Nokian tyres Hakkapeliitta 10 EV

Mielenrauhaa pohjoiseen talveen

Katso video

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Mielenrauhaa pohjoiseen talveen

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV tarjoaa erinomaista ajomukavuutta ja turvallisuutta sähköautoihin ja hybrideihin. Renkaan suunnittelussa ja kehityksessä on käytetty ympäristöystävällistä teknologiaa, ja Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV on innovatiivinen yhdistelmä ylivertaista talvipitoa, ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Nokian Renkaiden tuplanastateknologia tuo huippuluokan turvallisuutta jäällä ja lumella, sillä keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon käännöksissä ja kaistanvaihdoissa.

  • ÄÄRIMMÄISTÄ TURVALLISUUTTA – YLIVOIMAINEN JÄÄ- JA LUMIPITO
  • NOKIAN TYRES SILENTDRIVE™-TEKNOLOGIA – ERITTÄIN HILJAINEN ÄÄNITASO
  • PIDEMPI TOIMINTASÄDE, ERINOMAISTA VAKAUTTA
Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
Virallisesti hyväksytty talvikäyttöön
Virallisesti hyväksytty Pohjoismaiden vaativaan talveen
Virallisesti hyväksytty Pohjoismaiden vaativaan talveen
Sopii myös sähköautoihin
Sopii myös sähköautoihin
sähköautot testivoittaja hakkaturva
Hakkapeliitta 10 EV

Käyttäjäarviot

Arvosana 4.7 perustuu 35 käyttäjäarvioon


Sopii Polestar 2 autooni hyvin.

Mathias_K • 6 kuukautta sitten

Pito on hyvä ja ajettavuus ennalta-arvattavaa. Melutaso ok.

suosittelen tätä tuotetta

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Erittäin laadukas rengas.

Janaskus • 6 kuukautta sitten

Renkaat ovat olleet auton alla kolme viikkoa. Ajo-olosuhteet ovat olleet vaihtelevat liukkaista loskakelistä koviin pakkasiin. Renkaat ovat toimineet vaihtelevissa keleissä erinomaisesti. Ajokokemusta voisi kuvailla sanalla luotettava. Musiikin ystävänä rengasmeteli on nastarenkaiksi erittäin maltillinen.

suosittelen tätä tuotetta

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Hyvät nastarenkaat

JLu • 8 kuukautta sitten

Ajettu n. 2.000 km Mersun GLC hybridillä ja todettu renkaat hyvin toimiviksi niin lumella kuin jäällä. Paljaalla asvaltilla hieman, mutta ei häiritsevän äänekkäät.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Hyvä pito takavetopainotteisessa sähköautossa

Erik • 8 kuukautta sitten

Ostin nämä Tesla Model Y LR -autooni. Hakkapeliitta 10 EV -renkailla nyt ajettu kuukauden verran, Espoon ja Ivalon välillä, ja olen ollut tyytyväinen valintaani. Renkaat ovat paljaallakin asfaltilla selkeästi hiljaisemmat kuin aiemmat nastarenkaat. Autossa on voimakas regeneratiivinen jarrutus taka-akselilla, mutta näillä renkailla se ei ole edes jäisillä ja polanteisilla teillä aiheuttanut epämukavia ajokokemuksia, vaan auto pysyy hyvin hallinnassa. Suosittelen.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Turvallinen ääriolosuhteissakin.

Ville • 8 kuukautta sitten

Renkaat olleet käytössä nyt n 1 kk Etelä-Suomen vaihtelevissa olosuhteissa sekä Lapin pakkaslumimyräköissä. Loistava pito joka tilanteessa, ennenkaikkea parasta on että auton käytös tasaisen ennakoitava näillä renkailla, lisäksi tosi hiljaiset.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Todella positiivinen yllätys

