23. helmikuu 2023 09:54 kategoriassa Tuoteuutiset

Uudet Nokian Tyres Hakka® Black 3 -kesärenkaat – Nauti kontrollista, ylläty mukavuudesta

Uusi Nokian Tyres Hakka® Black 3 hurmaa tarkalla käsiteltävyydellä, ensiluokkaisella pidolla ja hiljaisella ajoäänellä. Hakka Black 3 -kesärengas taitaa mestarillisesti pohjoisen sään kaikki olomuodot keväästä syksyyn. Äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus tuovat suorituskykyisiin, vauhdikkaaseen ajoon suunnattuihin autoihin ennenkokemattoman tunteen hallinnasta, nopeasta reagointikyvystä ja ajamisen helppoudesta. Uusi Nokian Tyres Hakka® Black 3 SUV tuo hallittua vakautta ja urheilullista suorituskykyä suurempiin katumaastureihin. Ohjaustuntuma on täsmällinen ja nopea painavallakin kuormalla.

Hakka Black 3:n innovaatioiden sydän on Dynamic Grip 3.0 -konsepti. Skandinaavista, funktionaalista muotoilua edustavan laatuyksilön kuviopalat ja urat sekä uusi huipputeknologiaa edustava kumiseos mahdollistavat loistavan ajettavuuden ja pidon. Renkaan märkäpito on EU-rengasmerkinnän paras eli A-luokassa. Pito säilyy huipputasolla muihin premium-kilpailijoihin verrattuna myös kuluneena, mikä tuo lisäturvaa sadekelille.

Pohjoisessa testatun ja vaativiin olosuhteisiin luodun Hakka Black 3:n kattava 17–21-tuuman kokovalikoima on suunnattu tehokkaisiin ja urheilullisiin henkilöautoihin ja katumaastureihin. Kattava kokovalikoima soveltuu erinomaisesti myös uusimpiin hybridi- ja sähköautoihin. Hakka Black 3:n valikoimassa on sekä W-nopeusluokan (maks. nopeus 270 km/h) että Y-nopeusluokan (maks. nopeus 300 km/h) tuotteita.

Täysin uudistuneen
Hakka-kesärengasperheen tärkein markkina-alue on Pohjoismaat. Kaikki laadukkaat ja ympäristöystävällisyyden edelläkävijöinä tunnetut Hakka-kesärenkaat valmistetaan Suomessa Nokian tehtaalla, joka on myös maailman pohjoisimman rengasvalmistajan tuotekehityksen kotipaikka. Uudet tuotteet ovat saatavilla rengasliikkeissä keväällä 2023.  

Nauti vakaasta ajotuntumasta kovassakin vauhdissa


Nokian Renkaat on jo vuosikymmenien ajan turvannut ihmisten elämää mahdollistamalla paremman, turvallisemman ja älykkäämmän ajokokemuksen. Pohjoisen äkisti muuttuvat kesäkelit ja epätasaiset tienpinnat ovat kuljettajalle haastavia.

- Ei ole ihme, että pohjoismaiset kuljettajat arvostavat eniten pitoa ja ajettavuutta märällä tiellä. Hakka Black 3:n kehittämisessä keskityimme tarkkaan ja täsmälliseen ajettavuuteen sekä märällä että kuivalla tiellä, erinomaiseen märkäpitoon ja hiljaiseen ajoääneen, jonka kuljettaja huomaa mukavana matkantekona, Nokian Renkaiden kehityspäällikkö Jarno Röytiö sanoo.  

Ajomukavuutta lisäävät pitkittäisripojen seinämästä löytyvät golfpallon pintakuviota muistuttavat puolipallomaiset kolot. Silent Groove Design -keksintö hillitsee tehokkaasti ajoneuvon sisä- ja ohiajomelua. Avonaisen pintamallin Silent MultiZone Design eli tarkasti optimoitu vaihteleva palajako sisä- ja ulko-olkapäällä sekä keskialueella varmistaa miellyttävän äänitason.
 

