18. lokakuu 2006 07:40 kategoriassa Tuoteuutiset

MAAILMAN SUURIN HENKILÖAUTOJEN NASTARENGASNokian Renkaat on kehittänyt vaativille ja vaihteleville talvikeleille uuden SUV-renkaan. Nokian Hakkapeliitta Sport Utility 5 on kaupunkimaastureiden turvalliseen talviajoon räätälöity nastarengas. Kokovalikoiman suurin rengas, vannehalkaisijaltaan 22 tuumaa, pitää hallussaan epävirallista mestaruutta: maailman suurin henkilöautojen nastarengas.

Suorituskykyisen, raskaan auton renkaiden tulee pitää moitteettomasti turvallisuuden takaamiseksi. Erityisesti sivuttaispidon maksimointi on tärkeää, jotta auto olisi hallittavissa ääritilanteissa. Nokian Hakkapeliitta Sport Utility 5:n pitoa varmistavat neliönasta ja sen toimintaa tehostava karhunkynsi. Kumisekoitus on sovitettu talvikäyttöön. Sekoituksessa on reilusti rypsiöljyä, joka lisää jääpitoa ja repimislujuutta.

Maasturikuljettajat edellyttävät renkailtaan monipuolisuutta. He haluavat nauttia ajosta sorateiden ja umpihankireittien lisäksi myös kaupungissa ja asvaltilla.
Kaksoispalarakenteen ansiosta Nokian Hakkapeliitta Sport Utility 5 toimii hyvin myös paljaalla tiellä. Se on rauhallinen ja ajotuntumaltaan tarkka.

Lisätietoja:- tuotekehityspäällikkö Teppo Huovila, Nokian Renkaat Oyj, puh. +358 3 340 7701

Tuote-esittely: Nokian Hakkapeliitta SUV 5