20. lokakuu 2017 12:30 kategorioissa Yhtiöuutiset, Tuoteuutiset

Nokian Hakkapeliitta 9 -talvirenkaalle Popular Science -lehden Best of What’s New -palkinto

Maailman johtava tiede- ja tekniikkalehti Popular Science on myöntänyt vuoden 2017 Best of What’s New -palkinnon Nokian Hakkapeliitta 9-talvirenkaalle.

Nokian Hakkapeliitta 9 -talvirenkaalle Popular Science -lehden Best of What’s New -palkinto

Palkinto annetaan tuote- tai tekniikkainnovaatiolle, joka edustaa merkittävää edistysaskelta omassa luokassaan. Yhteensä Popular Science palkitsee 100 innovaatiota 11 eri kategoriassa. Voittajat esitellään lehden marras–joulukuun erikoisnumerossa, joka julkaistiin 17.10.2017.    

”Best of What’s New -palkinnot annetaan innovaatioille, jotka muovaavat tulevaisuutta”, kertoo Popular Sciencen päätoimittaja Joe Brown. ”Ihmishenkiä pelastavat teknologiat, uskomattomat avaruustekniikan ratkaisut ja upeat laitteet edustavat uusien keksintöjen huippua.” 

Maailman edistyksellisin talvirengas, Nokian Hakkapeliitta 9, on osoitus Nokian Renkaiden kyvystä kehittää ja kehittyä. Nokian Hakkapeliitta 9 on neljän vuoden kehitystyön ja lukemattomien testikilometrien tulos, joka tarjoaa parasta mahdollista turvallisuutta, ajomukavuutta ja suorituskykyä.  

Nokian Hakkapeliitta 9:n uusi, mukautuva nastateknologia pitää huolen siitä, että ajoneuvo käyttäytyy turvallisesti ja loogisesti jopa äärimmäisissä talviolosuhteissa. Uudella pintakuviolla varustettu rengas tarjoaa vakaan ajotuntuman, miellyttävän alhaisen melutason sekä entistä paremman polttoainetaloudellisuuden.

Nokian Hakkapeliitta 9:ssä käytetään uudenlaista ympäristöystävällistä talvikumiseosta, joka antaa vaikuttavaa talvipitoa ja kestävyyttä vuodesta toiseen. Uusi kumiseos sisältää silicaa, repimislujuutta parantavaa rypsiöljyä, luonnonkumia ja uutta Green Elasto Proof -biomateriaalia, joka pitää kumiseoksen elastisena matalissakin lämpötiloissa.

”Johtavana periaatteenamme on valmistaa turvallisia ja kestäviä renkaita vaativiin olosuhteisiin. Uusin talvirenkaamme, Nokian Hakkapeliitta 9, on pitkäjänteisen kehitystyön, testauksen ja yli sadan ammattilaisen taidonnäyte, joten olemme iloisia, että se on saanut Popular Sciencen arvostetun Best of What’s New –palkinnon”, sanoo Nokian Renkaiden tutkimus- ja kehitysjohtaja Juha Pirhonen.

Lue lisää Nokian Hakkapeliitta 9 -nastarenkaan kehitystyöstä 

Lisätietoja:  

Nokian Renkaat Oyj, Markkinointi- ja Viestintäjohtaja Antti-Jussi Tähtinen,

[email protected] , puh. +358 10 401 7940

Twitter  I YouTube I Facebook I LinkedIn