja maastokäyttöön – uusi XL-versio täydentää Nokian R-Truck -tuotesarjaa

10.6.2020 – Tuoteuutiset

Nokian R-Truck -rengassarja kehitettiin erityisesti tie- ja maastoajon eli on/off-road-käytön erityistarpeita silmällä pitäen. Sarjan renkaat ovatkin kuin kotonaan molemmissa maailmoissa – mutaisilla metsäteillä tai rakennustyömaalla yhtä lailla kuin maantielläkin. Ei ihme, että kuljetusammattilaiset, joiden työ vie niin tielle kuin maastoonkin, ottivat renkaat innostuneesti vastaan. Nyt raskaaseen käyttöön tehty Nokian R-Truck Steer XL -ohjausakselin rengas koossa 385/65R22.5 mahdollistaa raskaimpienkin työmaa- ja tukkirekkojen käytön molemmissa maailmoissa.

 

Lue lisää

Saksalaisyliopisto testasi hybridikuvioista Nokian Ground King -traktorinrengasta suuren maatalousurakoitsijan töissä – tulokset osoittivat huomattavia hyötyjä

29.4.2020 – Tuoteuutiset

Vuonna 2019 esitelty hybridikuvioinen Nokian Ground King -traktorinrengas lupaa tarjota ennennäkemätöntä tehokkuutta maataloustöihin, joissa tarvitaan sekä pelto- että maantieajoa. Kielin yliopiston yhteistyössä paikallisen maatalousurakoitsija Blunk GmhH:n kanssa toteuttama tutkimus koekäytti rengasta erilaisissa päivittäisissä käytännön töissä. Tulokset puhuvat puolestaan: Hybrilug™ -kuvio tekee, minkä lupaakin.

Lue lisää

Parastakin voi parantaa – uusi Nokian Hakkapeliitta Truck E2 -rengas ja Noktop Hakkapeliitta E2 -pinta vievät yhteisvoimin talvipidon, ajomukavuuden ja turvallisuuden uudelle tasolle

16.3.2020 – Tuoteuutiset

Lähes miljoonan tuotteen myynnin myötä Nokian Hakkapeliitta Truck E -renkaat ja vastaavat ominaisuudet tarjoava Noktop Hakkapeliitta E -pinnoituspinta ovat pitäneet parhaan talvipidon asemaa yli vuosikymmenen ajan. Vaikka alkuperäisen Nokian Hakkapeliitta Truck E -renkaan pitoa, turvallisuutta ja mukavuutta on vaikea päihittää, paranneltu versio on paikallaan uusien työolosuhteiden, kuorma-autojen ja lainsäädännön vaatimuksien vuoksi. Nokian Hakkapeliitta Truck E2 on uuden sukupolven vetorengas, jonka alhainen vierintävastus ja hiljainen ajomukavuus – varmaa pitoa ja turvallisuutta unohtamatta – auttavat nujertamaan haasteet vaikeallakin talvisäällä.

Lue lisää

Uusiutuvien materiaalien yhtiö Stora Enso kokeilee itseajavia kuorma-autoja – Nokian Tyres Intuitu -älyrenkaat pitävät ohjattavuuden ja turvallisuuden huipputasolla

27.2.2020 – Tuoteuutiset

Itseajavia ajoneuvoja kehitetään ja testataan parhaillaan monissa käytännön sovelluksissa. Yksi lupaavimmista käyttökohteista on raaka-aineiden kuljetus suljetuilla alueilla, joissa turvallisuusasiat ovat tiukasti hallinnassa. Nyt Stora Enso, puu ja biomassaan perustuvien ratkaisujen valmistaja, koekäyttää automaattista kuorma-autoa Uimaharjun tehdasalueellaan Itä-Suomessa. Nokian Renkaat toimitti testiautoon huippuluokan älyrenkaat Nokian Tyres Intuitu -teknologialla varustettuna.

Lue lisää