15. syyskuu 2011 06:35 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Renkaiden sähköinen uutiskirje 2/2011Tästä pääset tutustumaan uutiskirjeeseen.

Liittymällä postituslistalle saat uusimman uutiskirjeen automaattisesti sähköpostiisi.

Uutiskirje 2/2011Ensimmäinen. Nopein. Hakkapeliitta.
Tämän syksyn talvirengaskampanja jatkaa viime kevään kampanjan teemaa viestien pohjoisten olojen erikoisosaamista ja asiantuntijuutta.

Hakkapedia laajenee! Tosielämän rengastestaajia Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan
Nokian Renkaat käynnistää talvikampanjan yhteydessä Hakkapeliitta-testikuljettaja-ohjelman, jonka tarkoitus on syventää kuluttajien kanssa käytävää vuoropuhelua sekä kerätä asiakasrajapinnasta tosielämän käyttäjäkokemuksia tuotekehityksen inspiraatioksi.

Hakka-turva ja Hakka-tiepalvelu autoilijoiden apuna talviliikenteessä
Nokian Hakka –kesärenkaista tutuksi tullut Hakka-turva ulottuu nyt myös Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaisiin. Hakka-tiepalvelu puolestaan rientää avuksi pulaan joutuneille Nokian-renkailla ajeleville autoilijoille.

Urheilullinen sähköauto ERA ja Nokian-renkaat
ERA (Electric Race About) on Helsingin ammattikorkeakoulu Metropolian opiskelijoiden rakentama sähköauto. Täysverinen urheiluauto, jonka ura sähköautojen ralliteillä on käynnistynyt voitokkaasti: toinen sija Automotive X-prize 2010 –kisassa USA:ssa ja voitto Michelin Bibendum Challenge 2011 –kilpailussa Saksassa.

Uusi Nokian Hakka Blue – huippuluokan suorituskykyä märälle tielle
Pohjoisen teille räätälöidyn Hakka-kesärengasperheen uusin jäsen tuo parasta mahdollista pitoa ja täsmällistä ajotuntumaa märälle tielle, haastaviin olosuhteisiin jolloin autoilija eniten kaipaa luotettavaa kumppania.

Nokian Hakkapeliitta 75 v
Nokian Renkaiden tunnetuin ja menestynein tuote, Nokian Hakkapeliitta – talvirengas, viettää tänä vuonna 75-vuotisjuhlavuottaan.

"Talvi tulee varmasti ja niin tulee Nokian-renkaitakin"
Nokian Renkaiden myyntijohtaja Kari-Pekka Laaksonen kiirehtii lentokentälle, sillä ensimmäinen työmatka kesäloman jälkeen on alkamassa. Suuntana on Praha ja agendalla talvirengassesonki.

Lisätietoja: newsletter.nokiantyres.com/fi?issue=22468545