Pohjoisen kesään räätälöidyt Nokian Hakka -kesärenkaat

8. maaliskuu 2012 06:38 kategoriassa Tuoteuutiset
Pohjoisen kesään räätälöidyt Nokian Hakka -kesärenkaat:

Uusi Nokian Hakka Blue maksimoi pidon ja mukavuuden märällä tielläNokian Hakka -kesärengasperheen monipuolinen tuotevalikoima maksimoi pohjoisen teillä liikkuvan kuljettajan turvallisuuden ja ajonautinnon kevään orastuksesta syksyn märkiin keleihin.
Uusi Nokian Hakka Blue -kesärengas tuo parasta mahdollista pitoa ja täsmällistä ajotuntumaa märälle tielle, haastaviin olosuhteisiin, jolloin autoilija eniten kaipaa luotettavaa kumppania.

Uudet innovaatiot, Dry Touch -lamelli ja syöksyurat, mahdollistavat, että Hakka Blue pitää oivallisesti ja pysähtyy sateen liukastamalla maantiellä 80 km/h:n nopeudesta jopa lähes metrin ennen tavallisia kesärenkaita. Nokian Hakka Blue:n valikoimassa on saatavissa sekä V- (240 km/h) että W-nopeusluokan (270 km/h) tuotteita. Kokovalikoimassa on yhteensä 21 kokoa 15- tuumaisesta 17-tuumaiseen saakka.

Ympäristöystävällinen Nokian Hakka GreenYmpäristöystävällinen, pidoltaan ja ajotuntumaltaan erinomainen Nokian Hakka Green hallitsee luotettavasti kesän kaikki ulottuvuudet. Hakka Green rullaa erittäin kevyesti ja säästää sekä polttoainetta että ympäristöä.

Jos Suomessa kaikki autoilijat käyttäisivät Nokian Hakka Green -renkaita, säästyisi vuodessa polttoainetta arviolta yli 114 miljoonaa litraa. Säästö vastaa 2 077 täysvaunuperäkuormaa.

Hiilidioksidipäästöjä syntyisi noin 296 000 tonnia vähemmän. Polttoaineenkulutus per auto laskisi noin tankillisen, eli 41 litraa vuodessa ja hiilidioksidipäästöt alenisivat rotevan miehen painon verran (106 kg). Nokian Hakka Green on suunnattu pieniin ja keskikokoisiin perheautoihin, kattaen T-, H- ja V-nopeusluokat.

Nokian Hakka Z – viileää suorituskykyä nopeaan ajoonTurvallinen ja kestävä Nokian Hakka Z ei piittaa rajuistakaan lämpötilavaihteluista, ei pelkää uria, ei sadetta, ei kaihda karkeaa asvalttia eikä tienpinnan epätasaisuutta. Rengas on niin sanottu UHP-rengas (Ultra High Performance) ja se on kehitetty urheilullisiin autoihin ja nopeaan ajoon.

Tärkeimmät Nokian Cool Zone Concept -innovaatiot eli monikerrospintarakenne, nanosilikasekoitus ja uusi pintageometria tekevät Nokian Hakka Z:sta ainutlaatuisen. Nokian Hakka Z –renkaaseen kehitetty uusi Nordic Cool UHP Silica –sekoitus varmistaa erinomaisen märkäpidon kaikissa lämpötiloissa. Kumisekoitus vaimentaa myös tehokkaasti rengasääntä. Valikoimassa on 30 kokoa, 16-tuumaisesta 20-tuumaiseen.

Uusi Nokian Rotiiva AT - jämäkkää kestävyyttä SUV-käyttöönNokian Renkaiden kattavasta SUV-mallistosta löytyvät jämäkät vaihtoehdot vaativaan ja vaihtelevaan käyttöön. Uusi Nokian Rotiiva AT tuo jämäkkää kestävyyttä katumaastureihin. Vahva erikoisrengas takaa optimaalisen suorituskyvyn tinkimättä turvallisuudesta tai ajomukavuudesta. Se täydentää Nokian Renkaiden monipuoliseen käyttöön suunnatun katumaasturi- ja nelivetomalliston.