Pitkää matka ajoa • 9 kuukautta sitten

Edelliset 9sarjan nastarenkaat oli todella äänekkäät renkaat ja epäilys uutta 10 sarjan mallia kohtaan oli valtava ja olisin ostanutkin kilpailevan merkin renkaat,mutta kiire oli kova ja muuta merkkiä ei ollut siinä liikkeessä tarjolla koossa 235/45 18" joten pakon sanelemana ostin 10sarjan nokiat. Hämmästys oli valtava jo ensi kilonmetreillä kuinka hiljaiset ja hyväajoiset renkaat oli, kaverin tullessa kyytiin jouduin ajamaan pysäkille ja näyttämään hänelle alla pyörivät renkaat, koska hän ei uskonut että alla pyörisi uudet nastarenkaat vaan oletti että ajettaisiin kitkarenkailla.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Tesla Model 3 Performance

Password-1234 • 9 kuukautta sitten

245/35-20 todella hiljainen rengas. Kitkarenkaan pito huippuluokkaa kaikilla keleillä.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Jörjetön pito

Tvtv • 10 kuukautta sitten

Tenkaissa todella hyvä pito. Sähköautoon vähän pehmeä kuvio. Luoston esto ottaa heti kiinni ja kiihtyvyys heikko. Hieman äänekäs mutta tähän mennessä hiljaisin nasta. Myös regen jarrutuksessa auto luulee että pito häviää ja antaa rullata juuri tämän pehmeän kuvion vuoksi. Mutta muuten parhaat nastarenkaat millä olen ajanut. Vahva suositus näistä ja näillä ei ole koskaan liukasta.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Parhaan tuntuinen mitä olen käyttänyt

VK1000 • 10 kuukautta sitten

Ostin pari viikkoa sitten. Vaikuttavat tosi hyviltä. Pitävät ja äänettömät eri keleillä.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Hiljaisin nastarengas mitä koskaan ollut.

Jermu98 • 10 kuukautta sitten

Kuukauden ollut ajossa, takarenkaissa hieman pinta heittää mutta a7 alla ei tunnu kuin tietyssä nopeudessa. Tyytyväinen oon!

Oliko tämä arvio hyödyllinen?
0
0

Ei enempää arvioita
Ei arvioita
Haetaan lisää käyttäjäarviota
Error loading reviews.

Rengaskoot

235/45 R 18 98T XL

maksimikuorma 750 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

215/50 R 19 93T

maksimikuorma 650 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

245/45 R 19 102T XL

maksimikuorma 850 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

255/45 R 19 104T XL

maksimikuorma 900 kg, maksiminopeus 190 km/h

Katso jälleenmyyjät

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV - Automedioiden vertailutestit

Testivoittaja

Motor 7/2022
Ruotsi

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV tarjoaa erinomaisen kiihdytys- ja jarrutuspidon lumella ja jäällä. Loistava ajettava, loogiset ajo-ominaisuudet märällä ja kuivalla asfaltilla. Turvallisin rengas väistötestissä.

Testivoittaja

Moottori 8/2022
Suomi

Rengastestin voittaja kiitettävällä suorituksella. Rengas toimii erittäin hyvin jäällä ja lumella. Testaajien mukaan: ”Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV on testimestari jäällä.” Hakkapeliitta 10 EV on myös ykkösrengas märällä tiellä ja se käyttäytyy parhaiten äärimmäisissä liikkeissä.

SUOSITTELEMME TÄTÄ RENGASTA MYÖS SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOIHIN

Täyssähköauton tai pistokehybridin valinnut kuljettaja arvostaa nautinnollista ja ympäristöystävällistä matkantekoa, huoletonta ajamista sekä matalia käyttökustannuksia. Oikea rengasvalinta parantaa turvallisuutta, ajomukavuutta ja lisää auton toimintasädettä. Ainutlaatuista pitoa ja pohjoista mielenrauhaa henkivästä kattavasta yli 400 tuotteen valikoimastamme löydät laaturenkaat sähköiseen talvi- ja kesäajoon.

