19. elokuu 2020 09:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Paikallis- ja kaupunkikuljetuksiin luotuja renkaita – uusi Nokian E-Truck 17.5 -rengassarja valloittaa kaupunkien kadut

Katuja sukkuloivat keskikokoiset jakeluautot ja bussit pitävät ihmiset ja tavarat liikkeessä erottamattomana osana kaupunkielämää. Nokian E-Truck -rengassarja on osoittanut luotettavuutensa keski- ja pitkän matkan maantiekuljetuksissa, joten laajensimme sitä kattamaan nämä kevyemmätkin ajoneuvot Nyt Nokian E-Truck 17.5 -rengassarja tarjoaa yhtä taloudellisia kilometrejä myös paikallis- ja kaupunkiliikenteelle.

Nokian E-Truck -rengasvalikoima on luotu tarjoamaan mahdollisimman monia taloudellisia ja huolettomia kilometrejä ympärivuotisessa pääteiden kuljetuskäytössä. Mutta kaupunkiliikenne tarjoaa aivan omat haasteensa, joten uusi Nokian E-Truck 17.5 -sarja etu- ja vetorenkaille ei syntynyt yksinkertaisesti entisiä tuotteita pienentämällä. 

”Otimme aiemmissa Nokian E-Truck -renkaissa hyviksi havaitut ominaisuudet, kuten jämäkän pintakuvioinnin”, kertoo Teppo Siltanen, Nokian Renkaiden tuotepäällikkö. ”Mutta kehitimme konseptia eteenpäin ja yhdistimme uusimmat pintakuviot hiertävää kulutusta kestävään erikoiskumiseokseen.” 

Kehitystyön tuloksena syntyneet renkaat, Nokian E-Truck Steer 17.5 sekä Nokian E-Truck Drive 17.5 tarjoavatkin parastaan kaupunkien ruuhkaisilla kaduilla. Vuoden 2020 toisella puoliskolla saataville tulevat renkaat vastaavat kaupunkiliikenteen erityishaasteisiin. 

Tiukat kurvit ja ahtailla sisäpihoilla pyörittely eivät tuota näille renkaille ongelmaa, kiitos vakaan ja ennustettavan ajettavuuden”, Siltanen lupaa. ”Lisäksi 3PMSF-merkintä pitää huolen siitä, että talvi ei menoa hidasta.” 

Ohjausakselille 

Nokian E-Truck Steer 17.5 on vakaa ja luotettava keskikokoisten jakeluautojen ja kaupunkibussien eturengas, joka tarjoaa hyvät ajo-ominaisuudet neliripaisen kulutuspintansa ansiosta. Renkaan pitkän käyttöiän takaavat tasainen kulumismuoto sekä kivien takertumista estäväleveät ja mutkittelevat urat. 

Vetävälle akselille 

Nokian E-TruckDrive 17.5 -rengas on suunniteltu ympärivuotiseen ajoon vaativassa kaupunkiympäristössä. Pitoa ja varmuutta kaikkiin olosuhteisiin tarjoaa erikoiskumiseoksesta valmistettu tiheä, avoin palakuvio ja puoliavoin olkapääPintakuvion optimoitu porrastus tuo vakautta ja turvallisen sekä mukavan ajettavuuden. 

Tehty todelliseen tarpeeseen 

Nokian Renkaiden tuotteet suunnitellaan aina vastamaan työn asettamiin tosielämän vaatimuksiin – esimerkiksi talvisilta metsäteiltä maansiirtotyömaille. Uusi Nokian E-Truck 17.5 -rengassarja on optimoitu erityisvaatimuksiin, jotka luo tarve hiljaisiin, ketteriin ja vähäpäästöisiin kuljetuksiin sekä kaupunkiajon renkaita kuluttava hiertävä käyttö. 

Kaupunkiliikenne siirtyy kohti kevyempiä ajoneuvoja, ja se on hyvä asia”, sanoo Teppo Siltanen. ”Se mahdollistaa joustavamman liikenteen ja puhtaamman ilman  joten Nokian Renkaat haluaa tarjota tuotteita, jotka vauhdittavat tätä muutosta! 

Lisätietoja: 

Manu Salmi, toimitusjohtaja, Nokian Raskaat Renkaat Oy 

[email protected], puh010 410 7680 

Teppo Siltanen, tuotepäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy 

[email protected], puh. 010 401 7709 

Lisätietoja ja kuvia: 

Valokuvat ja lehdistömateriaaliwww.nokiantyres.com/e-truckPR  

Tuotesivuwww.nokiantyres.com/e-truck175/  

Yrityssivusto: www.nokiantyres.com/heavy