NOKIAN TYRES SILENTDRIVE®

NOKIAN TYRES SILENTDRIVE®

LASKE ÄÄNITASOJA. NOSTA KOKEMUSTA.

VALITSE NOKIAN TYRES SILENTDRIVE®.

AJOMUKAVUUTTASI PARANTAVA ÄÄNENVAIMENNUSTEKNOLOGIA

Vaikka sähköautot tarjoavat meille hiljaisemman ajokokemuksen, ne myös tekevät tiestä kantautuvan melun selvemmin kuultavaksi, jolloin sen hallinnan tärkeys kasvaa. Olemme kehittäneet Nokian Tyres SilentDrive™ -teknologian tähän tarpeeseen. Se poistaa häiritsevimmät tärinät, mikä johtaa mielyttävämpään äänimaailmaan autossasi. Se on lisäys ajomukavuudessa, jonka voit todella tuntea. Kyse ei ole pelkästään äänen hallinnasta; kyse on jokaisen matkan tekemisestä sinulle ratin takana rentouttavammaksi ja vähemmän väsyttäväksi.

Nokian Tyres SilentDrive™- Koska mielenrauhasi on tärkeää, jokaisella matkalla.

Hiljaisempi äänimaailma matkustamossa parantaa niin lyhyiden kuin pitkienkin matkojen ajomukavuutta, ja tekee ajamisesta vähemmän stressaavaa.

Matalampi äänitaso auttaa kuljettajaa keskittymään paremmin, mikä lisää matkustusturvallisuutta.

Hiljaisemmat renkaat tarkoittavat hiljaisempia teitä, mikä on hyödyksi sekä kaupunkiympäristölle että luonnolle.

Nokian Tyres SilentDrive -TEKNOLOGIA SAATAVILLA SEURAAVISSA TUOTTEISSA:

kesärenkaat

Nokian Tyres Hakka
Nokian Tyres Hakka Black 3

235/45 R 18 98W XL SILENTDRIVE
235/55 R 19 105W XL SILENTDRIVE
255/45 R 19 104W XL SILENTDRIVE
255/50 R 19 107W XL SILENTDRIVE
235/50 R 20 104Y XL SILENTDRIVE
255/40 R 20 101W XL SILENTDRIVE
255/45 R 20 105Y XL SILENTDRIVE
255/50 R 20 109Y XL SILENTDRIVE
255/35 R 21 98Y XL SILENTDRIVE
275/35 R 21 103Y XL SILENTDRIVE

valitse turvalliset kesärenkaat

AINA MUKAVAA AJOA

Sähköautot ovat hiljaisempia kuin perinteiset automallit, mikä tekee matalasta rengasäänestä mukavuuskysymyksen. Nokian Renkaat kiinnittää erityistä huomiota maksimaalista ajomukavuutta lisäävään äänenvaimennukseen. SilentDrive™-teknologia madaltaa tehokkaasti häiritseviä äänipiikkejä, minkä ansiosta äänimaailma auton sisällä paranee, ja matkasta tulee kuljettajalle mukavampi sekä vähemmän uuvuttava.

 

TUNNE ERO - TUTKI DATAA

Nokian Tyres SilentDrive™ -teknologia poistaa tärinää, joka aiheuttaa rengasmelua ajon aikana. Alla oleva kaavio näyttää, miten äänipiikit vaimenevat Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV SilentDrive™ -renkaassa verrattuna samaan rengasmalliin ilman SilentDrive™-teknologiaa.
 

Tilaa uutiskirjeemme

Mitä kannattaa huomioida renkaiden valinnassa? Miksi ja miten renkaita huolletaan? Tilaa uutiskirjeemme, ja kasvata tietämystäsi rengasasioissa!

Hakka-turva / asiakaslupaus

Huonon tuurin rikkoessa Nokian Tyres Hakka- tai Hakkapeliitta -renkaasi korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-turva® sinulle uuden renkaan veloituksetta. Turvaa rengasostoksesi ja ota Hakka-turva® käyttöösi.

löydä lähin NOKIAN renkaiden jälleenmyyjäsi

Asiantuntevat rengasmyyjämme ovat valmiina palvelemaan! Jälleenmyyjähausta voit etsiä ja valita juuri sinulle sopivimman tai lähimmän myyjän.

löydä jälleenmyyjä