Kesärengas

Pohjoisen kesän vaihtelevissa olosuhteissa kesärenkaan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sen käsittelyominaisuudet märällä asfaltilla. Märkäpito ja renkaan käsittelyominaisuudet vesiliirrossa ovat turvallisuusvaatimuksia, joita odotetaan nykyaikaiselta kesärenkaalta.

Turvallisuusominaisuuksien rinnalle nousevat myös kesärenkaan taloudellisuuteen ja ajomukavuuteen liittyvät näkökulmat. Nokian Renkaat ovat ajossa mukavan hiljaiset sekä taloudelliset ajonautinnosta tinkimättä. Esimerkiksi Nokian Hakka Green -kesärengas säästää pienemmän vierintävastuksensa ansiosta tavallisiin kesärenkaisiin verrattuna noin 5–8 % polttoainetta ja tuottaa myös vähemmän pakokaasupäästöjä.

Kaikkien näiden eri ominaisuuksien tasapainoinen yhdistelmä tekee Nokian kesärenkaista ainutlaatuisia ja luotettavia. Innovatiivisuudesta ja luotettavuudesta kertoo myös Nokian Renkaiden patentoima kulumis- ja vesiliirtovaroitin (DSI – Driving Safety Indicator), joka tekee renkaiden kulumisen seuraamisesta helppoa. Vesiliirtovaroittimen pisarasymboli häviää neljän millimetrin jälkeen muistuttaen kasvaneesta vesiliirtoriskistä.

Nokian kesärengasvalikoimasta löydät juuri sinun autollesi ja ajotyyliisi sopivat renkaat, hait sitten urheilullisuutta vauhdikkaaseen ajoon, turvallisuutta märälle tielle tai taloudellisuutta vaihteleviin olosuhteisiin. Nokian kesärengasmallisto on suunniteltu toimimaan pohjoisen kesän kaikissa olosuhteissa turvallisen luotettavasti ja taloudellisesti.

 

Tutustu Nokian Renkaiden kesärengasvalikoimaan: 

Henkilöauton kesärenkaat
Citymaasturin kesärenkaat
Pakettiauton kesärenkaat