Nokian HakkaPELIITTA 9

Sopeutumiskykyä pohjoisen talveen

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Sopeutumiskykyä pohjoisen talveen

Maailman ensimmäinen, patentoitu tuplanastateknologia antaa erinomaisen jarrutus- ja kiihdytyspidon lisäksi ylivertaisen pidon kaarteissa ja ohitustilanteissa niin jäisen liukkaalla kuin lumisella tiellä.

  • ERITYYPPISET NASTAT OPTIMOIVAT MAKSIMIPIDON ÄÄRITILANTEISSA
  • EHDOTTOMAN VAKAA JA TASAPAINOINEN OHJAUSTUNTUMA KAIKISSA KELEISSÄ
  • TUOTEPERHEENSÄ NASTARENKAISTA ALHAISIN RENGASÄÄNI JA POLTTOAINEENKULUTUS
Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
Hakkapeliitta 9

Käyttäjäarviot

Arvosana 4,5 perustuu 926 käyttäjäarvioon


Takuuvarmaa pitoa

Timo Löysä • 9 päivää sitten

Ostin toiseenkin autoomme Ysit nyt kolmen vuoden jälkeen ja kyyti on ollut jälleen erittäin luotettavaa sekä jäällä että lumella. Sain sitä mihin olin jo tottunutkin: luotettavaa pitoa sekä normiin kyytiin että myös ääritilanteisiin. Hinta / laatu kohdillaan!

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Hyvä talvirengas

EsH • 9 päivää sitten

Renkaat ovat olleet noin kuukauden käytössä ja pito on hyvä. Olemme tyytyväisiä hankintaan.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Paras ostamani talvirengas tähän mennessä.

Tommi54 • 10 päivää sitten

Ostin nämä marraskuun alussa ja olen todella tyytyväinen. Hyvä ajettavuus ja hyvä pito. Parhaat ostamani talvirenkaat tähän mennessä.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Huippu

Napalmi • 15 päivää sitten

Todella hyvä rengas. Huonoja kokemuksia muista "laatu" merkeistä. Enää en merkkiä vaihda, varsinkaan talvirenkaiden osalta.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Paras kokeilemani talvirengas

Fiksu68 • 24 päivää sitten

Ostin kaksiviikkoa sitten,olen erittäin tyytyväinen renkaisiin.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Uudet Nokian talvirenkaat

Mikke22 • 26 päivää sitten

Ostin renkaat parisen viikkoa sitten. Ajokilometrejä kyseisillä renkailla on takana noin 500 kilometriä. Tiekelit ovat vaihdelleet kuivasta kosteisiin tiepintoihin. Rengasmelu ei ole niin kovaa, kuin aluksi oletin. Joudun ajamaan tulevana talvena myös paljon Ruotsissa, siksi valitsin laadukkaat nastarenkaat joilla pystyy ajamaan kelillä kuin kelillä.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Ei viellä käyttösä

Jarmo • 2 kuukautta sitten

Osti vasta juuri käytän ei ollut vielä hakkapeliitta

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Oikea valinta Suomen talveen.

Mr Magee • 5 kuukautta sitten

Suomessa tunnetaan täkäläiset talviolosuhteet parhaiten ja siksi Nokian on varma valinta.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Pikakommentti: Pito jäällä ja lumessa erinomainen. Nastat kaikki vieläkin pystyssä.

