31. tammikuu 2000 13:00 kategoriassa Tuoteuutiset

NOKIAN RENKAILTA UUSI TUOTEPERHE


POHJOISIIN OLOIHIN


Nokian Renkaat on uusinut pohjoismaisen talvirengasvalikoimansa ja tuo markkinoille kokonaan uuden tuoteperheen pohjoisiin oloihin. Tuoteperheeseen kuuluvat uusi nastallinen Nokian Hakkapeliitta 2, pakettiautoihin tarkoitetut Nokian Hakkapeliitta C -renkaat ja aiemmin markkinoille tuotu Nokian Hakkapeliitta Q -kitkarengas.

Uusittu, syksyllä 2000 myyntiin tuleva tuoteperhe tarjoaa rengaskauppiaille Pohjoismaiden kilpailu-kykyisimmän talvirengasvalikoiman. Sen avulla Nokian Renkaat vahvistaa edelleen markkina-asemiaan sekä Pohjoismaissa että Keski-Euroopassa.

Nokian Renkaat uskoo vahvasti nastarenkaaseen

Huolimatta siitä, että kitkarenkaiden myynti on jatkuvasti lisääntynyt, Nokian Renkaat uskoo nastallisen renkaan tulevaisuuteen. Nastarenkaiden osuus kaikista vuonna 1999 myydyistä talvirenkaista oli Suomessa noin 84%, Ruotsissa noin 70% ja Norjassa noin 51%.

Nastarenkaan jääpitoa tarvitaan Pohjoismaiden talvisissa ääriolosuhteissa. Nastat lisäävät turvallisuutta äkillisten säävaihteluiden aikana, jolloin jäiset tienpinnat ovat erityisen liukkaita. Nastarengas lisää sekä käyttäjiensä että kitkarenkailla ajavien autoilijoiden turvallisuutta, koska nastat karhentavat liukasta tien pintaa.

Nyt markkinoille tuotavassa Nokian Hakkapeliitta 2:ssa on ensimmäistä kertaa onnistuttu yhdistämään nastallisen renkaan ja kitkarenkaan parhaat pito-ominaisuudet. Uutuusrenkaassa on nastarenkaan jääpito yhdistettynä kitkarenkaan lumipitoon.

Talviosaamista räätälintyönä

Nokian Renkaat on maailman ainoa rengasvalmistaja, joka räätälöi sekä henkilöauton- että pakettiautonrenkaiden talvirenkaat eri markkina-alueille asiakkaiden tarpeiden mukaan. Nokian Hakkapeliitta 2, kitkarengas Nokian Hakkapeliitta CQ ja nastarengas Nokian Hakkapeliitta C2 on suunnattu Pohjoismaihin, kun taas Nokian Hakkapeliitta NRW ja Nokian Hakkapeliitta CS on tarkoitettu Keski-Euroopan olosuhteisiin.

Liitteet: Uutuustuotteiden tekniset tiedotteet

Lisätietoja: Viestintäjohtaja Raila Hietala-Hellman, puh. 03-340 7298
([email protected])

Henkilöautonrenkaat -tuotealueen johtaja Kim Gran, puh. 03-340 7524
([email protected])

www.nokiantyres.fi