Meistä

Meistä

HUIPPUTUOTTEET SYNTYVÄT PERINPOHJAISESTA KÄYTTÖOLOSUHTEIDEN TUNTEMISESTA

Nokian Raskaat Renkaat Oy on korkealaatuisten erikoisrenkaiden valmistaja ja osa Nokian Renkaat Oyj –konsernia. Yhtiö keskittyy niche-tuotesegmenteille ja on näillä alueilla tunnettu erikoisrenkaiden edelläkävijä, erityisesti metsäkonerenkaiden tuotekehityksessä.

Yhtiön ydintuotteita ovat metsäkonerenkaiden lisäksi satama- ja kaivosrenkaat, renkaat kuorma-autoihin ja busseihin, maatalouskoneiden erikoisrenkaat sekä muiden työkoneiden renkaat mm. teollisuuteen, maansiirtoon ja tienhoitoon. Lähes kaikki raskaat renkaat valmistetaan Suomessa, Nokian-tehtaalla.

 

Katso video

TOSIELÄMÄSSÄ KOETELTU KUMPPANI

Nokian Renkaat -merkkiset renkaat tunnetaan korkeasta laadustaan, mikä tarkoittaa pitkää käyttöikää ja turvallisuutta vaativissa olosuhteissa. Pitkä yhteistyö johtavien konevalmistajien kanssa on synnyttänyt runsaasti tietotaitoa ja kattavaa ymmärrystä asiakkaidemme tarpeista.

Tuotteiden lisäksi myös kattava kumppanuus testataan kentällä. Olemme siellä missä asiakkaammekin, eli metsissä, pelloilla, tiellä ja satamissa, ja kehitämme jatkuvasti palvelukonseptiamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

RÄÄTÄLÖITY PALVELUKONSEPTI

Asiakkaiden tarpeet, räätälöidyt palvelut ja vuorovaikutus ovat toimintapolitiikkamme keskeisiä tekijöitä. Kuuntelemme asiakkaitamme ja vastaamme heidän tarpeisiinsa joustavasti ja nopeasti. Uudet innovaatiot nousevat kentältä, joten pidämme yllä toimivaa dialogia loppukäyttäjien, konevalmistajien ja jakelijoiden kanssa.

Hallitsemme koko toimitusketjun. Autamme asiakastamme löytämään vannetoimittajan, joka vastaa heidän vaatimuksiaan, ja varmistamme, että renkaiden toimitusprosessi sujuu ongelmitta.

Toimituksen jälkeen on teknisen asiakaspalvelumme vuoro. Kumppanit ja paikalliset rengasliikkeet, kuten Vianor-ketju, hoitavat jälkiasennuspyörien vaihdon ja kunnossapidon.

KOKONAISTALOUDELLISUUTTA TEHOKKAILLA RATKAISUILLA

Renkaitamme myydään sekä ensiasennuksena että jälkimarkkinoilla, eli kaikkialla, missä tarvitaan raskaita renkaita vaativiin olosuhteisiin.

Suuret konevalmistajat kehittävät ja testaavat tuotteitaan meidän kotipelloillamme, mikä mahdollistaa hedelmällisen yhteistyön. Pohjoisissa olosuhteissa toimiviksi todistetut tuotteet vakuuttavat käyttäjänsä kaikkialla maailmassa. Lähes puolet myynnistämme tulee valmistajien asentamista renkaista.

Asiakkaat arvostavat toimivia ja kustannustehokkaita renkaita. Edulliset tuntikustannukset sekä renkaiden ja koneiden korkea käyttöaste ovat tärkeämpiä kuin alhainen hankintahinta.

TRENDIHERKKÄ ALA

Rengasalan hintakilpailu on ankaraa. Metsänhoidon mekanisaatio kaikkialla maailmassa on nostanut metsäkonerenkaiden menekkiä ja tehnyt niistä myydyimpiä tuotteitamme jo vuosikymmenien ajan. Viime vuosina Nokian Raskaat Renkaat on tehnyt jatkuvia investointeja myös muihin tuotesegmentteihin, ja tämän seurauksena maatalous-, kaivos- ja satamarenkaiden osuus kokonaismyynnistämme on nyt kasvussa.

Nokian Tyres -merkkiset maatalousrenkaat ovat helliä ympäristölle. Satama- ja kaivosrenkaamme on suunniteltu kestämään äärimmäistä kulutusta. Näitä renkaita käytetään esim. konttikurottajissa, konttilukeissa, RTG-satamanostureissa, kaivoskuormaajissa, porausrikeissä ja kaivoksia tukevissa koneissa.

STRATEGIAA OHJAAVAT JA TUKEVAT ARVOT

YRITTÄJYYS

YRITTÄJYYS

Olemme nopeita ja rohkeita. Asetamme tavoitteemme korkealle; teemme työtämme pitkäjänteisesti emmekä luovuta helpolla. Toimimme dynaamisesti ja täsmällisesti asiakkaan tyytyväisyys tärkeimpänä päämääränämme.

JOUKKUEHENKI

JOUKKUEHENKI

Meillä on aito ja iloinen tekemisen meininki. Toimimme joukkueena toisiimme luottaen ja toisiamme tukien sekä rakentavaa palautetta antaen. Kunnioitamme erilaisuutta ja rohkaisemme joukkueemme jäseniä tekemään ja tavoittelemaan tähtisuorituksia myös yksilötasolla.

KEKSELIÄISYYS

KEKSELIÄISYYS

Meillä on taito selviytyä ja yltää huippusuorituksiin vaikeissakin tilanteissa. Taitomme perustuu luovuuteen ja uteliaisuuteen sekä rohkeuteen kyseenalaistaa olemassa olevaa. Meillä on into oppia, kehittää ja luoda uutta.