5. syyskuu 2006 06:59 kategoriassa Tuoteuutiset
Nokian Renkaat Oyj Lehdistötiedote 5.9.2006 klo 10.00

UUSI NOKIAN HAKKA -KESÄRENGASPERHE PERINTEIKKÄIDEN HAKKAPELIITTOJEN RINNALLE


Pohjoiset olosuhteet vaativat pohjoisiin oloihin suunnitellut renkaat. Siksi Nokian Renkaat on kehittänyt kokonaan uudentyyppiset kesärenkaat, jotka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden ja Venäjän karkeille, märille ja uraisille teille sekä vaativiin ja vaihteleviin sää- ja kelioloihin.

Tänä vuonna 70 vuoden taivaltaan juhlistavan Hakkapeliitta-talvirengasperheen rinnalle nousee nyt kokonaan uudentyyppinen Nokian Hakka –kesärengasperhe, johon kuuluu neljä eri rengasta laajoine kokovalikoimineen. Uutuustuotteiden myynti alkaa rengasliikkeissä Pohjoismaissa ja Venäjällä keväällä 2007.

Nokian Hakka -tuoteperheen esikoisina yhtiö esittelee H- (210 km/h) ja V-(240 km/h) nopeusluokkien henkilöauton renkaat, Nokian Hakka H:n ja Nokian Hakka V:n. Nokian Hakka -kesätuoteuudistus ulottuu myös jakelu- ja tavara-autojen renkaiden valikoimaan, joka kasvaa kahdella uutuudella. Nokian Hakka C Cargo ja Nokian Hakka C Van -renkailla.

Lukuisat keksinnöt torjuvat vesiliirtoa

Nokian Hakka H ja Nokian Hakka V hyödyntävät samaa pintamallia. Erot ovat kumisekoituksissa ja rakenteessa. Uudet oivallukset ja tekniset ratkaisut lisäävät renkaiden ajoturvallisuutta ja kestävyyttä. Tuotekehityksessä on keskitytty vesiliirron torjuntaan, renkaan käsittelyyn kuivalla asvaltilla sekä märkäpitoon. Uutuuksissa on useita teknisiä ratkaisuja, jotka tekevät tuotteista sisä- ja ohiajoääneltään hiljaisia.

Nokian Hakka C Cargo ja Nokian Hakka C Van -renkaat on suunniteltu vaativaan ammattiajoon.

Maksuton Hakka-takuu rengasrikon varalle

Nokian Hakka -kesätuoteryhmän yhteydessä Nokian Renkaat laajentaa renkaidensa käyttöturvallisuutta. Yhtiö antaa uusille Nokian Hakka -henkilöauton kesärenkaille maksuttoman Hakka-takuun Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä. Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoutuu normaalikäytössä tapaturmaisesti, kuluttaja saa rikkoutuneen tilalle uuden samanlaisen renkaan veloituksetta. Hakka-takuu on voimassa neljän millimetrin uransyvyyteen saakka, enintään kolme vuotta renkaan ostohetkestä.


Lisätietoja: Nokian Renkaat Oyj

Rami Helminen
Johtaja, Nokian henkilöautonrenkaat
puh. (03) 340 7463

Tuote-esittely: Nokian Hakka H
Tuote-esittely: Nokian Hakka V
Tuotekuvia: www.nokiantyres.com/NokianHakkaH_and_V

Tuote-esittely: Nokian Hakka C Cargo
Tuote-esittely: Nokian Hakka C Van
Tuotekuvia: www.nokiantyres.com/NokianHakkaCCargo_and_Van