Nokian Raskaiden Renkaiden tuotekehityskeskus

Nokian Raskaiden Renkaiden tuotekehityskeskus

Katso video

Turvallisempaa ja tehokkaampaa raskaiden renkaiden käyttöä

Pelkkä innovointi ei riitä – vasta testaus kertoo, toimivatko ideat. Uudessa Nokian Renkaiden huippuluokan tuotekehityskeskuksessa renkaiden rajat ja mahdollisuudet selvitetään monien armottomien testien avulla. Lisääntyneen automaation ja kapasiteetin myötä uusi huippuluokan testikeskus nostaa kuorma- ja linja-autojen sekä traktoreiden ja muun raskaan kaluston renkaiden kehittämisen aivan uudelle tasolle.

Ratkaisuja eri tarpeisiin

Nokialla sijaitsevalla tuotekehityskeskuksellamme on tärkeä rooli uusien huippulaatuisten renkaiden nopeassa markkinoille tuomisessa – turvallisuutta ja vastuullisuutta unohtamatta. Koko testausprosessi renkaan vanteelle asentamisesta mittauksiin ja 3D-skannaukseen sekä painetestistä näytteenottoon on optimoitu tuottamaan tehokkaasti laadukasta dataa erilaisiin tiedontarpeisiin.

Parempia renkaita yhteistyöllä

Kun testauksen aiemmat pullonkaulat on poistettu, uusi laitteisto tarjoaa mahdollisuuksia kerätä enemmän tietoa ja analysoida sitä paremmin. Mikä tärkeintä, tuotekehitys ja yhteistyö konevalmistajien kanssa on huomattavasti tehokkaampaa ja testaus on aiempaa kiinteämmin integroitu tuotekehitykseen.

Mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa

Renkaiden todelliset mahdollisuudet selviävät vain kattavissa kenttätesteissä. Siksi testaamme renkaita sekä niiden aidoissa käyttöympäristöissä että erilaisiin tarkoituksiin suunnitelluissa testikeskuksissa Nokialla ja Ivalossa – sekä pian myös Espanjassa.

Löydä lähin Nokian raskaiden renkaiden jälleenmyyjäsi

Asiantuntevat rengasmyyjämme ovat valmiina palvelemaan! Jälleenmyyjähausta voit etsiä ja valita juuri sinulle sopivimman tai lähimmän myyjän.

Löydä jälleenmyyjä