Joppe97 • 8 kuukautta sitten

Kuukausi sitten ostetuista renkaista ei vielä ole paljoakaan kommentoitavaa.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Nokia Hakkapeliitta 9

Evp, Rekkakuski. • 9 kuukautta sitten

Heti ostoksen jälkeisenä päivänä lähdin testaan renkaita Lapin lumisiin olosuhteisiin. Oli yöaika kun lähdin täältä etelästä kohti Lapissa olevaa mökkiämme. Asfalttitieosuus, noin 800km oli useissa kohtia uhuen jääpeitteen johdosta liukasta mutta renkaat pitivät siinä hyvin verrattuna vanhoihin renkaisiin jotka olivat minulla käytössä helmikuun loppupuolelle asti vaikka niissä oli kulutuspintaa vielä reilusti. Niillä oli jäisellä tiellä usein lipsumista ja sen johdosta hankin nämä uudet renkaat. Loppumatka mökille noin 50km oli sorapintaista tietä joka oli erittäin jäistä ja lumista. Renkaat pitivät silti hyvin. Ei ollut luistoa vaikka ajelinkin reipasta nopeutta. Seuraavina päivinä satoi usein lunta ja tuiskutti joihinkin paikkoihin melko vahvasti. Eräänä yönä ja seuraavana päivänä lunta oli kertynyt tielle reilut 20 cm mutta meno tuollaisella tieosuudella oli silti vaivatonta. Lopuksi vielä mainitsen että olen ajanut autoa jo yli viisikymmentä vuotta eri keliolosuhteissa niin totean vain että nämä renkaat ovat parhaat mitä minulla on ollut. Suosittelen.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
2
1

Ei enempää arvioita
Ei arvioita
Haetaan lisää käyttäjäarviota
Error loading reviews.

Rengaskoot

175/65 R 14 86T XL

maksimikuorma 530 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

175/65 R 15 88T XL

maksimikuorma 560 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

185/60 R 15 88T XL

maksimikuorma 560 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

185/65 R 15 92T XL

maksimikuorma 630 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

LUONNOLLISESTI, KUIN EVOLUUTION MUOVAAMINA

Nokian Hakkapeliitta 9 -nastarenkaissa on ainutlaatuinen, patentoitu tuplanastapito. Kahdet erilaiset nastat pitävät optimaalisesti niin liukkaissa kurveissa kuin suorilla.

PATENTOITU TUPLANASTAPITO

Jarruttaessa, kiihdyttäessä ja kaarreajossa luonnollisen tehokkaasti toimivat erilaiset nastat varmistavat erinomaisen pitkittäispidon lisäksi ylivertaista sivuttaispitoa jäisellä ja lumisella alustalla.

Funktionaalinen nastakonsepti

Äärimmäistä talvipitoa

Oma räätälöity nastansa renkaan kulutuspinnan keskialueella ja oma nastansa renkaan olkapääalueilla. Jarruttaessa, kiihdyttäessä ja kaarreajossa luonnollisen tehokkaasti toimivat erilaiset nastat varmistavat erinomaisen pitkittäispidon lisäksi ylivertaista sivuttaispitoa jäisellä ja lumisella alustalla.

Katso video

Snow Grip Booster

Erinomainen lumipito

Pintakuvion keskialueen välipalojen molemmilla reunoilla olevat leikkaukset tuovat lisää lumipitoa parantavia teräviä särmiä.

Ultra High Tensile Steel -teräsvyörakenne

Tasapainoinen ja tarkka ajotuntuma, lisää nautinnollisia ajokilometrejä

Vahva High Tensile Steel -teräsvyörakenne mahdollistaa kevyen mutta lujan rakenteen, joka tuntuu tarkkana käsiteltävyytenä myös kovemmissa nopeuksissa väistöissä ja kaistanvaihdoissa. Enemmän ajokilometrejä myös parantuneen viillon- ja pistonkestävyyden ansiosta.

Katso video

Hakka-turva rikkoutumisen varalle

Asiakasetumme sinulle on onni onnettomuudessa!

Yllättävä este tiellä voi rikkoa renkaan tapaturmaisesti. Hakka-turva korvaa korjauskelvottomaksi vaurioituneen renkaan veloituksetta!

