19. marraskuu 2012 09:31 kategoriassa Tuoteuutiset

Rengas- ja autohuoltoketju Vianorin vahva kasvu jatkuu:


Vianor-ketjun 1000. myyntipiste avattiin SaksassaNokian Renkaiden omistama rengas- ja autohuoltoketju Vianor jatkaa vahvaa kasvuaan. Tällä hetkellä 24 maassa toimiva Vianor avasi 1000. myyntipisteensä Saksan Friedrichshafenissa marraskuun 16. päivänä. Vianor on alan suurin rengasketju Pohjoismaissa ja Baltiassa, missä ketjuun kuuluu yhteensä yli 250 myyntipistettä. Suomessa myyntipisteitä on tällä hetkellä 72.

Etelä-Saksassa Itävallan ja Sveitsin rajojen läheisyydessä sijaitseva Friedrichshafen edustaa sijainniltaan Keski-Euroopan vaihtelevia ja vaativia keliolosuhteita. Uudesta myyntipisteestä löytyvät rengaspalveluiden lisäksi myös kattavat autohuoltopalvelut.

Vianor-ketju toimii Nokian Renkaiden kasvun keihäänkärkenä tuoden alan parhaan tuotevalikoiman sekä monipuoliset ja laadukkaat palvelut lähelle kuluttajia. Partnereille Vianor tarjoaa mahdollisuuden myydä alan huipputuotteita, saada alan viimeisintä tietotaitoa sekä nauttia suuren ketjun mukanaan tuomista lukuisista muista eduista.

– Vianor-ketjun laajentuminen on olennainen osa Nokian Renkaiden kasvustrategiaa. Vahvan pohjoismaisen markkina-aseman lisäksi Vianor on ylivoimaisesti suurin rengasketju nopeasti kasvavilla Venäjän ja Ukrainan rengasmarkkinoilla. Strategiamme mukaisesti olemme kiihdyttäneet Vianor-ketjun kasvuvauhtia myös Keski-Euroopan tärkeillä markkinoilla, missä näemme tulevaisuudessa voimakkaasti kasvavaa kysyntää kaikissa olosuhteissa luotettavasti toimiville tuotteillemme ja jatkuvasti kehittyvälle Vianor-konseptille, Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtaja Kim Gran toteaa.

– Myös erinomainen testimenestyksemme on osaltaan lisännyt mielenkiintoa ja tunnettuutta Nokian Renkaiden tuotteita kohtaan Keski-Euroopassa. Siksi meille on luonnollista, että juhlistamme 1000. Vianor-pistettä nimenomaan Saksassa, joka on maailman suurin talvirengasmarkkina, toimitusjohtaja Gran jatkaa.

Kuvia: www.nokiantyres.com/VianorOutlets

Lisätietoja: www.vianor.fi

Alexej von Bagh
Toimitusjohtaja, Vianor Holding Oy
p. 010 401 7634
alexej.vonbagh(at)vianor.com

Olli Nuutila
Business Manager, Nokian Renkaat Oyj
p. 010 401 7166
olli.nuutila(at)nokiantyres.com