15. marraskuu 2012 08:05 kategoriassa Tuoteuutiset

Vianor ja Wissol Group aloittivat yhteistyön GeorgiassaNokian Renkaat Oyj on solminut monialayhtiö Wissol Groupin kanssa yhteistyösopimuksen Vianor-ketjun laajentamisesta Georgiassa. Yhteistyösopimuksen myötä Wissol Groupin 15 AutoExpress-ketjun myyntipistettä siirtyvät toimimaan Vianor-brändin alle. Jatkossa ketjua tullaan myös kehittämään ja kasvattamaan osana Vianor-brändiä.

Wissol Group on kehittänyt AutoExpress -ketjuaan vuodesta 2010. Tavoitteena on yhdessä Vianorin kanssa laajentaa ja kehittää ketjua voimakkaasti. Vianorin-brändin osana myyntipisteet tulevat keskittymään erityisesti Nokian premium -luokan renkaiden myyntiin sekä korkeatasoisiin autonhuoltopalveluihin.

– Wissol Group on Georgian markkinoiden suurimpia ja menestyneimpiä yrityksiä. Vaihtelevat ilmasto-olosuhteet vuoristoista aina Mustanmeren rannikolle tuovat maahan vaihtelevia ja haastavia olosuhteita, joiden ehdottomia osaajia Nokian Renkaat ja Vianor ovat. Georgia on mielenkiintoinen ja vahvasti kasvava markkina-alue. Kun Wissol Groupin koko Georgian kattava verkosto ja heidän paikalliset resurssinsa yhdistetään Vianorin vahvaan konseptiin, ovat mahdollisuudet kehittää ja laajentaa ketjua Georgiassa erittäin hyvät, kertoo Nokian Renkaiden Business Manager Olli Nuutila.

Vianor on autoiluun ja rengaspalveluihin keskittynyt kasvava kansainvälinen ketju, johon kuuluu lähes 1000 myyntipistettä 24 maassa. Laajan myyntiverkoston ansiosta Vianor on rengas- ja autohuoltoliike, jota ei tarvitse kaukaa hakea. Vianorin valikoimassa on henkilö- ja jakeluautonrenkaita, kuorma-autonrenkaita ja raskaita renkaita. Nokian-merkkisten renkaiden lisäksi ketju myy muita johtavia rengasmerkkejä sekä erilaisia autoiluun liittyviä tuotteita kuten vanteita, akkuja ja iskunvaimentimia. Vianorin palveluvalikoimaan kuuluvat renkaiden vaihdot ja asennukset sekä monipuoliset autonhuoltopalvelut.

Lisätietoja:
www.nokianrenkaat.fi
www.vianor.fi

Hannu Teininen, Myynti- ja logistiikkajohtaja,
Nokian Renkaat Oyj
p. 010 401 7282
hannu.teininen(at)nokiantyres.com

Olli Nuutila, Busines Manager, Vianor partner operations,
Nokian Renkaat Oyj
p. 010 401 7166
olli.nuutila(at)nokiantyres.com