Turvallinen kumppani keväästä syksyyn

Lukuisat keksinnöt tukevat täydellistä ja hallittua ajonautintoa. Keskialueen ripoihin muotoillut salamaurat (Lightning Flow Grooves) varastoivat ja kiihdyttävät veden virtausta renkaan ja ajoalustan välistä ohjaten sen leveisiin pääuriin. Innovaatio torjuu vaarallista vesiliirtoa ukkoskuuron yllättäessä. Uuden sukupolven Adaptive Control -kumisekoitus varmistaa turvallisuuden äärimmäisissä olosuhteissa ja mukautuu tarkasti lämpötilan muutoksiin. Kumiseos pysyy joustavana lämpötilojen laskiessa, mikä parantaa pitoa erityisesti kevään ja syksyn viileinä päivinä.

Uusi Hakka Black 3 SUV - vahvaa pitoa katumaastureihin  

Uusi Nokian Tyres Hakka
® Black 3 SUV tuo hallittua vakautta ja urheilullista suorituskykyä suurempiin katumaastureihin. Ohjaustuntuma on täsmällinen ja nopea painavallakin kuormalla.
Tyylitaiturin pito märällä tiellä on korkealla tasolla myös kuluneena. Jämäkässä uutuudessa on hyödynnetty Dynamic Grip 3.0 -konseptin lisäksi myös erityisesti voimakkaisiin katumaastureihin räätälöityjä innovaatioita.

Vankka kaksinkertainen runkorakenne yhdistettynä erikoisvahvaan Aramid Sidewalls -sivupintaan varmistaa, että rengas kestää paremmin matkanteossa tulevia iskuja ja viiltoja. Useimmat koot ovat XL-merkittyjä, eli niiden kantavuus on korkein mahdollinen.

Sekä henkilöautoversion että katumaasturiversion sivupinnasta löytyy vihreä Hakka ID -logo, joka kertoo, että uutuustuotteet soveltuvat erityisesti pohjoisen kesäteille.

 

Nokian Tyres Hakka Black 3 – Viileää hallintaa (Cool Control)
 
Nauti tarkasta ja vakaasta ajotuntumasta

 • Dynamic Grip 3.0 -konseptin ansiosta tuntuma tiehen säilyy tasapainoisena ja täsmällisenä sekä kuivalla että märällä tiellä
 • Responsive Shoulder Design ja Slope Grooves Design varmistavat luotettavan ajovakauden tiukoissa kaarteissa ja nopeissa jarrutustilanteissa

Vahva märkäpito keväästä syksyyn

 • Loistava pito märällä tiellä - EU-rengasmerkinnän paras A-luokka märkäpidossa
 • Erinomaiset pito-ominaisuudet laajalla lämpötila-alueella
 • Salamaurat (Lightning Flow Grooves) kiihdyttävät vedenvirtausta ja torjuvat vesiliirtoa
   

Hiljaisempi myös karkeilla teillä

 • Hiljaisempi rengasääni – Silent MultiZone Design ja Silent Groove Design

Nokian Tyres Hakka Black 3 SUV – Kestävää ja viileää hallintaa (Cool Tough Control)
 

Nauti vakaasta ja luotettavasta ajotuntumasta

 • Dynamic Grip 3.0 -konseptin tietokoneoptimoitu kosketuskuvio ja uusi Adaptive Control
  -kumisekoitus maksimoivat tarkan ohjaustuntuman

Erinomainen pito märällä tiellä, vastustaa tehokkaasti vesiliirtoa

 • Erinomainen märkäpito - EU-rengasmerkinnän paras A-luokka
 • Salamaurat (Lightning Flow Grooves) kiihdyttävät vedenvirtausta ja torjuvat vesiliirtoa

Mukavan hiljainen, enemmän kestävyyttä kovassa käytössä

 • Luja rakenne ja Aramid-sivupinta suojaa iskuilta ja viilloilta
 • Hiljaisempi rengasääni – Silent MultiZone Design ja Silent Groove Design

Lataa tuotekuvat ja videot: www.nokiantyres.com/HakkaBlack3PR

Tutustu tarkemmin: Nokian Tyres Hakka Black 3
Tutustu tarkemmin: Nokian Tyres Hakka Black 3 SUV


Lisätietoja:

Nokian Renkaat Oyj

Kehityspäällikkö Jarno Röytiö p. 044 298 0063

[email protected]