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 - Automedioiden vertailutestit

3. sija

Tekniikan Maailma 17/2020
Suomi

Nokian Hakkapeliitta 9 on jääpidoltaan aivan nastarenkaiden kärkitasoa. Ohjaustuntuma on sopivan nopea ja tarkka, ja rengas käyttäytyy rauhallisesti. Nokian Hakkapeliitta 9 ohjautuu varmasti niin pienissä kaistanvaihdoissa kuin suuremmissa väistöissä. Myös lumisella tiellä Nokian Hakkapeliitta 9 on vakaa ja rauhallinen eikä yllätä pidon menetyksillä.

3. sija

Aftonbladet 40/2020
Ruotsi

Jääpito on erinomainen ja ohjautuvuus tarkka, ja rengas käyttäytyy loogisesti ja rauhallisesti myös äkillisissä väistöissä. Tämä pitää paikkansa myös lumella ajettaessa, jolloin ei tule lainkaan ikäviä yllätyksiä vaan rengas on rauhallinen ja ohjautuu hyvin.

2. sija

Vi Bilägare 12/2020
Ruotsi

Rengas erottuu ottamalla täyden potin jää- ja lumikierroksilla. Vaikka se on paras jäällä ja lumella, myös märkäpito on hyvä. Nokian Hakkapeliitta 9 saa kiitosta viihdyttävistä ajo-ominaisuuksistaan.

2. sija

Moottori 8/2020
Suomi

Erinomainen etuakselipito jäällä. Kääntyy hyvin, ja pysähtyy tehokkaasti lumella ja jäällä. Looginen ajokäytös märällä ja kuivalla asvaltilla.

Jaettu 2. sija

Moottori 11/2019
Suomi

Erinomainen pito lumella ja jäällä, ohjatuu tarkasti kaarteissa. Hauska ajettava lumella. Looginen ajokäytös myös märällä ja kuivalla, turvallinen ääritilanteissa.

3. sija

Vi Bilägare 12/2019
Ruotsi

Huippuluokan suorituskyky jäällä ja lumella, helposti hallittavissa kaikilla alustoilla. Kiitosta saivat erityisesti myös Nokian Hakkapeliitta 9:n ajo-ominaisuudet sekä erinomainen käsiteltävyys märällä.

Jaettu 3. sija

Tekniikan Maailma 17/2019
Suomi

Nokian Hakkapeliitta 9:n jääpito on erittäin hyvä ja ajettavuus kaikissa talviolosuhteissa on hyvällä tasolla. Rengas ohjautuu tarkasti ja rauhallisesti, myös pidon rajan ylityksen jälkeen.

Jaettu 2. sija

AutoReview 17/2019
Venäjä

Erinomaiset talviominaisuudet. Upea pito ja käsittely kaikissa talven olosuhteissa. Nokian Hakkapelitta 9 on paras ja turvallisin rengas erityisesti vaarallisissa olosuhteissa kuten veden peittämällä jäällä.

3. sija

Svenska Dagbladet 24/9/2019
Ruotsi

Erinomainen pito jäällä. Matala vierintävastus ja hyvä suuntavakaus, turvallinen rengas kaikissa tilanteissa.

3. sija

Za Rulem 10/2019
Venäjä

Erittäin vahva pito jäällä ja asfaltilla. Täydellinen suorituskyky syvässä lumessa, talvipito ja ajomukavuus erinomaiset. Käsiteltävyydeltään tarkka, alhaisen polttoaineenkulutuksen ansiosta testin ekonomisin rengas.

Testivoittaja

Motor 10/2018
Norja

Erinomainen jäällä ja lumella. Myös tulos märkäjarrutustestissä on erittäin hyvä.

Jaettu 3. sija

Aftonbladet 23.9.2018
Ruotsi

Hyvä ajettavuus kaikilla talvikeleillä. Erittäin hyvä jää- ja lumipito. Erittäin helppo ajettavuus. Hyvät jarrutusominaisuudet märällä asfaltilla.

Testivoittaja

Tuulilasi 11/2018
Suomi

Elementissään jäällä, erinomainen veto- ja jarrutuspito. Ajokäytös kaarteissa turvallista.  Toimii lumellakin hienosti, ja käytös märällä yllätyksetöntä. Turvallinen myös ääritilanteissa.

