31. elokuu 2004 07:38 kategoriassa Tuoteuutiset

NOKIAN TRI 2 – TURVALLISUUTTA YMPÄRI VUODEN


Nokian Renkaiden uutuustuote Nokian TRI 2 parantaa maanviljelystöiden sujuvuutta ja ajomukavuutta sekä edistää tiehuollon kunnossapitotöiden liikenneturvallisuutta. Ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetun rengasuutuuden edistyksellisin teknologia vastaa talvisten teiden ja märkien peltojen kunnossapidon tuomiin haasteisiin. Nokian Renkaiden pohjoisten olojen asiantuntijuus korostuu Nokian TRI 2:n kestävyydessä, pidossa ja ympäristöystävällisyydessä.

Uutuustuote Nokian TRI 2 on tarkoitettu tienhoidon kalustolle ja traktoreihin. Se soveltuu 65 km/h:n nopeusluokituksensa ansiosta hyvin myös siirtoajoon.

Pitoa ja ajomukavuutta peltotöihin

Nokian TRI 2:n uuden direktionaalisen eli pyörimissuunnaltaan määrätyn pintakuvion ansiosta renkaan pito-ominaisuudet ovat parantuneet merkittävästi. Ne ilmenevät erityisesti pehmeällä alustalla ajettaessa.
Pelto-olosuhteissa ja lumella Nokian TRI 2 puhdistuu tehokkaasti ja se etenee vaivattomasti märässäkin maaperässä.

Palakuvioinen Nokian TRI 2 myötävaikuttaa kuljettajan työkyvyn säilymiseen
uuden palakuvioisen pintamallinsa ansiosta. Se tarjoaa käyttäjälleen ajomukavuuden, jota voi verrata jopa henkilöautonrenkaan tuomaan käyttömukavuuteen. Ajomukavuuden ja renkaan vähäisen tärinän merkitys kasvaa erityisesti siirtymäajossa ja pitkäkestoisessa työskentelyssä.

Nokian TRI 2:n kestävän rakenteen ja pintakuvion vuoksi tuotteella on pitkä käyttöikä. Sillä on pieni vierinvastus ja se kestää raskaitakin kuormia. Renkaan kantavuus täyttää nykyajan työkaluston asettamat vaatimukset. Uutuustuote voidaan myös nastoittaa. Sekä pyörimissuunta että nastojen paikat on merkitty renkaaseen. Tuote on myynnissä syyskuusta 2004 lähtien.

Nokian Renkailta ensimmäinen ha-öljytön raskaan kaluston rengas

Uuden sukupolven renkaan Nokian TRI 2:n ominaisuuksissa on hyödynnetty kumiosaamisen uusinta teknologiaa. Uuden tuotteen kumisekoituksessa käytetään uuttamismenetelmillä jatkojalostettuja matala-aromaattisia öljyjä. Vuoden 2004 loppuun mennessä Nokian Renkaat siirtyy maailman ensimmäisenä rengastehtaana tuotannossaan kokonaan ha-öljyttömään valmistustapaan. Tämä vahvistaa Nokian Renkaiden edelläkävijän roolia rengasteollisuuden ympäristövastuullisena toimijana.


Lisätiedot:
Jukka Hautala, markkinointipäällikkö, Nokian Renkaat Oyj puh. +358 3 3407570
Martti Päivinen, tuotekehityspäällikkö, Nokian Renkaat Oyj puh. +358 3 340 7544
www.tri2.info