19. syyskuu 2012 21:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Renkaiden sähköinen uutiskirje 2/2012Tästä pääset tutustumaan uutiskirjeeseen.

Liittymällä postituslistalle saat uusimman uutiskirjeen automaattisesti sähköpostiisi.

Uutiskirje 2/2012 - Kerro kokemuksesi ja voita Hakkapeliitat!Pitoa, hiljaisuutta, ohjattavuutta, ajamisen mukavuutta… Muistele ajomatkojasi Nokian-renkailla ja kerro mielipiteesi niistä. Jos sinulla ei ole vielä kokemusta Nokian-tuotteista, voit osallistua kisaan tarinalla unelmiesi talvirenkaasta. Palkintona arvotaan 25 Hakkapeliitta-talvirengassettiä! Uusilla renkailla talveen rullaavat voittajat pääsevät halutessaan jatkamaan tuotearvostelujaan Hakkapeliitta-testikuljettajina. Paikoillanne. Valmiina...

EU-rengasmerkintäMarraskuusta 2012 alkaen uusien renkaiden valintaa helpottaa Euroopan unionin alueella uusi rengasmerkintä, joka on kodinkoneista tutun energiatehokkuusmerkinnän kaltainen. Merkintä ohjaa hankkimaan laadukkaampia ja siten myös turvallisempia renkaita.

Hakka-turva ja Hakka-tiepalvelu autoilijoiden apuna talviliikenteessäTarjoamme kaikille Hakkapeliitta-talvirenkailla ajaville lisää mielenrauhaa tien päälle. Nokian Renkaiden asiakasedut Hakka-turva ja Hakka-tiepalvelu matkustavat kätevästi mukanasi ollen yhden puhelinsoiton päässä yllättävän rengasongelman hetkellä.

Hakka-turvalla Porschen rattiin ja radalleNokian Renkaat vei syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna kuusitoistahenkisen pohjoismaisen ryhmän Saksaan Porschen Leipzigin radalle urheiluajokouluun hankkimaan henkilökohtaista ajokokemusta formulamaailman kuuluisista kurveista ja oppimaan uusia asioita auton käsittelystä.

Nokian Hakka Black – Viileää suorituskykyä nopeaan ajoonUusi Nokian Hakka Black -kesärengas vakuuttaa täsmällisellä ajotuntumalla. Turvallinen ja kestävä Nokian Hakka -perheen tuorein tulokas etenee miellyttävän vakaasti pohjoisen karkeilla teillä. Se hallitsee suvereenisti ääritilanteet, ei pelkää uraisia teitä eikä kavahda suuria lämpötilanvaihteluja.

Nokian eLine - Alan parasta polttoainetehokkuutta ja turvallisia pito-ominaisuuksiaTulevaisuuden teknologiaa hyödyntävä Nokian eLine etenee suoraan huipulle ja saavuttaa uuden EU-rengasmerkinnän AA-luokituksen.

Nokian Hakkapeliitta 7 - Testivoittajan ylivoimaaNokian Hakkapeliitta 7 -talvirengas on moninkertainen testivoittaja, jossa yhdistyvät ainutkertaiset talviajo-ominaisuudet ja erinomainen ajomukavuus. Talvirengas mukautuu joustavasti ja turvallisesti kelivaihteluihin.