3. syyskuu 2009 07:01 kategoriassa Tuoteuutiset

Uusi Nokian Loader Grip 2 – maksimaalista pitoa pyöräkuormaajiinUusi Nokian Loader Grip 2 hemmottelee koneurakoitsijaa uupumattomalla pidolla. Pyöräkuormaajiin räätälöidyn palakuvioisen erikoisrenkaan särmikkäät, olkapäältä neliömäiset kuviopalat eivät hellitä pehmeällä sorapinnalla kuormattaessa tai siirtymäajossa jään liukastamalla maantiellä vaan takaavat ainutlaatuisen veto- ja sivuttaispidon.

Uuden tuoteperheen esikoinen (15.5R25) on suunnattu pienempiin pyöräkuormaajiin, joiden työpaino liikkuu noin 10 tonnissa. Raskaat taakat kevyesti kantavan Nokian Loader Grip 2:n ohjaustuntuma on vakaa ja tarkka laajan kosketusalan ja vahvan runkorakenteen ansiosta. Monipuoliseen kunnallistekniseen urakointiin ja ympärivuotiseen tienhoitoon erinomaisesti soveltuvan tuotteen pettämätöntä pitoa avittavat pintakuvion avoimet vaaka- ja pitkittäisurat, joita pitkin ylimääräinen maa-aines kulkeutuu helposti pois.

Nokian Raskaiden Renkaiden tuotekehityksen haasteena oli yhdistää maksimaaliseen talvipitoon urakoitsijoiden vaatimus myös kiitettävästä kulutuskestävyydestä. Huolellisten kulutustestien jälkeen valinta kohdistui luonnonkumipohjaiseen erikoiskumiseokseen. Vakuuttava tuntitulos paketoitiin kokonaan omalle tasolleen jämäkällä runkorakenteella ja kulutuspinnan alla kulkevilla teräsvöillä.

Pitovirtuoosin kestävyyttä parantaa kyljen hankaussuoja, joka torjuu tehokkaasti sivupintaan kohdistuvat viillot ja hiertymät. Kuviopalojen kulumisvaroittimien avulla voi seurata monipuolisen urakointirenkaan kiitettävää kulutuskestävyyttä. Kun kuviopalojen numerot ovat vähitellen hävinneet, kulutuspintaa on jäljellä vielä 25 %.

Uuden Nokian Loader Grip 2 -erikoisrenkaan pyörimissuuntaa ei ole määrätty. Tuotteen valmistuksessa on käytetty vain puhdistettuja, matala-aromaattisia öljyjä. Uutuustuote on saatavilla marraskuussa 2009. Kokovalikoima täydentyy vuoden 2010 aikana.

Nokian Loader Grip 2 (15.5R25)
• Äärimmäistä pitoa ja kestävyyttä pyöräkuormaajiin
• Tukeva ja jämäkkä rakenne – vakaa vaativissakin työkohteissa
• Hankaussuoja torjuu tehokkaasti viillot ja hiertymät

Kantavuus:

3 550 kg/350 kPa/50 km/h (Maansiirto)
5 800 kg/450 kPa/10 km/h (Kuormaus)

Lisätiedot:
www.nokiantyres.com/raskaatrenkaat

Vesa Sampakoski, myynti- ja markkinointipäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7605
vesa.sampakoski(at)nokiantyres.com

Martti Päivinen, tuotekehityspäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7544
martti.paivinen(at)nokiantyres.com

Tiedotteet ja kuvat: www.nokiantyres.com/maxpo09