5. tammikuu 2012 11:10 kategoriassa Tuoteuutiset

Vianor laajenee – 900. piste avattu Bukarestiin RomaniaanNokian Renkaiden omistama rengas- ja autohuoltoketju Vianor jatkaa nopeaa laajentumista ja on avannut 900. rengasliikkeensä Bukarestiin Romaniaan. Vianor on lyhyessä ajassa vahvistanut asemiaan Balkanin alueella rakentamalla kattavan rengasketjun ensin Bulgariaan ja laajentamalla viime syksynä Romaniaan. Alkuvuodesta 2012 Vianor aloittaa myös Serbiassa. Vianorin tavoitteena on vahvistaa edelleen Nokian Renkaiden jakelua Balkanin alueella, jonka markkinapotentiaali on iso ja jossa kasvua tukevat myös alueen uudet talvirengassäädökset.

Kuvia: www.nokianrenkaat.fi/VianorOutlets

Lisätietoja:

Alexej von Bagh
Toimitusjohtaja, Vianor Holding Oy
p. 010 401 7634
alexej.vonbagh(at)vianor.com

Olli Nuutila
Business manager, Nokian Renkaat Oyj
p. 010 401 7166
olli.nuutila(at)vianor.com

Vianor-rengasketju tähtää vahvaan asemaan Nokian Renkaille strategisesti tärkeillä markkinoilla ja laajentaa suunnitellusti kansainvälistä franchising- ja partner-verkostoaan. Tavoitteena on olla Nokian Renkaiden kasvun keihäänkärki ja toiminta-alueensa johtava rengasketju. Kattavimmin Vianor-ketjulla on myyntipisteitä Pohjoismaissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Valtaosa Vianor-myyntipisteistä toimii franchising- tai partner-periaatteella, osan Nokian Renkaat omistaa itse.

Vianorin valikoimassa on henkilö- ja jakeluautonrenkaita, kuorma-autonrenkaita ja raskaita renkaita. Nokian-merkkisten renkaiden lisäksi ketju myy muita johtavia rengasmerkkejä sekä erilaisia autoiluun liittyviä tuotteita kuten vanteita, akkuja ja iskunvaimentimia. Vianorin palveluvalikoimaan kuuluvat renkaiden vaihdot ja asennukset sekä myyntipisteestä riippuen öljynvaihdot, pikahuollot ja rengashotellit.