Nokian Tyres Hakka -kesärenkaat

Luonnollisesti Pohjoisesta

Pohjoisten olojen erikoisosaaminen, kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tekevät Nokian Tyres Hakka -kesärenkaista luonnollisesti pohjoisiin oloihin sopivia. 

Katso video

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

NOKIAN TYRES HAKKA -KESÄRENKAAT TOIMIVAT LUOTETTAVASTI VARHAISESTA KEVÄÄSTÄ MYÖHÄISEEN SYKSYYN

Usein ei tule ajatelleeksi, että kesärengas ei ole vain yhden vuodenajan tuote. Olosuhteissa, joissa elämme, on kesärenkaan toimittava turvallisesti aina alkukevään aamupakkasista loppusyksyn räntäsateisiin. Kolme vuodenaikaamme vaihtelevine lämpötiloineen luo haasteita pohjoisen teillä liikkuville kuljettajille. Kesärenkaita valittaessa onkin syytä ottaa huomioon, että rengas on suunniteltu rullaamaan mukavasti juuri omilla leveysasteilla ja kestämään paikka paikoin hyvin heikkoja tieolosuhteita.

VIILEÄÄ SUORITUSKYKYÄ

Uusi Nokian Tyres Hakka Black 2 –kesärengas hallitsee tasapainoisesti pohjoisen kesän ankarat vaatimukset. Äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus pääsevät oikeuksiinsa uraisilla teillä ja nopeissa kaistanvaihdoissa.

Uusi Dynamic Grip -konsepti pitää huolen, että nopeaan ja urheilulliseen ajoon suunnitellun renkaan kosketuspinta tiehen säilyy täsmällisenä ja tarkkana niin sateen liukastamalla asvaltilla kuin vauhdikkaassa kaarreajossa.

Dynamic Grip -konseptissa yhdistyvät uuden sukupolven pintamalli, monikerrosrakenne ja vaihtelevissa keliolosuhteissa huippupidon varmistava kumiseos. Rengas pitää, sopeutuu epätasaisuuksiin ja reagoi viipymättä ohjausliikkeisiin. Optimaalinen tiekosketus maksimoi myös ajomukavuuden ja kestävyyden.

  • ÄÄRIMMÄISEN VAKAA ÄÄRITILANTEISSA
  • MAKSIMAALISTA MUKAVUUTTA
  • NAUTINNOLLISEN TARKKA TUNTUMA MÄRÄLLÄ JA KARKEALLA TIELLÄ

KESTÄVYYTTÄ JA VIILEÄÄ SUORITUSKYKYÄ

Isompiin katumaastureihin suunnattu uusi Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV etenee tehokkaasti ja sujuvasti olipa kyse kaupungin katuvilinästä tai maaseudun kumpuilevista sorateistä. Jämäkkä rakenne ja Aramid-vahvennetut sivupinnat tuovat kaivattua kestävyyttä torjumalla matkantekoa kampittavat iskut ja viillot.

  • HALLITUT JA VAKAAT KÄSITTELYOMINAISUUDET 
  • ERINOMAISEN MIELLYTTÄVÄ AJOTUNTUMA 
  • ÄÄRIMMÄISTÄ KESTÄVYYTTÄ TUOVAT ARAMID VAHVISTETUT SIVUPINNAT

JÄMERÄ SADEKESÄN VALTIAS

Uusi Nokian Tyres Hakka Blue 2 SUV – kesärengas on turvallinen ja luotettava valinta katumaastureihin ja crossover -malleihin. Renkaan tärkein ominaisuus on erinomainen märkäpito, jonka ansiosta ajaminen myös sadekelillä on helppoa ja mukavaa. Renkaan lujatekoinen rakenne yhdistettynä erikoisvahvaan Aramid -sivupintaan varmistaa, että rengas kestää matkanteossa sattuvia iskuja ja viiltoja.

  • ERINOMAINEN MÄRKÄPITO 
  • KESTÄVÄ RAKENNE, JÄMÄKKÄ AJOTUNTUMA 
  • OIVALLINEN KULUMISKESTÄVYYS