3. sija

Dagbladet 9/25/2018
Norja

Hyvä jääpito, looginen ja tasapainoinen ajettavuus. Märällä lyhyt jarrutusmatka ja tarkka ohjautuvuus. Hyvä kokonaisuus sekä lumi-, jää- että märkäpidossa.

Testivoittaja

AutoReview 17/2018
Venäjä

Jää- ja lumionimaisuudet erinomaiset. Ajomukavuus korkealla tasolla.

Tasapainoisin kokonaisuus

Moottori 9/2018
Suomi

Jääpito huipputasoa. Looginen ja rauhallinen käytös jäällä, lumella varma ja vakaa. Testin parhaita renkaita märällä.

2. sija

Vi Bilägare 13/2018
Ruotsi

Paras kiihdytys ja jarrutus jäällä ja lumella. Ajomukavuutta nopealla ohjausvasteella ja tasapainoisuudella. Johdonmukainen käytös, kommunikoi pidosta hyvin kuskille.

Testivoittaja

Za Rulem 9/2018
Venäjä

Polttoainetehokkuus omaa luokkaansa, erinomainen ajettavuus jäällä ja lumella. Hyvät pito-ominaisuudet jäällä ja loistava ajettavuus syvässä lumessa. Tasapainoisin ajettava kaikissa olosuhteissa riippumatta kuskin valmistautumisesta tai ajotyylistä.

3. sija

Aftonbladet 3.10.2017
Ruotsi

Erittäin hyvä jääpito, mutta parasta on, että rengas on niin helppo ajettava jäällä ja lumella. Rengas etenee kuin juna, eikä menetä pitoaan.

Testivoittaja

Vi Bilägare 13/2017
Ruotsi

Erinomaiset jarrutus-, kiihdytys sekä ajo-ominaisuudet jäällä. Lumella ajo-ominaisuudet testin paras ja myös kuivalla asvaltilla ajettavuudessa parhaat pisteet. Tasapainoinen ja looginen myös pidon äärialueilla.

Testivoittaja

Auto Motor & Sport 22/2017
Ruotsi

Parhaat pisteet kaikissa osatesteissä lumella ja jäällä. Tarkka ajettavuus ja mahtava pito antaa luottamusta lumella ja jäällä. Erinomainen ajettavuus myös kuivalla asfaltilla.

3. sija

Motor 3/2017
Norja

Omassa luokassaan jäällä ajettaessa, pito erinomaisella tasolla. Loistavat ajo-ominaisuudet talviolosuhteissa, jäällä ja lumella.

Testivoittaja

Auto Motor og Sport 10/2017
Norja

Voittamaton talviolosuhteissa. Sai maksimipisteet kaikissa testin lumi- ja jääosioissa. Käytös kuivalla asvaltilla korkealuokkaista ja testin matalin vierintävastus.

3. sija

Tekniikan Maailma 17/2017
Suomi

Jäällä erittäin hyvä, pito huippuluokkaa. Erinomainen ajettavuus sekä jäällä että lumella.

Testivoittaja

Za Rulem 9/2017
Venäjä

Loistava pito ja turvaominaisuudet lumella ja jäällä. Ohjausvastus on ennakoiva, ja vakaus sekä ajettavuus korkealla tasolla. Jarrutustulos on parhaiden joukossa kuivalla asvaltilla, ja märällä jarrutustulos on erinomainen.

95 % arvioijista suosittelee tuotteitamme

Järkevä kuluttaja vaatii ostamiltaan tuotteilta paljon. Vuosia kestävän käytön aikana syntyy vahva tunne siitä, oliko ostos onnistunut.

Tee käyttäjäarvio renkaistasi!

Kirjoita käyttäjäarviointi Tutustu tuotearvioihin

Tuotteiden käyttäjäarviointeja
17171
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2