8. toukokuu 2012 11:39 kategoriassa Tuoteuutiset
Nokian Renkaat mukana tukemassa perinteisiä veteraanitapahtumia

Yhdessäoloa, rosvopaistia ja iloisia kohtaamisia ympäri SuomeaNokian Renkaat on mukana tukemassa kesän aikana ympäri Suomea järjestettäviä perinteisiä veteraanitapahtumia. Odotettujen tapahtumien yksi kohokohta on vanhojen tuttujen näkemisen ja monipuolisen ohjelman lisäksi maakuopassa kypsytetty maukas lammaspaisti herkullisine lisukkeineen. Ainutlaatuisia rosvopaistitapaamisia on järjestetty veteraaneille ja heidän puolisoilleen jo 20 vuoden ajan.

Iloisissa ja kiireettömissä tapahtumissa kohdataan ystäviä ja nautitaan hyvästä ruoasta. Ohjelmaan kuuluu herkullisen rosvopaistin ohella myös monipuolista viihdeohjelmaa, reipasta sotilasmusiikkia ja sotilaskodin tarjoamat munkkikahvit.

–Tänäkin vuonna kutsumme mukaan noin 10 000 veteraania puolisoineen ja saattajineen. Viime vuonna ainutlaatuisten kohtaamisten vanhin osallistuja oli yli 100-vuotias. Kartoitamme myös edelleen pariskuntia, jotka tapasivat sotavuosina ja päätyivät avioliittoon. Koskettavat romanssit ovat kestäneet enemmän kuin seitsemän vuosikymmentä. Onneksemme näitä hienoja pariskuntia on edelleen mukana, tapahtuman pääorganisaattori Kalevi Rönnqvist kertoo.

Kesän ensimmäinen tapahtuma järjestetään keskiviikkona 9.5. Iisalmen liikuntahallissa, jonka jälkeen ovat vuorossa Kajaani, Laukaa, Kauhava, Tuusula, Vekarajärvi, Muuksi (Viro), Helsinki, Sodankylä, Tampere ja Turku. Tapahtumien pääjärjestäjänä toimivat Finnairin lentävä henkilökunta ja Puolustusvoimat. Mukana on myös muita yhteistyökumppaneita mm. Nokian Renkaat, Kesko, Sinebrychoff, Insta Group Oy, Kiilto Oy ja Suomen Kerta Oy.

Nokian Renkaille hyvä yrityskansalaisuus, vastuullinen toiminta ja kestävän kehityksen tukeminen ovat luonnollinen osa yrityskulttuuria. Yksi yrityskulttuurin perusarvoista on joukkuehenki.

– Rosvopaistitapahtumaa tukemalla haluamme kiittää ja kunnioittaa veteraanien ponnisteluja yhteisen hyvinvointimme ja kotiemme puolesta. Yhteishenkeä, aitoa välittämistä ja luottamusta toinen toisiimme tarvitaan edelleen joka päivä, Nokian Renkaiden markkinointi- ja viestintäjohtaja Antti-Jussi Tähtinen sanoo.

Perinteiset rosvopaistitapahtumat kesällä 2012:Ke 9.5. Iisalmi, Iisalmen liikuntahalli
To 24.5. Kajaani, Kajaanihalli
Pe 1.6. Laukaa, Peurungan kuntokeskus
Pe 8.6. Kauhava, Härmän kuntokeskus
Pe 15.6. Tuusula, Tuusulan jäähalli
Pe 27.7. Vekarajärvi, Karjalan Prikaati
La 4.8. Muuksi, Viro
Pe 10.8. Helsinki, Oulunkylän kuntoutussairaala
Pe 10.8. Sodankylä, Jääkäriprikaatin valatilaisuus
To 28.8. Tampere, Pirkkahalli, Nokian Renkaiden juhlatapahtuma
Ke 12.9. Turku, Turun Messukeskus

Lisätietoja:

Pääorganisaattori, Purseri Kalevi Rönnqvist
Finnairin lentävä henkilökunta
puh. 040 703 9146
kalevi.ronnqvist(at)finnair.com

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Antti-Jussi Tähtinen
Nokian Renkaat Oyj
puh. 010 401 7940
antti-jussi.tahtinen(at)nokiantyres.com