11. huhtikuu 2013 21:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Renkaiden sähköinen uutiskirje 2/2013Tästä pääset tutustumaan uutiskirjeeseen.
Liittymällä postituslistalle saat uusimman uutiskirjeen automaattisesti sähköpostiisi.

Nokian-kesärenkaille mainiota testimenestystä


Nokian-kesärenkaat ovat jälleen keränneet testivoittoja autolehtien vertailutesteissä Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa. Pohjolan vaihteleviin kesäkeleihin räätälöityyn Hakka-kesärengasperheeseen kuuluvat moninkertaiset testivoittajat: vaihtelevien kelien taitaja Nokian Hakka Blue ja ympäristöystävällinen Nokian Hakka Green. Urheilulliseen ajoon suunnattu Nokian Hakka Black on kesäkauden uutuustuote.

Nokian Renkaat ja katupöly


Pitkäjänteisen ja ainutlaatuisen tuotekehitystyömme ansiosta renkaamme ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä: mahdollisimman vähän teitä kuluttavia ja ilmanlaatua heikentäviä. Lataa uusi infoesite: Turvallisempaa ja vihreämpää liikkumista ja tutustu verkkosivukokonaisuuteemme.

Uusi Nastainfo-sivusto: Tutkimuksen mukaan suomalaiset luottavat nastarenkaisiin


Nastat vai kitkat on aihe, josta riittää puhetta. Suomalaisten nastavalmistajien Nastainfo.fi -verkkosivuston tarkoitus on herättää keskustelua ja esittää laaja-alaisesti eri talvirengastyyppien aiheuttamia vaikutuksia ympäristöön, turvallisuuteen ja kustannuksiin. Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaiset luottavat nastarenkaisiin: 81 % suomalaisista pitää nastarenkaita parhaana valintana Suomen talviolosuhteisiin.

EU-rengasmerkinnästä apua


Vertailua kesärengaskaupoilla helpottaa uusi EU-rengasmerkintä. Kodinkoneiden energiatehokkuusmerkintää muistuttava merkintä kertoo renkaan märkäpidosta, ohiajomelusta ja polttoainetaloudellisuudesta. Nyt ensimmäistä kesäkautta voimassa oleva merkintä on monelle autoilijalle vielä tuntematon, mutta rengasliikkeen asiakkaat eivät silti ole asiasta hämmentyneet.

Hakka-turva® ja Hakka-tiepalvelu matkustavat kätevästi autoilijan mukana


Turvallinen olo syntyy turvallisten renkaiden lisäksi siitä, että apu on tarvittaessa helposti saatavilla. Maksuttomat asiakasetumme Hakka-turva ja Hakka-tiepalvelu kulkevat asiakkaidemme mukana vain puhelinsoiton päässä (0800-93911, 24 h) niin keskikaupungin ruuhkateillä kuin syrjäisillä metsätaipaleilla.

Tee tuotearvostelu!


Montako tähteä annat Nokian-renkaillesi? Tämän kevään uutuutena avasimme asiakkaillemme mahdollisuuden kirjoittaa tuotearvosteluja. Kerro kokemuksesi Nokian-renkaista, osallistut kuukausittain arvottavien bensalahjakorttien arvontaan.

Näin valitset juuri sinulle sopivat kesärenkaat!


Kesärengasta valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota muuhunkin kuin rengasmerkkiin ja -kokoon. Muun muassa oma ajotyyli vaikuttaa siihen, millaiset renkaat tarvitset autosi alle.