Metsäkonerenkaiden tulevaisuus Elmia Wood -messuilla 3.-6.6.

11.5.2009 6:08 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nokian Raskaat Renkaat osallistuu Elmia Wood –messuille Jönköpingissä, Ruotsissa 3.-6.6. 2009. Näe ja koe metsäkonerenkaiden tulevaisuus etuajassa. Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan monipuoliseen messuosastoomme, numero on 752. Osastollamme on nähtävänä useita mielenkiintoisia tuotteita. Lisäksi kerromme metsäkonerenkaiden tulevaisuudesta ja vyörakenteisista renkaista ilman sisärengasta.

Nokian Raskaat Renkaat on edelläkävijä metsäkonerenkaiden kehittämisessä. Vuosien kehitystyön jälkeen toimme markkinoille ensimmäisenä rengasvalmistajana maailmassa Nokian Forest Riderin, vyörakenteisen metsäkonerenkaan. Vastustamatonta vetokykyä ja ajomukavuutta CTL-metsäkoneisiin tuova erikoisrengas on vakuuttanut käyttäjänsä ympäri maailman niin vanhoilla kuin uusillakin markkinoilla. Olemme edelleenkin ainoa rengasvalmistaja, joka valmistaa vyörakenteisia metsäkonerenkaita. Messuilla esittelemme uusia kokoja tästä ainutlaatuisesta renkaasta.

Messuilla on nähtävänä myös useita muita Nokian Raskaiden Renkaiden tuotteita. Esittelemme muun muassa erityisesti telakäyttöön optimoidun Nokian Forest King F:n uutuuskoon. Laadukkaista ja kestävistä erikoisrenkaista esillä on myös nykyaikaisen maanviljelijän ja koneurakoitsijan luotettava kumppani, monipuoliseen urakointiin soveltuva Nokian TRI 2.

Tapaamisin messuosastollamme numero 752!