26. tammikuu 2010 11:46 kategoriassa Tuoteuutiset

Vianor-rengasketjun kasvu jatkuu:

600. myyntipiste avattiin UkrainassaVoimakkaasti kasvavan Nokian Renkaiden Vianor-rengasketjun 600. myyntipiste avattiin Ukrainan Kharkovissa vuoden 2009 lopulla. Ukrainan toiseksi suurimpaan kaupunkiin perustettu yrittäjävetoinen partner-toimipiste vahvistaa Vianorin laajentumista Nokian Renkaiden päämarkkinoilla. Vianor on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja kattavimmista rengasketjuista. Suomessa Vianorin myyntipisteitä on yhteensä 60. Eniten myyntipisteitä on Venäjällä, toiseksi on noussut Ukraina.

– Vianorin laajentumisella on iso rooli konsernimme kasvutavoitteiden saavuttamisessa. Vianor-verkostomme Ukrainassa on malliesimerkki siitä, miten huolellisesti konseptoitu yhteistyömalli toimii ja on kannattava molemmille osapuolille. Toivotan Vianor Kharkovin erittäin tervetulleeksi osaksi Nokian Renkaiden tehokasta jakeluverkostoa. Uusien Vianor-myyntipisteiden avulla tuomme alan parhaan tuotevalikoiman ja laadukkaat palvelut lähelle asiakkaitamme, kertoo Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Kim Gran.

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Yrityksellä on neljä päämarkkina-aluetta: Pohjoismaat, Venäjä ja muut IVY-maat, Pohjois-Amerikka, sekä Keski- ja Itä-Eurooppa. Vianor-rengasketju tähtää vahvaan asemaan Nokian Renkaille strategisesti tärkeillä markkinoilla ja laajentaa suunnitellusti kansainvälistä franchising- ja partner-verkostoaan. Tavoitteena on olla Nokian Renkaiden kasvun keihäänkärki ja toiminta-alueensa johtava rengasketju. Vianor-ketjuun kuuluu myyntipisteitä 19 eri maassa, kattavimmin Pohjoismaissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Valtaosa Vianor-myyntipisteistä toimii franchising- tai partner-periaatteella, osan Nokian Renkaat omistaa itse.

Vianorin valikoimassa on henkilö- ja jakeluautonrenkaita, kuorma-autonrenkaita ja raskaita renkaita. Nokian-merkkisten renkaiden lisäksi ketju myy muita johtavia rengasmerkkejä sekä erilaisia autoiluun liittyviä tuotteita kuten vanteita, akkuja ja iskunvaimentimia. Vianorin palveluvalikoimaan kuuluvat renkaiden vaihdot ja asennukset sekä myyntipisteestä riippuen öljynvaihdot, pikahuollot ja rengashotellit.

Lisätietoja:

Seppo Kupi, toimitusjohtaja, Vianor Holding Oy, p. 010 401 7634, seppo.kupi(at)vianor.com

Olli Nuutila, johtaja, franchising, Vianor Holding Oy, p. 010 401 7166, olli.nuutila(at)vianor.com

www.nokianrenkaat.fi ja www.vianor.fi