NYKYAIKAINEN NASTOITUSRATKAISU TUO YLIVERTAISTA TALVIPITOA

Talvisella säällä ja vaikeissa tieolosuhteissa suurimmat haasteet liittyvät jarruttamiseen sekä pidon puutteeseen mutkissa ja kaistanvaihdoissa lumisilla teillä. Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n nykyaikainen nastoitusratkaisu tuo lisäpitoa ja antaa kuljettajalle enemmän aikaa reagoida ennen kuin pito ja sen mukana auton hallinta menetetään. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

NOKIAN TYRES SILENTDRIVE™-TEKNOLOGIA - MAKSIMAALISTA AJOMUKAVUUTTA

Sähköautot ovat hiljaisia, minkä vuoksi hiljainen rengasääni on mukavuuskysymys. Uuden Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n poikkeuksellisen hiljaisen äänen mahdollistaa renkaan sisäpintaan lisätty akustovaahtokerros. Uusi Nokian Tyres SilentDrive™-teknologia vaimentaa ärsyttävät meluhuiput, minkä ansiosta rengasääni on hiljaisempi, matkustamoon tulee vähemmän ääntä ja ajaminen on mukavampaa.

ÄÄRIMMÄISTÄ VAKAUTTA JA HALLITTAVAA AJETTAVUUTTA

Virheetön jääpito on välttämättömyys. Vakaa ja monipuolinen toimivuus märillä, kuivilla tai lumen peittämillä teillä on puolestaan avainasemassa vaihtelevissa talviolosuhteissa. Loskakeli on yksi vaikeimmista olosuhteista, varsinkin jos loska on hieman jäätynyttä ja sitä on moottoritien kaistojen välissä. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n pintakuvio on vahvasti lamelloitu, minkä kuljettajat huomaavat parempana vakautena ja edistyneenä lumipitona. Renkaan keskialue on erittäin jäykkä, minkä ansiosta ajovaste on tarkka paljailla teillä, talvipidosta tinkimättä. Vankka rakenne tekee renkaasta erittäin vakaan, ja pinta on suunniteltu kestämään kovaa vääntöä ja raskasta rengaskuormitusta.

VASTUULLISTA TURVALLISUUTTA

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV rullaa helposti läpi vaativien, kylmien talvipäivien, mutta se on suunniteltu säilyttämään pitonsa erilaisissa lämpötiloissa leudosta talvisäästä jäätäviin lumituiskuihin. Uuden pintakumisekoituksen ansiosta vierintävastus on erittäin alhainen, mikä pidentää auton toimintasädettä. Renkaan sivupinta on ohuesti uritettu ja aerodynaaminen, mikä lisää toimintasädettä entisestään. Kekseliäs raaka-aineiden käyttö ja kevyesti vierivä pintakuvio tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijoille.

TASAISTA JA MUKAVAA AJAMISTA

Nastojen optimoitu sijoittelu lisää ajomukavuutta minimoimalla häiritsevät ääniaallot. Kun nasta osuu tiehen, iskun tuottama aalto kulkee pintakumin ja renkaan rakenteen läpi edelleen matkustamoon. Uusi nastojen sijoittelu vaimentaa ääntä ja poistaa ärsyttävimmiltä kuulostavat taajuushuiput. Tämä ja Nokian Tyres SilentDrive™-teknologia tekevät Nokian Tyres Hakkapeliitta EV:stä täydellisen renkaan nykyaikaisiin sähköautoihin.

Tuplanastateknologia

Maksimaalista turvallisuutta jäällä ja lumella

Keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa. Olkapääalueiden tähden muotoisia nastoja on kierretty 180 astetta, jotta nastojen reunat ovat aina optimaalisessa asennossa nastan osuessa tiehen. Tämä maksimoi pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa sekä antaa erinomaista sivuttaispitoa ja ajettavuutta. Optimoidun nastojen sijoittelun ansiosta äänitaso on miellyttävä ja ajomukavuus lisääntyy.

