9. maaliskuu 2018 12:27 kategorioissa Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

 

”Märällä hieno ajettava”:

Uusi Nokian Hakka Black 2 palkintopallilla Tekniikan Maailman kesärengasvertailussa

Nokian Renkaiden uusi Nokian Hakka Black 2 -kesärengas saavutti hienon jaetun toisen sijan Tekniikan Maailman tuoreessa kesärengasvertailussa.

 

Pohjolan sateisessa kesässä renkaan märkäpidon on oltava ensiluokkaista. Tekniikan Maailma (5/2018) antaa Nokian Hakka Black 2:lle ajettavuudesta haastavassa kesäkelissä erityiskiitosta: ”Nokian Hakka Black 2 on märällä hieno ajettava. Se vastaa ohjaukseen täsmällisesti, ja rengas on helppo hallita myös väistötilanteissa”, lehti kirjoittaa. Myös jarrutuspito märällä todettiin olevan hyvällä tasolla.

Tekniikan Maailman mukaan urheilullisiin ja tehokkaisiin henkilöautoihin suunniteltu Nokian Hakka Black 2 ei petä myöskään auringonpaisteessa, sillä sen ohjautuminen todettiin tarkaksi ja rauhalliseksi kuivalla tiellä. Lisäksi rengasta kehuttiin hiljaiseksi ja kevyesti rullaavaksi, ja se sai erityistä kiitosta matalasta vierinvastuksesta.

Testissä oli mukana 16 korkean nopeusluokan rengasta koossa 225/45 R17.

Nokian Hakka Black 2 tarjoaa varmuutta ja pitoa vauhdikkaaseen menoon

Uusi Nokian Hakka Black 2 yhdistää tasapainoisen märkäpidon tarkkaan ja tunnokkaaseen ohjaustuntumaan. Äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus pääsevät oikeuksiinsa uraisilla teillä ja nopeissa kaistanvaihdoissa. Dynamic Grip -konsepti pitää huolen, että nopeaan ja urheilulliseen ajoon suunnitellun renkaan kosketuspinta tiehen säilyy täsmällisenä ja tarkkana.

Myös muut Nokian Hakka -kesärenkaat loistaneet vertailutesteissä

Nokian Hakka Black 2 täydentää Nokian Hakka -henkilöautonrenkaiden sukupolvenvaihdoksen, johon kuuluvat aiempien vuosien testivoittajat Nokian Hakka Blue 2 ja Nokian Hakka Green 2. Sadekelien taltuttaja Nokian Hakka Blue 2 korjasi potin sekä Tekniikan Maailman että Tuulilasin viime vuoden kesärengasvertailuissa. Tänä vuonna rengas on ehtinyt napata jo toisen sijan ruotsalaisen Vi Bilägare-lehden (4/2018) vertailussa, jossa sen suorituskyky märällä vakuutti testaajat. Pienempiin autoihin täsmätty polttoainepihi Nokian Hakka Green 2 puolestaan ylsi voittoon viime kevään lehtitesteissä Venäjällä ja Ukrainassa.

Lue lisää vuoden 2018 kesärengasuutuuksista ja lataa kuvia
Nokian Hakka Black 2 – Viileää suorituskykyä

Lisätietoa:

Nokian Renkaat Oyj www.nokianrenkaat.fi

Tutkimus- ja kehitysjohtaja Juha Pirhonen, puh. +358 10 401 7708, [email protected]