#UUSI

NOKIAN TYRES Nordman SX3

Tasapainoinen, tarkka ja hiljainen

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Kesärengas pienempiin ja taloudellisiin autoihin

Nokian Renkaiden uusi Nordman SX3 -kesärengas etenee tasapainoisesti ja mukavasti sekä sadekelillä että auringon paahtamalla asvaltilla. Tasapainoiset käsittelyominaisuudet ja luotettavuus vaihtelevissa kesäkeleissä tekevät Nordman SX3:sta houkuttelevan vaihtoehdon.

  • VAKAA VÄISTÖISSÄ, TORJUU TEHOKKASTI VESILIIRTOA
  • HELPPO JA TASAPAINOINEN AJOTUNTUMA
  • ENEMMÄN LUOTETTAVIA AJOKILOMETREJÄ - KESTÄÄ ERINOMAISESTI POHJOISTEN TEIDEN YLLÄTYKSET
Nordman SX3

Käyttäjäarviot

Ei vielä arvioita. Kirjoita oma arviosi!

Kesärengas pienempiin ja taloudellisiin autoihin

Kestävä rakenne ja karkeille teille kehitetty kumiseos lisäävät nautinnollisia ajokilometrejä uraisillakin teillä. , Coanda -teknologia, ohjaa ja kiihdyttää veden poistumista renkaan ja tien välistä. Keksintö torjuu tehokkaasti autoilijoiden pelkäämää vaarallista vesiliirtoa.

Tehokasta vesiliirrontorjuntaa

Coanda-teknologia. Sisäolkapään kuviopalojen kulmien kaareva, hyppyrimäinen muotoilu ohjaa ja kiihdyttää veden virtausta pitkittäisurista poikittaisuriin. Oivalliset vesiliirrontorjuntaominaisuudet säilyvät myös renkaan kuluessa.

Turvallisuutta märälle tielle

Sirppiurat. Keskialueen ripoja leikkaavat aggressiiviset sirppiurat, jotka säilövät tehokkaasti vettä ja ohjaavat sen pitkittäisuriin.

Enemmän ajomukavuutta

Silent Groove Design. Ajomukavuutta lisäävät pitkittäisripojen seinämässä olevat golfpallon pintakuviota muistuttavat puolipallomaiset kolot. Keksintö hillitsee ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua. Muotoilu myös vähentää ilmanvastusta ja jäähdyttää renkaan pintaa, mikä parantaa kulumiskestävyyttä.

MEDIALLE

MEDIALLE

Tervetuloa materiaalipankkiimme! Täältä löydät tiedotteet, valokuvat ja videot uudesta tuotteestamme. Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä, kunhan lähde mainitaan.

ENTÄ TALVIRENKAASI?

ENTÄ TALVIRENKAASI?

Premium-rengas säästää polttoainetta, on valmistettu ympäristöystävällisesti, vähentää tien kulumista ja melua - ja näyttää hyvältä. Lukuisat innovaatiot ja yli sata talvirengaspatenttia ovat tehneet Nokian Renkaiden talvirenkaista legendaarisia.

YMPÄRISTÖN PUOLESTA

YMPÄRISTÖN PUOLESTA

Vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme. Sekä turvallisuus että ympäristöystävällisyys huomioidaan renkaan koko elinkaaren ajan. Niin kuin muutkin tuotteemme, Nokian Hakka Green 3 on kehitetty vastuullisuus mielessä pitäen.