Eco Stud 10 -konsepti

Parempi jääpito, vähemmän tien kulumista

Eco Stud 10 -konseptissa yhdistyvät ilmavaimennusteknologia, nastan alla oleva kumityyny ja entistä paksumpi pohjamateriaalikerros. Ilmatila nastan alalaipan keskellä pehmentää nastaiskua ja vähentää tien kulumista. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV:n käyttöikää on pidennetty parantamalla nastojen kiinnitystä. Nastojen alla olevan lisäkumin ansiosta nastat kiinnittyvät tiukasti ja pysyvät kiinni pidempään.

Nokian Tyres SilentDrive™-teknologia

Maksimaalista ajomukavuutta

Ajomukavuuden maksimoi uusi, Nokian Tyres Hakkapeliitta EV:ssä käytetty Nokian Tyres SilentDrive™-teknologia. Poikkeuksellisen hiljaisen äänen mahdollistaa renkaan sisäpintaan lisätty akustovaahtokerros. Akustovaahto vaimentaa renkaan ilmatilan värinää, tuloksena hiljaisempi ääni ja enemmän ajomukavuutta.

Pintakumiseos

Ylivertaista suorituskykyä kaikissa olosuhteissa

Vaikuttava talvipito ja alhainen vierintävastus. Uuden sukupolven pintakumiseoksessa on käytetty huippuluokan sekoitusteknologiaa ja korkealaatuisia raaka-aineita, joiden ansiosta Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV tarjoaa ylivertaista talvipitoa ja toimii vakaasti leudommallakin säällä. Alhainen vierintävastus tuo polttoainesäästöjä ja vähentää haitallisia päästöjä.

Winter Safety Indicator (WSI)

Patentoitua turvallisuutta

Patentoitu Winter Safety Indicator (WSI) renkaan pinnassa lisää turvallisuutta. Siinä on lumihiutalesymboli sekä jäljellä olevan urasyvyyden määrä millimetreinä. Lumihiutalesymboli näkyy, kunnes urasyvyyttä on neljä millimetriä. Kun symboli on kulunut pois, uusien talvirenkaiden hankkiminen on suositeltavaa turvallisuuden varmistamiseksi.

Hakka-turva rikkoutumisen varalle

Asiakasetumme sinulle on onni onnettomuudessa!

Yllättävä este tiellä voi rikkoa renkaan tapaturmaisesti. Hakka-turva korvaa korjauskelvottomaksi vaurioituneen renkaan veloituksetta!

SUOSITTELEMME TÄTÄ RENGASTA MYÖS SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOIHIN

Täyssähköauton tai pistokehybridin valinnut kuljettaja arvostaa nautinnollista ja ympäristöystävällistä matkantekoa, huoletonta ajamista sekä matalia käyttökustannuksia. Oikea rengasvalinta parantaa turvallisuutta, ajomukavuutta ja lisää auton toimintasädettä. Ainutlaatuista pitoa ja pohjoista mielenrauhaa henkivästä kattavasta yli 400 tuotteen valikoimastamme löydät laaturenkaat sähköiseen talvi- ja kesäajoon.

MEDIALLE

MEDIALLE

Tervetuloa materiaalipankkiimme! Täältä löydät tiedotteet, valokuvat ja videot uudesta tuotteestamme. Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä, kunhan lähde mainitaan.

ENTÄ KESÄRENKAASI?

ENTÄ KESÄRENKAASI?

Premium-rengas valmistetaan ympäristöystävällisesti, ja se säästää polttoainetta, vähentää tien kulumista ja melua - sekä näyttää hyvältä. Vaativat ajo-olosuhteet eivät yllätä kesälläkään, kun luotat turvallisiin ja kestäviin Nokian Renkaiden kesärenkaisiin.

YMPÄRISTÖN VUOKSI

YMPÄRISTÖN VUOKSI

Vastuullisuus on olennainen osa liiketoimintaamme. Sekä turvallisuus että ympäristöystävällisyys huomioidaan renkaan koko elinkaaren ajan. Niin kuin kaikki tuotteemme, Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV on kehitetty vastuullisesti.