Äärimmäistä pitoa perävaunuille – Nokian Hakkapeliitta Truck T viimeistelee Nokian Renkaiden talvirengastuoteperheen

Äärimmäistä pitoa perävaunuille – Nokian Hakkapeliitta Truck T viimeistelee Nokian Renkaiden talvirengastuoteperheen

21.8.2018 7:00 kategoriassa Yhtiöuutiset

Kun olosuhteet ja lainsäädäntö vaativat erityisiä talvirenkaita, Nokian Hakkapeliitta Truck -tuoteperhe tarjoaa huippuluokan talvipitoa ja kestävyyttä. Nyt talvirenkaiden lippulaivatuoteperheemme on valmis Nokian Hakkapeliitta Truck T -renkaan myötä. Rengas on suunniteltu erityisesti talviseen perävaunukäyttöön.

Ankarat talviolosuhteet vaativat paljon myös perävaunun renkailta. Erityisesti sivu- ja jarrupito ovat tarpeen, kun työn alla on tukkikuorma pienellä metsäautotiellä tai raskas kuorma mutkaisella ja jäisellä vuoristotiellä. Uusi Nokian Hakkapeliitta Truck T antaa sinulle luottamusta ajaa äärimmäisissäkin olosuhteissa.

“Nokian Hakkapeliitta Truck T on suunniteltu korvaamaan klassisen Nokian NTR-827 -renkaan”, kertoo Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen. “Se on täysin uusi malli, joka sisältää kaikki Nokian Hakkapeliitta Truck -renkaat maineeseen nostaneet ominaisuudet.”

Ominaisuuksiin kuuluvat uudet polveilevat urat, jotka parantavat itsepuhdistumista ja lumipitoa. Uudenlainen trapetsinmuotoinen lamellointi varmistaa pidon kuluneenakin, ja uusi vahva olkapää pärjää tiukoissakin kaarteissa. Rengas on helppo nastoittaa merkittyihin kohtiin, kun tarvitaan äärimmäistä talvipitoa.

“On tärkeää, että renkaan pito kestää sen koko käyttöiän”, Teppo Siltanen tähdentää. “Nokian Hakkapeliitta Truck T -renkaan porrastettu pintakuvio kuluu tasaisesti ja parantaa kilometrisuoritetta.”

Kun rengas asennetaan syksyllä, se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Nokian Hakkapeliitta Truck -sarjaan kuuluvat myös vetorengas Nokian Hakkapeliitta Truck D ja E sekä eturengas Nokian Hakkapeliitta Truck F2.

“Nokian Hakkapeliitta Truck T -renkaassa on alhainen vierinvastus ja matala melutaso”, kertoo Teppo Siltanen. “Me arvostamme sekä ajomukavuutta että ympäristöä.”

Lisätietoa:

Valokuvat ja lehdistömateriaali: www.nokiantyres.com/hakkapeliittatrucktPR

Yrityksen sivusto: www.nokiantyres.com/heavy

Toni Silfverberg, Head of Sales & Marketing, Nokian Raskaat Renkaat, [email protected], puh. 010 401 7854

Teppo Siltanen, Product Manager TBR, Nokian Raskaat Renkaat, [email protected], puh. 010 401 7709