Tehokkaisiin katumaastureihin suunnattu, vahva ja voimakas Nokian Hakka Z SUV on joutuisasti rullaava, helppo ja täsmällinen käsiteltävä. Kestävä Nokian Hakka SUV on räätälöity karkeille tienpinnoille: pehmeille sora- ja hiekkateille sekä karkeille asvalttiteille. Vaikka vahva SUV-rengas viihtyy erinomaisesti pikkuteillä, sen tarkka ajotuntuma pääsee oikeuksiinsa myös maantieajossa.

Hakka-turva – enemmän mielenrauhaaSuomen teille tyypilliset epätasaiset ja karheat tienpinnat sekä nopeasti vaihtuvat sääolot vaativat renkailta erityisominaisuuksia. Renkaiden tulee käyttäytyä yllätyksettömästi laajalla lämpötila-alueella, kestää kulumista ja paikka paikoin heikkoja tieolosuhteita.

Nokian Hakka -renkaat on tehty pohjoisiin oloihin, huolehtimaan turvallisesta matkanteosta kaikissa sää- ja tieolosuhteissa. Jos asiakas rekisteröityy Hakka Clubiin, hän saa Nokian Hakka -rengassarjan mukana myös ainutlaatuisen Hakka-turvan ja Hakka-tiepalvelun.

Hakka-turva on Nokian Renkaiden myöntämä lisäturva Nokian Hakka -merkkisille henkilöauton kesärenkaille. Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoutuu normaalikäytössä tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, kuljettaja saa vioittuneen renkaan tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta Nokian-renkaita myyvästä liikkeestä.
Hakka-tiepalvelu varmistaa, että autoilija pääsee perille pahimpanakin mahdollisena päivänä. Jos rengas rikkoutuu, soitto riittää, ja tiepalvelu saapuu avuksi. Hakka-tiepalveluun kuuluvat myös hinauspalvelu, auton vuokrauspalvelu, hotellimajoitus, ja jatkomatka junalla ja paljon muuta. Palvelu on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

Lisäturvaa antaa myös Hakka-tyytyväisyyslupaus. Jos renkaiden ostaja ei ole tyytyväinen valitsemiinsa Nokian Hakka -kesärenkaisiin, hän voi vaihtaa ne uuteen rengassarjaan.

Lue lisää: www.hakkaturva.fi

Hakkapedia - liikenneturvallisuutta edistämässäHakkapedia-palvelu on liikenneturvallisuuteen keskittyvä jatkuvasti kehittyvä interaktiivinen karttapalvelu. Sovelluksen avulla käyttäjät saavat kallisarvoista ja ajantasaista tietoa suoraan matkapuhelimiinsa tai internet-selaimeen. Liikenneturvainfo tiedottaa muun muassa ruuhkista ja onnettomuuksista sekä auttaa reittisuunnittelussa.

Hakkapedia-palvelu kerää kaiken kuluttajalähtöisen tiedon yhteen paikkaan. Käyttäjä voi ladata ja jakaa ilmoituksia vaarallisista risteyksistä, tietyömaista ja muista liikenneturvallisuutta haittaavista tai matkantekoa hidastavista tekijöistä.

Lue lisää: www.hakkapedia.fi

Kuvia:

www.nokiantyres.com/HakkaBlue
www.nokiantyres.com/HakkaGreen
www.nokiantyres.com/NokianHakkaZ
www.nokiantyres.com/RotiivaAT
www.nokiantyres.com/nokianhakkazsuv
www.nokiantyres.com/NokianHakkaSUV

Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi

Teknisen asiakaspalvelun päällikkö
Matti Morri
puh. +358 10 401 7621
matti.morri(at)nokiantyres.com

www.facebook.com/nokiantyres
www.youtube.com/NokianTyresCom