18. syyskuu 2012 12:16 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Renkailta uusi kestävä lisäkoko Nokian Noktop 44 –pinnoitteisiinNokian Renkaat tuo markkinoille uuden koon Nokian Noktop Nordic –tuoteperheeseen kuuluvaan Nokian Noktop 44 –perävaunupintaan. Uusi koko 320 on tarkoitettu 385/55R22.5-kokoisiin runkoihin ja se sopii edeltäjiensä tapaan ympärivuotiseen käyttöön Pohjoismaissa. Uusi pinta on M+S -merkitty.

Esikuvansa Nokian Hakka Truck 844 tapaan Nokian Noktop 44 on taloudellinen ja varma valinta pääteille. Nokian Noktop 44 perävaunupinnan kulumiskestävyys on erinomainen ja vierintävastus alhainen. Lisäksi pinnan repimislujuus on erinomainen. Pinnan lamellointi ja leveät pääurat takaavat tälle päällystettyjen teiden perävaunupinnalle hyvän talvipidon ja varmistavat turvallisuuden myös talviolosuhteissa.

Nokian Noktop -pinnoitteet kestävät ja pitävätNokian Renkaat on Pohjoismaiden suurin pinnoitevalmistaja. Nokian Noktop -pinnoitevalikoima suunnitellaan vaativiin oloihin ja sen tuotekehitystä ohjaavat maailman pohjoisimman rengastehtaan ainutlaatuinen talviosaaminen sekä kestävän turvallisuuden lähtökohta. Nokian Noktop -tuotteet tutkitaan ja testataan huolellisesti. Tuloksena ovat erinomaisesti pitävät pinnoitteet, jotka rullaavat kevyesti, säästävät polttoainetta ja kestävät kovaa kulutusta.

Lisätietoja:

Nokian Renkaat Oyj
Tuotekehityspäällikkö (kuorma-auton renkaat)
Teppo Siltanen
p. 010 401 7709
teppo.siltanen(at)nokiantyres.com

Business Manager (kuorma-auton renkaat)
Ari Maunula
p. 010 401 7521
ari.maunula(at)nokiantyres.com