3. kesäkuu 2009 11:46 kategoriassa Tuoteuutiset

Uusi Nokian Forest King F -rengaskoko
tuo lisää kulutuskestävyyttä ja kantavuutta
CTL-metsäkoneisiinNykyaikaisiin CTL-metsäkoneisiin suunniteltu Nokian Forest King F 780/55-26.5 -rengaskoko tuo lisää kaivattua kestävyyttä ja kantavuutta raskaisiin korjuu- ja kuormakoneisiin. Uusi kulutuskestävyydeltään ja pidoltaan erinomainen metsäkonerengas korvaa edelleen laajasti käytössä olevan Nokian Forest King F 750/55-26.5 –rengaskoon.

Vakaa ja kuormankantokyvyltään vahva Nokian Forest King F on turvallinen rengasvalinta, kun työskennellään kohteissa, joissa telojen käyttö on välttämätöntä. Edeltäjäänsä verrattuna uutuustuotteen kulutuskestävyys on merkittävästi parantunut. Aikaisempaa leveämpi ja olkapäältä vahvempi kulutuspinta tarjoaa metsäkoneurakoitsijoille enemmän työtunteja puunkorjuun vaihtelevissa tehtävissä.

Suoremmat sivupinnat ehkäisevät tehokkaasti sivuvaurioiden syntyä ja suojaavat vannetta vaikeakulkuisessa maastossa. Leveän kulutuspinnan ansiosta myös renkaan kosketuspinta-ala on suurempi, mikä alentaa pintapainetta.

Luotettava kumppani telakäytössä


Ammattimaisen metsänkorjuun kasvaneet tehokkuusvaatimukset näkyvät renkaiden kasvaneena kuormankantokykynä. Nokian Forest King F:n uutuuskoon kantavuus metsäajossa on 9 500 kg. Olalle syvenevä uraprofiili yhdistettynä renkaan sivupinnan suoruuteen lisää renkaan kestävyyttä ja lujuutta. Laajan kosketusalan ansiosta metsäkäyttöön räätälöity rengas kohtelee hellästi ympäristöä.

Vankan erikoisrenkaan telakäyttöominaisuudet on kehitetty aivan uudelle tasolle. Ristikudosrakenteisen renkaan kulutuspinnan kaarevuussädettä kasvatettiin, mikä parantaa renkaiden pitävyyttä ja siten estää renkaiden pyörähtämisen telojen sisällä. Renkaan muotoilu tukee telojen ja ketjujen asentoa ja ne istuvat renkaan päälle hyvin. Telat pysyvät kiitettävästi päällä ja toimivat erinomaisesti myös kosteissa, pidoltaan heikoissa olosuhteissa. Renkaan sivuissa on erityiset hankausrivat, jotka vähentävät telojen aiheuttamaa sivupintojen kulumista.

Lisätiedot:

www.nokianrenkaat.fi/raskaatrenkaat

Vesa Sampakoski, myynti- ja markkinointipäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7605
[email protected]

Martti Päivinen, tuotekehityspäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7544
[email protected]

Tiedotteet ja kuvat: www.nokiantyres.com/elmia2009