16. toukokuu 2001 21:00 kategoriassa Tuoteuutiset
Nokian Renkaat Oyj
Tiedote 17.5.2001

TALOUDELLINEN JA KESTÄVÄ NOKIAN NOKTOP 32 YMPÄRISVUOTISEEN KÄYTTÖÖN


Nokian Noktop 32 on uusi pinnoite, joka on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Lähi- ja kaukoliikenteeseen, linja-autoihin ja tavarankuljetuksiin tarkoitettu uutuusmalli on taloudellinen ja ympäristöystävällinen tuote. Nokian Noktop 32 sopii vapaasti pyöriville akseleille. Uutuustuote täydentää monipuolisen Nokian Noktop -pintamallivalikoiman entistä kattavammaksi.

Nokian Noktop 32 on ammattilaiselle järkevä ja taloudellinen valinta. Sen valmistuksessa käytetään raaka-aineena edistyksellistä kumiseosta, joka alentaa renkaan ajolämpötilaa. Pinnoitteen lohkeamis-ja repimiskesto on hyvä. Nokian Noktop 32:n alhainen vierinvastus ja erinomainen kulutuskestävyys parantavat kilometritulosta ja pienentävät polttoainekustannuksia.

Uuden pinnoitteen kumisekoituksissa ei käytetä korkea-aromaattisia, ympäristöä kuormittavia, karsinogeenisia öljyjä. Nokian Renkaiden tekninen tietotaito ja rengasosaaminen hyödynnetään Nokian Noktop 32:n tuotannossa. Valmistusprosessi täyttää ISO 14 001
-ympäristöstandardin asettamat vaatimukset.

Kulumisvaroitin vakiovarusteena

Nokian Noktop 32:n urapohja on muotoiltu jyrkästi kaartuvaksi, mikä takaa hyvän pitkittäis- ja poikittaispidon. Yhtenäinen olkapääalue ja pinnan urien rakenne varmistavat renkaan vakaan ajokäytöksen. Pintamallin kuviopalat puhdistuvat helposti, ja pinnoite jäähtyy nopeasti.

Uutuuspinnoite kuluu tasaisesti ja virheettömästi. Autoilija voi seurata ja valvoa renkaidensa kulumista pinnoitteen kulumismittarista (Driving Safety Indicator), joka ilmaisee yksiselitteisesti numeroina, montako millimetriä kulutuspintaa on jäljellä.

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva Nokian Noktop 32 on tarkoitettu kaikille keskeisille markkina-alueille niin Pohjoismaihin, Venäjälle, Baltiaan, Keski-Eurooppaan kuin Pohjois-Amerikkaankin. Ensimmäiset Nokian Noktop 32:n asennukset alkavat pinnoittamoissa kesällä 2001.

Lisätietoja:

Johtaja Ari Maunula, Pinnoitusmateriaalit,
Nokian Renkaat Oyj
puh. (03) 340 7521
sähköposti: [email protected]


Tästä Nokian Noktop-32 tuotesivulle