Elämäsi turvallisella matkalla

Lue lisää

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

NOKIAN TYRES HAKKA® BLACK 3

Nokian Tyres Hakka® Black 3 vakuuttaa täsmällisellä ajotuntumalla, ensiluokkaisella pidolla ja alhaisella äänitasolla. Tämän kesän uutuus on Hakka® Black 3 SilentDrive -rengas, jonka Nokian Tyres SilentDrive™ -ääntä vaimentava teknologia tekee ajokokemuksestasi entistä hiljaisemman. Saatavilla valituissa koissa.

Henkilöautoihin

SUV-Malleihin

Lue lisää Nokian Tyres SilentDrive™ -teknologiasta

Nokian tyres Hakka® gREEN 3

Pohjoisen vaihteleviin keleihin suunnattu Nokian Tyres Hakka Green 3 -kesärengas yhdistää taitavasti märän kelin turvallisuuden ja kepeän rullaamisen. Turvallinen ja tasapainoinen meno sadesäässä sekä säästöt polttoainekuluissa lisäävät ajokilometrien nautinnollisuutta.

HENKILÖAUTOIHIN

Nokian tyres Hakka® blue 3

Hakka Blue 3 tarjoaa turvallisuutta ja ajomukavuutta tilanteisiin, joissa niitä eniten tarvitaan. Hakka Blue 3 -kesärengas on suunniteltu pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Siinä on yhdistetty taidokkaasti märkien teiden turvallisuus sekä luotettava ja hiljainen vierintä.

HENKILÖAUTOIHIN

SUV-MALLEIHIN

 

NOKIAN TYRES HAKKA® VAN

Nokian Tyres Hakka Van on tukeva ja kestävä kesärengas pohjoisen teillä navigoiville ahkerille ammattilaisille ja huolettomille lomailijoille. Kovaan ja monipuoliseen käyttöön kehitetty Nokian Tyres Hakka Van on tarkka ja vakaa ajaa, helppo hallita märillä teillä ja kestävä vaativassa maastossa.

Paketti- tai matkailuautoihin

ELECTRIC FIT™

Testattua sähköautoihin sopivaa turvallisuutta sekä mielenrauhaa matkallesi. 

LUE LISÄÄ

NOKIAN TYRES SILENTDRIVE®

Vaikka sähköautot tarjoavat meille hiljaisemman ajokokemuksen, ne myös tekevät tiestä kantautuvan melun selvemmin kuultavaksi, jolloin sen hallinnan tärkeys kasvaa. Olemme kehittäneet Nokian Tyres SilentDrive™ -teknologian tähän tarpeeseen. 

Lue lisää

HAKKA-TURVA® ON LUPAUKSEMME SINULLE


Huonon tuurin sattuessa Hakka-turva pelastaa matkasi. Hakka-turva auttaa sinua nopeasti ja veloituksetta rengasrikon sattuessa.

LUE LISÄÄ JA AKTIVOI HAKKA-TURVASI

 

Tilaa uutiskirjeemme

Mitä kannattaa huomioida renkaiden valinnassa? Miksi ja miten renkaita huolletaan? Tilaa uutiskirjeemme, ja kasvata tietämystäsi rengasasioissa!

Löydä lähin Nokian Renkaiden jälleenmyyjäsi

Löydä jälleenmyyjä